Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(Almost @ 2011 10 18, 11:59)
biggrin.gif kaip man tai pažįstama... kai jau likus savaitei daugmaž galiu pasakyti mb "Žinai, va kitą ketvirtadienį tai teks daryt mega pirkimąsi, mėsos nebeliks.."  biggrin.gif  biggrin.gif ir jis taip gailiai pažiūri, nes žino - jam teks tįst maišus. geriausiu atveju du pilnutėlius, blogesniu - tris  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

PUSRYCIAI-sumustiniai su desra,suriu,arbata
PIETUS-MB pabaige idarytas paprikas,as pabaigiau zuvi,valgiau su pomidorais
VAKARIENE-saltiena su majonezu,duona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 10 18, 10:59)
biggrin.gif kaip man tai pažįstama... kai jau likus savaitei daugmaž galiu pasakyti mb "Žinai, va kitą ketvirtadienį tai teks daryt mega pirkimąsi, mėsos nebeliks.."  biggrin.gif  biggrin.gif ir jis taip gailiai pažiūri, nes žino - jam teks tįst maišus. geriausiu atveju du pilnutėlius, blogesniu - tris  lotuliukas.gif

hihihi.gif

Šiandien:
Mano:
I- sumuštinis su krevetėmis (Darbe)
II- čipsai, bulvytės fri (kavinėje su drauge)
III- kepta žuvis, morkų su česnakų salotos

Vyro:
I- brandinta sriuba
II- vištienos krūtinėlės kepsniai, bulvių košė, morkų-česnakų salotos,
III- šokoladas, bananai, sausainiai
IV- čipsai, gal sumuštinis
Atsakyti
šiandien:
1. man kava su pienu, mb arbata, kiaušinienė su šlapdešre, pievagrybiais, agurkai, pomidorai, kečupas
2. darbe sumuštiniai, kavos, arbatos, šokoladukai
3. mb pica, alus, man tonikas, du skrudinti šoninės gabalėliai, traškučiai
Atsakyti
Laba smile.gif
Vakar dienos meniukas:
I-sardelės su pomidorais, arbata
II-troškinti kopūstai (per pusę šviežių ir augintų) su sardelių gabaliukais, virtos bulvės, dž. obuolių kompotas
III-barščiai su pupelėmis, troškintų kopūstų likutis
Naktipiečiams šviežios avietės su pienu ir bulka bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
PUSRYCIAI-man dribsniai su pienu,jogurtas
PIETUS-MB darbe sniceli ir sriubos valge,man makaronai pakepti su mesu likuciais,grietineles padaze
VAKARIENE-MB makaronus valge,as mandarina,dziovintas slyvas smile.gif

Mandarinus IKI pirkau,4 lt/kg,man visai skanus smile.gif
Atsakyti
vakar
Pusryciai - kava, kam sumustiniai, kam sureliai
Pietus - vakarykscios troskintos vistienos su moliugais ir morkomis likuciai
Vakariene pica ( turejau pirktinius padus ir likucius sukroviau ) dar sveciuose pyrago prisveiciau

Siandien
Pusryciai - kava, sumustiniai, sureliai
Pietus - desreles, MB sumustiniu dar nesesi i darba su pomidorais, man virta vistiena
Vakariene - darzoviu sriuba ( trinti moliugai su morkomis, pomidorais, makaronais, krapais) pakepintos brandintos bulves su vistienos vyniotiniu, burokeliais su raug.kopustais ir aliejumi, saldus vyniotinis ( ispardavimas 400 g - 2.80 Lt tongue.gif del to ir susigundziau )

Labai neblogai apsipirkau Euromarketo parduotuveje - vistu ketvirciai 4.99, medziotoju desreles 9.99, vistienu vyniotiniai 5.49, kalakutienos farsas 5.98,
Atsakyti
PUSRYCIAI-MB desreles valge,as dribsnius su pienu,jogurta
PIETUS buvo tokie sventiski:trinta pievagrybiu sriuba,skrudintas batonas,kepsniukai su pomidorais,svogunais,suriu,bulves,salotos su grietine(pekinas,pomidoras,agurkas),desertui sausainiai
VAKARIENE-mandarinu keletas,po tokiu pietu nelabai ko ir norejosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 10 19, 21:28)
vakar
Pusryciai - kava, kam sumustiniai, kam sureliai
Pietus - vakarykscios troskintos vistienos su moliugais ir morkomis  likuciai
Vakariene pica ( turejau pirktinius padus ir  likucius sukroviau ) dar sveciuose pyrago prisveiciau

Siandien
Pusryciai - kava, sumustiniai, sureliai
Pietus - desreles, MB sumustiniu dar nesesi i darba su pomidorais, man virta vistiena
Vakariene - darzoviu sriuba ( trinti moliugai su morkomis, pomidorais, makaronais, krapais) pakepintos brandintos  bulves su vistienos vyniotiniu, burokeliais su raug.kopustais ir aliejumi, saldus vyniotinis ( ispardavimas 400 g - 2.80 Lt  tongue.gif  del to ir susigundziau )
Labai neblogai apsipirkau Euromarketo parduotuveje - vistu ketvirciai  4.99, medziotoju desreles 9.99, vistienu vyniotiniai 5.49, kalakutienos farsas 5.98,

thumbup.gif
Šiandien:
Mano:
I- karšta bandelė su sūriu ir kumpiu (darbe)
II- Lavašas su vištien (darbe)
III- Lavašas su vištiena (darbe)
IV- Burokėlių sriuba, duona, čipsai

Vyro:
I- Sumuštiniai su rūkyta žuvimi
II- kepta karka, grikiai, pomidoras
III- karšti sumuštiniai su vištiena, kumpiu, sūriu, burokėlių sriuba
IV- bananai, saldainiai
V- čipsai, ledas

Nu pavalgėm šiandien neblogai..
Atsakyti
Vakar mūsų meniukas buvo toks:
I-sumuštiniai su sūriu, kava, obuolys
II-raudona mišrainė su majonezu
III-kopūstienė, makaronai su tunu, porais ir sūriu, valgėm su raug. agurkais

Šiandien:
I-aš raudoną mišrainę pabaigiau, vyrai po sumuštinį su šlapdešre tepėsi, savos gamybos gilių kava su pienu smile.gif
Pietums yra kopūstienės, makaronų likučių.
Vakare planuojuosi tinginio balandėlius daryti (liko pusė kopūsto, reik sunaudot), bulvyčių išvirsiu. 4u.gif
Atsakyti
PUSRYCIAI-man brandinta pievagrybiu sriuba,jogurtas
PIETUS-man virtos desreles,batonas,kecupas,pomidoras,MB uzvakarykscius makaronus valge,vakarykscias salotos
VAKARIENE-vaziuojam i svecius,iskepiau pyrago,vyno vesimes,surio,alaus smile.gif

Gero savaitgalio,gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
vakar - pusryciai - kava, sumsutiniai, sureliai
Pietus - vakaryksciai darzoviu blynai ( moliugai, morkos, krapai ), MB į darbą nešėsi k/r pažandės ( 7,90 lt/kg ) su pomidorais
Vakarienė - žuvies kotletai, man dar buvo brandintas virtas vištienos kumpelis su pomidorais, šv. obuoliu sultys

Siandien - velyvi pusryčiai pietūs - tie patys žuvies kotletai su pomidorais ir grietine ( turguje po 1 lt/kg tongue.gif )
vakariene- virtos bulves ir troskintos sirdeles su morkomis ir moliugais bus su pomidorais su grietine, marinuota silke su svogūnais, obuoliu sultys ( trečią dieną geriu ir negaliu atsigerti lotuliukas.gif jau antrą 5 litrų bambolį tuštinam tongue.gif )
Atsakyti
PUSRYCIAI-kiausiniai su lasinukais,marinuota paprika,batonas,arbata
PIETUS-sumustiniai su sonine,desra,pomidorai
VAKARIENE-virti ir apkepti sonkauliukai(7 lt),duona,marinuota paprika,marinuoti agurkai,adzika
NAKTIPIECIAMS bus ledai smile.gif
Atsakyti