Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Sveikos..... kazka trumpai bendravau sioje temoje. Skaitau daznai, pasisemiu ideju .... dirbu pamainini darba, tai rasysiu ne kasdiena. Bet grizt noriu 4u.gif
Vakar ryte smile.gif

user posted image
user posted image

kopustu sriubyte su kiaulien.nugarines gabaliukais pietums 4u.gif
user posted image

pavakariai farsiruoti kiausai tongue.gif
user posted image

Vakare doh.gif pasikepem bulviu su kefyru rolleyes.gif
user posted image

Uzkandziams vaisiu, dar kukuruzu saldziu turejom, pora zeliniu saldainiu .... tongue.gif
user posted image

Atsakyti
geriausiai tauposi, kai vienas namie serga doh.gif biggrin.gif

Vakar:
1. Man trečdalis sumuštinio, MB arbata, sumuštiniai, dar gal kokį saldainį suvalgė;
2. Man du sumuštiniai su virtu kiaušiniu, puslitris arbatos, MB darbe valgė (turbūt kažką iš keptų sumuštinių, nežinau net);
3. Man du nedidukai kotletai (nedidukai tai tokie, kurie telpa lengvai į nedidelę saują ir greit iškepa biggrin.gif ), o MB - baltame padaže troškinti kotletai, alus.

Kas pabrangino mano asmeninį meniu - vaistai bigsmile.gif doh.gif biggrin.gif Šiandien turbūt vėl nieko doro nebus, MB valgys brandintus kotletus pietums arba vakarienei, o aš ką pagriebsiu užkrimst dėl vaistų..
Atsakyti
Oi Kristinyte kaip viskas vaizdziai,kaip viskas skanu 4u.gif

Na o stai mano raganu pirsteliai,buuuuuuu biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Ideja paimta is skanus gyvenimas blogo,siek tiek pakoreguota ir va,kas gavos biggrin.gif
Atsakyti
pirstukai super thumbup.gif

I- as jogurtas ir kava, vyras jogurtas,suustiniai,kava
II-nedariau pietu nes isvaziuojam su nakvyne taigi prisivirem po bliuda avizines koses ir privalgem
III-Isvaziuojam i ikurtuves i uzmiesti tad sveciuose maitinsimes biggrin.gif
Atsakyti
pas mane internetas lėtas, krovė nuotrauką po truputį. Taip žiūriu ir galvoju kas čia per fu biggrin.gif po to kai visą pakrovė supratau biggrin.gif labai gerai atrodo, taip kraupiai thumbup.gif norėčiau recepto 4u.gif
Atsakyti
raganos pirstukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 10 28, 19:05)
tai per mėn 1875 visos išlaidos, jei maistui 300lt sudaro 16proc.? Siaubas kaip daug :/ kiek turi žmogus uždirbti toje Lietuvoje kad galėtų apmokėti tokias sąskaitas, pasitaupyti kokioms nors atostogoms, vaikams ir t.t. ir pan.. baisu...

dabar tiksliai nepamenu, nes neturiu juodojo sąsiuvinio su savimi, bet išlaidos šį mėnesį siekė ~1800 lt. Čia apytiksliai kiek kam: maistui 300, butas (nuoma+komunaliniai) 600, kuras+viešojo transporto bilietai 400, buities reikmenys 50, kosmetika, higienos prekės 50, pramogos 100, dovanos 300.
kaip matosi, šį mėnesį daug išleidom dovanoms doh.gif toks jau tas spalio mėnuo doh.gif mėnesio pradžioje geriausio draugo gimtadienis, vidury mano tėčio, pabaigoje mūsų krikšto dukrytės. Dar ryt mano sesės gimtadienis, bet didelių išlaidų nebus, nusipirksim su mama tortuką ir pasveikinsim.
Dar didelės išlaidos kurui, nes dukart buvom grižę pas tėvus (300 km į vieną pusę). Jei surandam pakeleivių, tai gaunam 50 lt, vis kažkiek kuras atsiperka ax.gif
Dabar jau rimtai reikės pradėti taupyti unsure.gif nuo naujų metų tėtis nebeturės darbo, mamą varinėja neapmokamų atostogų unsure.gif oi kaip reikia darbą susirasti unsure.gif
na žodžiu aš čia visai ne į tema papliurpiau ax.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras pirstukams:)

Receptas:
250g miltų
120g sviesto
70 g cukraus
šaukštelis kepimo milteliu
kiaušinis
migdolai

Minksta sviesta issukti su cukrumi, įmušti kiaušinį,kepimo miltelius ir miltus. Užminkyti tešlą ir padėti į šaldytuva apie 20 min.
Atgnybti po nedidelį gabalėlį ir formuoti pirstukus.Smailaus peilio pagalba padaryti pirsto rauksleles ir ispausti riesuta smile.gif Kepti 170 C orkaiteje smile.gif
Atsakyti
Deimapov,dekui 4u.gif Isbandysiu butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, ir šiandienos taupusis meniu bigsmile.gif

1. man sausainiai, vanduo, MB pusryčiams kava darbe (tas valandos atsukimas ir technika pavedė, tai nespėjo pavalgyt biggrin.gif praktiškai nieko nespėjo.. biggrin.gif );
2. mb "lavašas" darbe, man sumuštinis (maža prancūziško batono kopija, įdaryta kumpiu, sūriu, agurkais, pomidorais, šiek tiek majonezo) iš darbo, spurga, arbata;
3. man 0.5l mocha kavos gėrimo, mb arbata, sriuba, turbūt koks sumuštinis darbe;
4. mb brandinti troškinti kotletukai, o sau dar nesugalvojau. kažką užkrimsiu gal unsure.gif

ale taupu tai taip, lyg abu dirbtumę ir nieko nenorėčiau gamint grįžus biggrin.gif

tiesa, dėl tų pirštelių - nu kraupalynė tikra.. biggrin.gif žiūrėjau ir taip, ir kitaip, nu kažin, ar valgyčiau. mačiau dar ir žalios spalvos variantą (Mad Ingos bloge ), bet turbūt būtų baisu valgyt tiek vienus, tiek kitus doh.gif ale gaila iš dalies, kad sergu, nes tikrai turbūt bandyčiau pagamint mb pasismagint vaizdais biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 30 spalio 2011 - 20:39
Almost,kad nieko cia baisaus,visai skanus sausainukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 10 30, 19:05)
Almost,kad nieko cia baisaus,visai skanus sausainukai smile.gif

ne na tai aš tikiu, kad jie skanūs, bet kaip atrodo.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti