Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

PUSRYCIAI-MB kepti kiausiniai,batonas su sviestu,man surelis
PIETUS-kepta sonine,virtos bulves,pomidorai ir agurkai su grietine
VAKARIENE-surio lazdeles,bandeles ir sausainiai su pienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 08 17, 10:01)
Kokia šventinė vakarienė  wub.gif Labai skanu  4u.gif

Šviežiai spaustos obuolių sultys

Nu jo, visi namie buvom, MB dabar dazani ir savaitgaliais dirba, tenka ir su nakvyne islekti, tai jau pasigerinau biskeli tongue.gif

kaip noriu svieziu obuoliu sulciu bigsmile.gif thumbup.gif

MB isvare 2 dienosm, tai pasikrove konservu, sumustiniu pakepiau su desrelemis, suriu ir pomidoru, ryziu-slapenkes-agurku-majonezo misraine ir dar darzoviu prikroviau, nusipirks ko truks, o mes namie;

Pusryciai - kava, varske
pietus- tevukas kepti kiausiniai su paraugtais agurkeliais, man sveciuose nuskilo burokeliu sriubos ir naminiu pomidoru su grietine
Vakariene - vakarykstes sirdeles su ryziais
+ ir per visa diena - obuoliais , kriauses
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Mūsų su MB meniu dažniausiai skiriasi, nes aš valgau tai ką jam darau rytojui į darbą, o jis valgo tą ką padariau iš vakar biggrin.gif Taigi mano meniu:
I-sumuštiniai su kumpiu, pomidoru, agurku, alyvuogėmis;
II- Žuviškas malonumas (žuvies file su sūriu, sviestu, kiaušiniu)
III- šokoladukas

Vyro meniu:
I- įvairių daržovių sriuba,
II- Plokštainis su spirgučių-grietinėlės padažu
III- tas pats plokštainis, šokoladukai

Žuviškas malonumas:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Šiandien MB meniu:
I- žuviškas malonumas;
II- šaltibarščiai su fri bulvytėmis;
III- žuviškas malonumas.

Mano meniu:
I- brandinta įvairių daržovių sriuba (Mes dabar kai UK, tai sriubą virti papigiaja gaunasi. Prisiperku koncervuotų daržovių, jau iškarto būna tarkim pomidorinę sriubą jei verdu nusiperku koncervuotų pomidorų skardinę ir skardinę pomidorų pastos sriubai, tai tokia tiršta, skani gaunasi, svogūnas, morka, bulvė, mėsytė kažkokia ar buljonas, tai sriubas verdu ir verdu, man jos kai patnka, tai super skanu ir labai pigu. Skardinė vena čia kainuoja 80ct jei išvertus į litus, o pas mus išviso 20pyškių jei neverčiant, tai sakau kada Lietuva iki maisto kainų prieis tokį superinį lygį. Lietuvoje tikrai niekada pas mane nestovėdavo tiek daug visokių koncervuotų daržovių kiek stovi čia. Pupelės, žirneliai, pomidorai, svogūniukai, alyvuogės ir visi kiti...);
II-žuviškas malonumas;
III- šaltibarščiai.
Atsakyti
[quote=mickute7,2011 08 14, 08:07]
Vakar kadangi visi namie, dar biskeli sveciu laukiau, deja nepasirode, tai gaminau
Pusryciai - kava ( sotus is po vakarykscio tongue.gif )
Pietus - sriubos likuciai
Vakariene - orkaiteje kepti sonkauliukai su bulvemis ir kalafijorais , obuoliu pyragas, ir idarytos kriauses zele

kaip toki obuoliu pyraga issikepti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 08 18, 09:26)
Labas rytas smile.gif

Labas bigsmile.gif
Užmačiau tavo lyniuotę.. ax.gif Nu, šaunuolė!!!!!! Nerealiai!!!! liuks!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O maitiniesi atrodo, kaip gerai, tai kur paslaptis? g.gif biggrin.gif

