Įkraunama...
Įkraunama...

Mano coliukas

Labai džiugu, kad viskas taip laimingai baigėsi ir augat sveikučiai ir stiprūs 4u.gif Duok, Dieve, visoms tokios laimingos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Tiek istoriju prisiskaiciau, laikiausi, neverkiau. Bet dabar apsizliumbiau cray.gif cray.gif cray.gif Sveikatos jums 4u.gif P.S.Mano sunelio vardas irgi Aurimukas. Prisiminiau savo gimdyma ir dar karta apsiverkiau cray.gif Gydytojos pagalba turiu sveika suneli soske.gif
Atsakyti
Vis delto, kokios moterys stiprios ir tas motiniskas instinkstas begalo didelis..padeti ateiti mazyliams i pasauli.....tiesiog po savojo gimdymo gerbiu kiekviena mama, nes zinau kad kiekviena savotiskai iskentejo del savo mazylio.
istorija liudna, bet su gera pabaiga, laimes ir sveikatos jums 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi - aukite sveiki ir stiprus!!!
Atsakyti
jazus marija nezinot kajp man palengvejo kai gale istorijos supratau kad viskas baigesi gerai unsure.gif
aukit diduciai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai jaudinanti istorija su nuostabia pabaiga.Ašaros bėga upeliais. Sėkmės jums. 4u.gif
Atsakyti
Susigraudinau..Tie mazuliai neisnesiotukai tiek daug turi iskesti nuo pirmos gyvenimo pasaulyje dienos verysad.gif
Ir tevams tai -isbandymas...
Bet labai faina, kad viskas gerai , augat grazus ir sveiki 4u.gif
Sekmes wub.gif
Atsakyti
Labai neįprasta ir skausminga istorija, įsivaizduoju kiek išgyvenai....

Svarbiausia kad laiminga pabaiga smile.gif

O kiek tau buvo laiko pagal savaites?
Atsakyti
Šaunu, kad Dievulis jūsų šeimai padovanojo tokį stiprų sūnelį thumbup.gif .
Labai liūdnas pasakojimas, bet svarbu, jog pabaiga gera 4u.gif 4u.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Asarele tikraiusiai visoms isriedejo... As ir darbe budama nesusilaikiau cray.gif
Labai graudi istorija, bet smagiausia tai, kad viskas gerai baigesi bigsmile.gif
Aukit sveikuciai ir diduciai thumbup.gif
Atsakyti
Labai, labai ačiū visoms už gražius žodžius, už supratingumą ir palaikymą 4u.gif
Išties gerai bent tai kad visa tai jau praeityje, nes prisimint visus tuos išgyvenimus per daug skaudu verysad.gif
O dabar mano mažasis Aurimukas tikras padauža, nenustygstantis vienoje vietoje tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(gabi @ 2006 04 14, 11:01)
Labai neįprasta ir skausminga istorija, įsivaizduoju kiek išgyvenai....

Svarbiausia kad laiminga pabaiga  smile.gif

O kiek tau buvo laiko pagal savaites?

gabi, kai gimdžiau man buvo tik 29 nėštumo savaitės, 6,5 nėštumo mėn. verysad.gif
Atsakyti