Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Oi valgiau tikrai pakankamai,nes sveciuose prisikirtau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hirundo* @ 2011 10 31, 01:51)
aš kiek bandau tuos blynelius, bet niekad nesigauna  unsure.gif žiopla aš  unsure.gif tad labai prašau recepto  ax.gif

As dariau viska pagal si recepta http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt

Siandien nieko negaminau, dirbau .
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2011 11 01, 00:18)
As dariau viska pagal si recepta http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt

Siandien nieko negaminau, dirbau .

as beveik taip pat gaminu , tik pilu ne pasukas , o kefyra ir dar soda dedu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,snd meniu:

PUSRYCIAI-kepti kiausiniai,kecupas,duona,agurkas,arbata
PIETUS-troskinti kotletai su padaziuku,virtos bulves,virti burokeliai su majonezu,MB dar zuvienes,desertui sokoladas
VAKARIENE-arbata ir sausainiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2011 11 01, 17:54)
as beveik taip pat gaminu , tik pilu ne pasukas , o kefyra ir dar soda dedu smile.gif

kefyra ir as piliau , sodos nedejau, tik arbat sauksteli kepimo milteliu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 01, 20:02)
Sveikos,snd meniu:

PIETUS-troskinti kotletai su padaziuku,virtos bulves,virti burokeliai su

su kokiu padaziuku kotletai ?
Atsakyti
Kotletai su baltu padaziuku(sultinys,grietinele,svogunai),nemegstu tirstu,kur su miltais biggrin.gif
Atsakyti
Ei,kur visos dingusios? g.gif
Na rasau meniuka:

PUSRYCIAI-man dribsniai su pienu
PIETUS-kepta vista,keptos bulvytes,burokeliai su majonezu,marinuoti agurkai,desertui MB nupirko po raguoli biggrin.gif
VAKARIENE-tiek privalgem,kad nzn ar ko noresim,bet manau,kaip visada arbata bus,as gal dar koki jogurta ax.gif

Liko dar vistos,is vakar dar kotletu tai pora dienu likucius valgysim,kazkaip reiks apkept ar patroskint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 02, 19:36)
Na rasau meniuka:

PUSRYCIAI-man dribsniai su pienu
PIETUS-kepta vista,keptos bulvytes,burokeliai su majonezu,marinuoti agurkai,desertui MB nupirko po raguoli biggrin.gif
VAKARIENE-tiek privalgem,kad nzn ar ko noresim,bet manau,kaip visada arbata bus,as gal dar koki jogurta ax.gif

Liko dar vistos,is vakar dar kotletu tai pora dienu likucius valgysim,kazkaip reiks apkept ar patroskint smile.gif

nedinge, dar tik pietus ka tik pavalgem blush2.gif blush2.gif
pusryciai ----
pietus vyras darbe, as nieko
vakariene troskinti kopustai su mesyte + bulves
dabar zinau kur mano pinigai keliauja, as tik pagrindinius valgius surasau, o uzkandziu neeeeee laugh.gif gun_bandana.gif bash.gif nu ot zioplumas doh.gif uzkandziai persimonas, bananai, mandarinai, sureliai
Atsakyti
QUOTE(*Voque* @ 2011 11 02, 18:36)

Nedingusi ir aš, viską perskaitau, bet savaitgalį nebuvo sveikatos iš po balių rašyti nieko, o šiandien viskas ką valgėm nieko nekainavo, tai net nėra ką ir rašyti biggrin.gif
Atsakyti
vakar - pusryčiai - kava
Pietus - šašlykai kavinėje
Vakarienė - šaltiena ( kaimynas atnešė paragauti) virti kiausiniai su majonezu, kotletai

Šiandien - pusryčiai - kava, sumustiniai, man varskes suris
Pietums - kotletai, man virta vistienos slaunele
vakariene - pupeliu sriuba su frikadelemis, vyrams dar slaunele pakepinau su svogunu ir tarkuoto moliugo. as dar kaimisko rugpieno ( lauktuvės ) ikabinau
Atsakyti
vakar:
I vyras sumustiniai ir kava, as valgau darbe
IIvyras isidejo keptu sonkauliu su bulvemis ir pomidorais.As nevalgiau
III-vyras kepti vistienos ketvirciaisu makaronais ,salotos ir arbata. As sonkauliukai su marinuotais agurkais ir arbata.

Siandien:

I-vyras sumustinukai su lasisa( lasisos nepirkom gavom ir uzsudziau pati)as nieko
II- vyras isidejo brandintu vistienos ketvirciu su makaronais ir brandintu salotu i darba. as nevalgiau
III-vyrui eisiu daryti dbr bulviu ir mesos apkepa ,o as prikapojau brandintu makaronu, damusiau biggrin.gif Jauciu tiek smile.gif

Atsakyti
Pusryciai - kava, kaimiskas varskes suris
Pietus - brandinti kotletai, vistienos slauneles
Vakariene - vakarykste sriuba , virtos bulves, karbonadai su raug.kopustai, kaimiskas rugpienis
Atsakyti