Mūsų vakardien meniukas:
I-sumuštiniai su lydytu sūreliu ir pomidoru
II-brandinti kotletukai su apkeptais makaronais, pomidorų/svogūnų salotos su grietine
III-trinta moliūgų sriuba su lydytu sūreliu, balta mišrainė (naminė), šviežiai spaustos obuolių-morkų sultys
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2011 08 18, 12:41)
Labas  bigsmile.gif 
Užmačiau tavo lyniuotę..  ax.gif Nu, šaunuolė!!!!!! Nerealiai!!!! liuks!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O maitiniesi atrodo, kaip gerai, tai kur paslaptis?  g.gif  biggrin.gif
Mūsų vakardien meniukas:
I-sumuštiniai su lydytu sūreliu ir pomidoru
II-brandinti kotletukai su apkeptais makaronais, pomidorų/svogūnų salotos su grietine
III-trinta moliūgų sriuba su lydytu sūreliu, balta mišrainė (naminė), šviežiai spaustos obuolių-morkų sultys

Oi kokie skanūs sumuštiniai, aš kaip tik ką tik grįžau iš parduotuvės nusipirkusi lydyto sūrelio, sakiau reikia pasidaryti, paprasta, bet man labai skanu, o dar pomidoriukas mm smile.gif Sriuba girdėjau su lydytais sūreliais irgi labai gardi būna.

Dėl svorio, tai sena lyniuotė, seniai besilankiau, tai dabar jau 5-7kg kažkur priaugau, reiktų atnaujinti unsure.gif O paslaptis buvo tada kai gyvenau dar Lietuvoje viena be vyro, būdavo tuščias šaldytuvas ir valgyti nieko negamindavau, dabar jau kai pas vyrą UK, tai uj... grįžta kilogramai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 08 17, 23:11)
II- Žuviškas malonumas (žuvies file su sūriu, sviestu, kiaušiniu)

o cia tai jooo doh.gif ,gardu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2011 08 18, 08:26)
Labas rytas smile.gif
Šiandien MB meniu:
I- žuviškas malonumas;
II- šaltibarščiai su fri bulvytėmis;
III- žuviškas malonumas.

Mano meniu:
I- brandinta įvairių daržovių sriuba (Mes dabar kai UK, tai sriubą virti papigiaja gaunasi. Prisiperku koncervuotų daržovių, jau iškarto būna tarkim pomidorinę sriubą jei verdu nusiperku koncervuotų pomidorų skardinę ir skardinę pomidorų pastos sriubai, tai tokia tiršta, skani gaunasi, svogūnas, morka, bulvė, mėsytė kažkokia ar buljonas, tai sriubas verdu ir verdu, man jos kai patnka, tai super skanu ir labai pigu. Skardinė vena čia kainuoja 80ct jei išvertus į litus, o pas mus išviso 20pyškių jei neverčiant, tai sakau kada Lietuva iki maisto kainų prieis tokį superinį lygį. Lietuvoje tikrai niekada pas mane nestovėdavo tiek daug visokių koncervuotų daržovių kiek stovi čia. Pupelės, žirneliai, pomidorai, svogūniukai, alyvuogės ir visi kiti...);
II-žuviškas malonumas;
III- šaltibarščiai.

visai ne toks tas mano meniu buvo...
taisausi:
I- šaltibarščiai, fri bulvytės;
II- čipsai, grūdėta varškė;
III- Lietinių užkepėlė.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Zudai su tokiom foto doh.gif biggrin.gif ,vaje kada as pagaminsiu ka skanaus smile.gif Taigi snd:
PUSRYCIAI-man kava,surelis,keli obuoliai,bandele
PIETUS-MB sumustiniai su desra,pomidorai su grietine,desertui sausainiai,as darbe cebureka suvalgiau
VAKARIENE-karsti sumustiniai,vynas ir krepsinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringuliaa @ 2011 08 18, 19:45)
Zudai su tokiom foto doh.gif  biggrin.gif ,vaje kada as pagaminsiu ka skanaus smile.gif Taigi snd:
PUSRYCIAI-man kava,surelis,keli obuoliai,bandele
PIETUS-MB sumustiniai su desra,pomidorai su grietine,desertui sausainiai,as darbe cebureka suvalgiau
VAKARIENE-karsti sumustiniai,vynas ir krepsinis biggrin.gif

vynas ir krepšinis man visai patinka smile.gif Krepšinį tuoj turėsime, o vyno irgi yra biggrin.gif g.gif mmm gal pakopinti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip noreciau dabar karstu sumustiniu biggrin.gif
Atsakyti