Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

I - Brandinti šaltibarščiai su bulbėmis
II - Guliašas su bulvėmis ir salotomis iš pomidorų ir agurkų
III - Kepsim blynus su namine serbentų uogiene clap.gif
Atsakyti
Vakar:per diena uzkandom,kas ka rado,nieko negaminau,o vakare sventem gimtadieni tai prisivalgem visko,dar ir siandien pilni pilvai visko biggrin.gif ,galvoju gal snd voveraites patroskint su sparaginem pupelem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 08 09, 13:43)

kas čia? Pati gaminai?  bigsmile.gif

http://www.gaspadine...rebuciuose.html

va mirksiukas.gif thumbup.gif isbandyta thumbup.gif thumbup.gif liuks suejo thumbup.gif thumbup.gif per mazai padariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif neturejau razinku, tai i varske kokosu drozliu prikroviau tongue.gif
Atsakyti
Vakar
Pusryciai - arbata, varškė
pietūs - lietinai blynai su uogiene, MB į darbą nešėsi rūk.dešros su pomidorais
vakarienė - pomidorienės likučiai, lietinių likučiaišlapenkė su pomidorais ir grietine, ir kriaušes visi kapojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2011 08 10, 12:19)
http://www.gaspadine...rebuciuose.html

va  mirksiukas.gif  thumbup.gif  isbandyta  thumbup.gif  thumbup.gif liuks suejo  thumbup.gif  thumbup.gif  per mazai padariau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  neturejau razinku, tai  i varske kokosu drozliu prikroviau  tongue.gif

Kaip įdomu, atsispausdinau bigsmile.gif Pas mane dar nriaušės kietokos, bet prinoks - reiks bandyt. mirksiukas.gif

Vakar:
I-karšti sumuštiniai su pomidoru, baziliku ir sūriu, kava
II-apkeptas plokštainis su padažu, obuolių kompotas
III-pomidorienė (nusižiūrėjau nuo Mickutės, reik pomidorus "naikint" hihihi.gif ), likučiai - kam dar plokštainio liko, kam sumuštinių nuo pusryčių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2011 08 09, 17:01)
I - Brandinti šaltibarščiai su bulbėmis
II - Guliašas su bulvėmis ir salotomis iš pomidorų ir agurkų
III - Kepsim blynus su namine serbentų uogiene clap.gif

kaip gaminami brandinti saltybarsciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 08 10, 13:15)
Kaip įdomu, atsispausdinau  bigsmile.gif Pas mane dar nriaušės kietokos, bet prinoks - reiks bandyt.  mirksiukas.gif

pas mane irgi noksta balkone lotuliukas.gif
ale žinok dariau iš tų kietų žalių, nu ir gavosi, gal pavirti ilgiau reikėjo. nes kol 7 kriaušės išpjausčiau, tai net riešą skaudėt pradėjo doh.gif tokios kietos , kaip akmenukai cool.gif
dar ir šiandien darysiu, labai greit dingo tongue.gif o ryt ar poryt turi svečių atlėkti, tai bus kuom pavaišinti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaklada @ 2011 08 10, 13:15)
III-pomidorienė (nusižiūrėjau nuo Mickutės, reik pomidorus "naikint"  hihihi.gif ),

pas mus pomidorų dienos thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bratkio šiltnamį nupurtėm, tai dabar kertam pilna burna biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pusryčiai: MB lazanijos likučiai, man ir dukrai - arbata + sumuštinis su dešra
Pietūs: varškės apkepas
Vakarienė: visiems po sūrelį
Atsakyti
Vakar:
PUSRYCIAI-man kava ir obuolys
PIETUS-man darbe ceburekas,ka MB valge nzn
VAKARIENE-makaronai su voveraitem grietineles padaze,pomidoru-agurku salotos su grietine,salta arbata,o MB gere piena

Veliau suvalgiau pora saldainiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 08 10, 16:46)
Pusryčiai: MB lazanijos likučiai, man ir dukrai - arbata + sumuštinis su dešra
Pietūs: varškės apkepas
Vakarienė: visiems po sūrelį

mano skoniui labai patraukliai atrodo:) Ir turetu buti nebrangu. O gal galima apkepa detaliau?smile.gif
Atsakyti
trečiadienio meniu:
I-man - agurkų/pomidorų salotos su duona, vyrams sumuštiniai su šlapdešre, kava/arbata
II-brandinta pomidorienė, saldūs skryliai su serbentų drebučiais
III-voveruškų kotletai troškinti naminiam pomidorų padaže, bulvių košė, agurkų/pomidorų salotos
vakare - obuolių sūris thumbup.gif (mama darė).
Atsakyti
I - varškė su šaukšteliu grietinės ir uogienės, MB ryžių košė
II - čili sriuba, nepigu, bet visko namuose turėjau, tereikėjo nusipirkt čili pipiriuką
III - baigsim sriubą ir iškepsiu obuolių pyragą desertui
Atsakyti