Įkraunama...
Įkraunama...

Mano coliukas

ašaros kaip pupos rieda, negaliu sulaikyt. Kaip džiaugiuosi, kad viskas laimingai baigėsi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai graudu cray.gif Kai tenka tai isgyventi, bet labai dziugu kad viska kas blogiausia jau isgyvenot thumbup.gif Aukit sveiki ir laimingi clap.gif
Atsakyti
kaip gerai kad istorija su gera pabaiga,nes jau ir asarele nubraukiau beskaitydama.aukit sveiki ir stiprus wub.gif
Atsakyti
istikruju yra baisu kai viskas gaunas ne aip kaip norisi.savanaudiskai parasysiu tikiuosi man taip nebus.;//niu o jums sekmes ir sveikatos.tikiuosi tavo vaikas nesirgs ir uzaugs geru vyr smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau visa tavo istorija su asarom akyse cry.gif pati dabar kaip tik esu 6 menesi nescia, ir isivaizduoju koks tai buvo kosmaras tau. Labai dziaugiuosi kad taip sauniai issilaikete 4u.gif aukite sveikuciai ir diduciai smile.gif
Atsakyti
Skaiciau tavo istorija ir cray.gif

svarbiausia kad jus sveiki ir jums viskas gerai...
Atsakyti
Aukit sveikučiai ir didučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Skaitydama tavo istorija net pravirkau.Daug jums teko isgyventi,bet gerai, kad viskas laimingai baigesi 4u.gif
Atsakyti
Kaip aš džizugiuosi, kad viskas baigėsi laimingai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nes skaiciau ir bijojau liudnos pabaigos unsure.gif Tad sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
ACIU VISOMS SKAICIUSIOMS MANO GIMDYMO ISTORIJA IR PALAIKIUSIOMS MANE 4u.gif
DABAR JAU BEVEIK BAIGIU PAMIRST TA KOSMARA< NORS VIS DEL TO TIE PRISIMINIMAI ISLIKS VISAM GYVENIMUI...
Atsakyti
Jaudinanti istorija uzsibaigusi laimingai. Is pirmuju sakiniu pradzioje galvojau kad uzsibaige blogiau. Tu viena is tu laiminguju,kurioms tikrai pasiseke. Bukit sveikuciai ir linksmuciai smile.gif
Atsakyti
Prisiminimai liks, bet tikriausiai žmogui neduoda tiek, kiek jis negali panešti... Ta patirtis mus tik stiprina ir išmoko suprasti, kokį svarbų žmogutį turime šalia...

Šaunuoliai, kad ištvėrėt viską ir užaugot jau tokie dideli. wub.gif

Kai stovėdavau prie savo mažosios namelio, kartais pažvelgdavau į kitas mamas, taip pat stovinčias prie namelių, kuriose gulėdavo dvigubai mažesni žmogeliukai už manąją ir galvodavau, kaip joms sunku (nes ir man buvo sunku), bet tuo pačiu tikėjau, kad jos labai stiprios ir tie mažuliukai užaugs bei bus apsupti begalinės meilės wub.gif

Dabar įsitikinau, jog aš buvau teisi wub.gif wub.gif Sėkmės jums toliau augti ir nuvyti visas sveikatos bėdeles šalin wub.gif
Atsakyti