Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai...44 tema

QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 22, 20:20)
dėjo tai pusvalandį. O man įdomu kiek trunka nuėmimas, ir girdėjau, kad keramikinių breketų nuėmimas itin nemalonus. O man dantys tokia jautri vieta, atsikeliu visada iš kėdės šlapia, iš streso ir įtampos. doh.gif

Atkabino pacius breketus per minute biggrin.gif Bet kai nugrezinejo klijus jau apie 45min. uztruko doh.gif
Atsakyti
as atsimenu kai nuejau pas ortodonte, ta ir sako cia reiketu viena dantuka apipjaustyti dantenas. sakau: "tikrai, o kuri ir kam as nieko nematau". O ji: "kaip tai nematai?!"

Po to ir pagalvojau kol nezinai ir galva neskauda ir i galva neateina, kad tokios paslaugos yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 07 22, 21:45)
smile.gif Panašiai kaip ir uždėjimas trunka - sūnus sakė nemaloni procedūra, kelis kart matėsi kad skaudokai buvo nulaužiami breketukai.  4u.gif

Na ką, per dieną mano tarpukas tarp dantukų lyg ir padidėja, po nakties vėl užsiveria doh.gif , bet niekaip neišeina atnešiot to sukabinto priekio 12-14 val. doh.gif  max gaunasi 8-10 doh.gif

Matai, tur priprast zandikauliai. Is pradziu taip i "plaukioj". As grizus is darba, pasivalgau, prasibruzinu dantus i susidedu elstikus. O savaitgaliais, tai tik jei kur einu issijemu. Siaip stengiuos kuo ilgiau juos nesiot. Daba pradejau i vaziuot i darba su jais.
Atsakyti
Jungiuos naujos temoj 4u.gif

QUOTE(Novia @ 2011 07 23, 08:32)
as atsimenu kai nuejau pas ortodonte, ta ir sako cia reiketu viena dantuka apipjaustyti dantenas. sakau: "tikrai, o kuri ir kam as nieko nematau". O ji: "kaip tai nematai?!"

Po to ir pagalvojau kol nezinai ir galva neskauda ir i galva neateina, kad tokios paslaugos yra  tongue.gif

aš pvz niekada nemačiau, kad mano pirmukai skirtingų dydžių, tik susidėjus breketus pamačiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 07 23, 10:38)
Matai, tur priprast zandikauliai. Is pradziu taip i "plaukioj". As grizus is darba, pasivalgau, prasibruzinu dantus i susidedu elstikus. O savaitgaliais, tai tik jei kur einu issijemu. Siaip stengiuos kuo ilgiau juos nesiot. Daba pradejau i vaziuot i darba su jais.

blush2.gif žinau, kad reikia kuo ilgiau nešiot - šoninius nešioju non-stop rėžimu. O su priekiu taip neina unsure.gif , o dabar dar vestuvės nusimato, po to komandiruotė užsienin - abejoju ar pavyks ilgėliau nei 10val per dieną išlaikyt priekį sukabintą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 22, 23:56)
kaip matom, kad reikia? Matosi dantenos- vadinasi reikia, tam, kad nesimatytų, arba mažiau matytųsi.

Oje, vadinas man visa zandikauli nugremzt reiketu doh.gif

Kaip sake ortodonte, mano virsutine lupa yra "trumpa", ir kai sypsausi, ji pasikelia, ir matosi visos dantenos, dar girdejau vadinant dantu smegenys smile.gif
o sios problemos sprendimas toks (anot gydytojos), kad reikia daryti zandikaulio operacija (perskelti, ir naujai sukabinti). bet as tokiai avantiurai nepasiryzus.
nors ir sypsausi savo dantenu sypsena, uzteks kad dantukai bus tvarkingi smile.gif
Atsakyti
Nu tas reikia tai individualus dalykas, kiekvieno skirtingi poreikiai, skirtingas grožio ir estetikos suvokimas.
Atsakyti
Jau man pradeda panaseti sitie "apipjaustymu" pasnekesiai i tra lia lia pupyciu "pasaulinio masto problemas" del iskritusios priaugintos blakstienos biggrin.gif Nesupykit, as cia draugiskai biggrin.gif Tiesiog manau, kad taip vis ziurint ir galvojant, ka cia dar reiketu pasitobulint, tai iki pensijos nelabai viska spetume biggrin.gif Kam tikrai reikia ar ortodonte pataria - sutinku, bet vien del to, kad siaip noreciau, tai... Mano antrukai irgi labai mazi palyginus su pirmukais, bet niekad i galva neatejo kazka ten apsipjaustyt... biggrin.gif Cia jau vyru reikalas pjaustinetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 07 23, 18:47)
Jau man pradeda panaseti sitie "apipjaustymu" pasnekesiai i tra lia lia pupyciu "pasaulinio masto problemas" del iskritusios priaugintos blakstienos biggrin.gif Nesupykit, as cia draugiskai biggrin.gif Tiesiog manau, kad taip vis ziurint ir galvojant, ka cia dar reiketu pasitobulint, tai iki pensijos nelabai viska spetume biggrin.gif Kam tikrai reikia ar ortodonte pataria - sutinku, bet vien del to, kad siaip noreciau, tai... Mano antrukai irgi labai mazi palyginus su pirmukais, bet niekad i galva neatejo kazka ten apsipjaustyt... biggrin.gif Cia jau vyru reikalas pjaustinetis biggrin.gif

vyru reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 23, 18:18)
Nu tas reikia tai individualus dalykas, kiekvieno skirtingi poreikiai, skirtingas grožio ir estetikos suvokimas.

o jei matosi dantenu krastelis, tai jau neestetiska? blink.gif
Atsakyti
jei tau atrodo viskas gražu ir gerai, tai man nebūtinai taip atrodys. Bet kadangi manau tau nusišvilpt ant mano nuomonės, o man ant tavo, tai gyvenam draugiškai. Nelabai suprantu kam išvis į diskusijas veliasi tos, kuriom tas visiškai neaktualu, kam čia rūpi jūsų moralai ką reiktų daryt ir ko nereiktų, jei jum nereikia, tai ir būkit ramios, yra kam reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 23 liepos 2011 - 20:09
Siandie pastebejau, ka virsutiniai kruminukai biski tokie baugesni pasidari. ax.gif
O tas viens antruks nu kors tu ka jam...nsistata i vieta i vsio. Jau siusts praded jimt.user posted image
Atsakyti