ašaros kaip pupos rieda, negaliu sulaikyt. Kaip džiaugiuosi, kad viskas laimingai baigėsi
istikruju yra baisu kai viskas gaunas ne aip kaip norisi.savanaudiskai parasysiu tikiuosi man taip nebus.;//niu o jums sekmes ir sveikatos.tikiuosi tavo vaikas nesirgs ir uzaugs geru vyr
Skaiciau visa tavo istorija su asarom akyse
pati dabar kaip tik esu 6 menesi nescia, ir isivaizduoju koks tai buvo kosmaras tau. Labai dziaugiuosi kad taip sauniai issilaikete
aukite sveikuciai ir diduciai
Skaiciau tavo istorija ir
svarbiausia kad jus sveiki ir jums viskas gerai...
svarbiausia kad jus sveiki ir jums viskas gerai...
Aukit sveikučiai ir didučiai
Skaitydama tavo istorija net pravirkau.Daug jums teko isgyventi,bet gerai, kad viskas laimingai baigesi
Kaip aš džizugiuosi, kad viskas baigėsi laimingai
Nes skaiciau ir bijojau liudnos pabaigos
Tad sekmės jums
ACIU VISOMS SKAICIUSIOMS MANO GIMDYMO ISTORIJA IR PALAIKIUSIOMS MANE
DABAR JAU BEVEIK BAIGIU PAMIRST TA KOSMARA< NORS VIS DEL TO TIE PRISIMINIMAI ISLIKS VISAM GYVENIMUI...
DABAR JAU BEVEIK BAIGIU PAMIRST TA KOSMARA< NORS VIS DEL TO TIE PRISIMINIMAI ISLIKS VISAM GYVENIMUI...
Prisiminimai liks, bet tikriausiai žmogui neduoda tiek, kiek jis negali panešti... Ta patirtis mus tik stiprina ir išmoko suprasti, kokį svarbų žmogutį turime šalia...
Šaunuoliai, kad ištvėrėt viską ir užaugot jau tokie dideli.
Kai stovėdavau prie savo mažosios namelio, kartais pažvelgdavau į kitas mamas, taip pat stovinčias prie namelių, kuriose gulėdavo dvigubai mažesni žmogeliukai už manąją ir galvodavau, kaip joms sunku (nes ir man buvo sunku), bet tuo pačiu tikėjau, kad jos labai stiprios ir tie mažuliukai užaugs bei bus apsupti begalinės meilės
Dabar įsitikinau, jog aš buvau teisi
Sėkmės jums toliau augti ir nuvyti visas sveikatos bėdeles šalin
Šaunuoliai, kad ištvėrėt viską ir užaugot jau tokie dideli.
Kai stovėdavau prie savo mažosios namelio, kartais pažvelgdavau į kitas mamas, taip pat stovinčias prie namelių, kuriose gulėdavo dvigubai mažesni žmogeliukai už manąją ir galvodavau, kaip joms sunku (nes ir man buvo sunku), bet tuo pačiu tikėjau, kad jos labai stiprios ir tie mažuliukai užaugs bei bus apsupti begalinės meilės
Dabar įsitikinau, jog aš buvau teisi