Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo Rota viruso

QUOTE(saule** @ 2007 09 21, 01:03)
Skiepija 2 kartus: paskiepija pirma karta, paskui pakartotinai skiepija po menesio. Skiepas kainuoja apie 500Lt smile.gif

cia kaina uz abu kartus?ai tiesa o kas buna kai suserga vaikas ?kaip pasireiskia gal zinai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2007 09 12, 17:35)
As manau,kad cia tikru tikriausias pinigu plovimas.Ir dar per vaikus,susaudyt visus ten juos. blink.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif As pritariu pilnai tau.

Na brangioji cia tu ir pasakei-tai kokiu tikslu buvo sukurtos kitos vakcinos,taip pat "pinigu plovimui" ar apsisaugojimui?Jei nebutu atliekami ivairus tyrimai,tai neturetumem dabar paracetamolio.Tikiuosi ateityje vakcina nuo rota itrauks i butinu vakcinu sarasa.Esu pati sirgusi rotavirusu ir nelinkiu net savo priesui to patirti.
Atsakyti
me su pirmuoju tai prasirgom, ziauriai, nelinkeciau, prasidejo visas organizmo nusilpimas ir ir neatsparumas jokioms inf. ligoms, todel antraja mergica skiepinsiu, tik idomu ar kas turi patirties kas pasiskiepijo ir uzsikrete??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rituska @ 2006 10 30, 11:58)
nu jei jau rasot, tai pasidomekit istoriniais faktais, Rotashildas buvo uzdarustas 1999 metias, tai 2000 metias buvo testuojama kazkokia kita vakcina, as neteigiu kad tai Rotarixas, bet kazkokia nauja vakcina nuo rotaviruso. o vakcina apsaugo ne nuo visu stamu, ir duoda tik 85 proc. apsaugos. norit kad vaikas lengviau sirgtu iki metu pagavus si virusa- MAITINKIT KRUTIMI. as ameniskai uzsikriecaiu nuo vaiko, sirgau daug sinkiau nei jis.

ir dar jus skaites ka raso PSO apie vakcinas? taip vaicinos yra, kaskur jau testuotos, registruotos, bet dar nevisuose salyse pasibige, ir pasibaigs tyrimai tik 2008 metais.

o jus jei turit nuorodu kokiose EUROPOS salyse buvo testuotas ROTARIXAS , imeskit, man butu labai idomu paskaityt...nes as skaicaus apie oficialius kliniskus tyriomus tik Suomijoj
SUTINKU...musu gydytoja net nezino kas tai yra "tridiene karstine"

mergaites, maitinau krutim iki 2 metu, o sirgo visai mazuciukas, baisu buvo, net prisimint, o veliau visos kitos inf. ligos, maitinimas neapsaugos doh.gif
Atsakyti
neseniai skambinau i uzkreciamu ligu centra del to skiepo, nes mums gydytoja rekomendavo. vienos injekcijos kaina - 216 lt, skiepukus reikia abu atlikti iki 6 men. as manau, kad mes skiepysim. brangu, bet vaiko sveikata svarbiau.
Atsakyti
[quote=sytes,2007 09 25, 13:14]
pries menesi prisiskaiciau cia visokiu nuomoniu ir atsisakiau skiepo, kadangi mum pasiule Rotateq vakcina. Taigi turejau dar visa menesi viska gerai apgalvoti ir pasikonsultuoti su kompetetingiais zmonemis, siulyciau ir kitiems pasitarti su gydytojais del tokiu svarbiu klausymu, nesiremti vien mamyciu nuomonemis ir internetine informacija, kuri neturi net aiskio saltinio.
Mes rytoj eisim skiepytis Rotatequ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo t_alina: 25 rugsėjo 2007 - 13:00
o ka keicia ta u raide gale??, jei gali placiau g.gif
Atsakyti
Mes galvojam skiepytis, bet va idomu paklausti, ar gali mamytes pasisakyti, kuriu vaikuciai buvo paskiepyti, bet susirgo? Kaip pernese liga? Ar lengvai ar sunkiai?
Atsakyti
Tai va. As irgi buvau nusiteikusi skiepyti nuo Roto viruso. Bet pradejau dometis, skaityti, klausti....Ir pasimeciau... Supratau, kad Rototeq yra truputi kitoks nei Rotarix...Ir mano gydytoja man pasiule buten Rototeq..Motyvavo- JAV jis jau senokai naudojamas ir labai gerai, ir labai puiku ir t.t. Ir tik- tuk man mintis- gi JAV gyvena MB brolis, 3 dukrytes turi,pats medikas, ten 10 metu jau dirba- taigi puoliau skambinti jam, gerai kad tuo metu naktis ten nebuvo.. blink.gif . Tai pasitarusi su juo, atsisakiau savo minties apie skiepa. Jie savo nei vienos dukros neskiepijo, nes JAV daug paskiepytu vaikuciu susirgo ir gydesi ligonineje. Be to per daug pasaliniu poveikiu. Be to mergaitems ypac reikia stengtis kuo maziau tu skiepu su baltymu.... taigi, man jis ir padejo apsispresti. Galbut gailesiuosi, o gal ir ne.
Tenoriu pasakyti- mamytes- tikrai tarkites, domekites, skaitykite ir darykite kaip jusu motiniska nuojauta liepia. Manoji liepe neskiepyti... ax.gif
Atsakyti
kaip gerai visdelto sis mamu forumas, padariau isvadas - NASKIEPINSIU, ojau buvau uzsakius vakcina,konsultavausi su imunologu ,infekcinej ligoninej, sake - nesamone ta vakcina, ji buvo kursuose, vistiek sergama, tik lengvesne forma, patys tie kurie siule ta vakcina, ta pabreze ax.gif
Papildyta:
ir dar, sake kad kam toki maza zmogelio organizma dar prievartauti gaminti antikunius, ir sukurt imuniteta g.gif (pamastymui)ir taip imunitetas kol susiformuoja schmoll.gif
Atsakyti
Galbut verta skiepyti vien del to kad jei ir susirgs tai lengvesne forma...
Atsakyti
QUOTE(niunia585 @ 2007 09 20, 10:07)
sveikos mamytes papasakokit kas cia per skieptas ir kiek kainuoja?

Rotarix 2 dozės po 220 lt =440 lt
Rotateq 3 dozės po 180 lt =540 lt

Kiekviena gydymo užsidėti antkainį už paslaugą.
Atsakyti
QUOTE(salamandra72 @ 2007 09 26, 14:11)
kaip gerai visdelto sis mamu forumas, padariau isvadas - NASKIEPINSIU, ojau buvau uzsakius vakcina,konsultavausi su imunologu ,infekcinej ligoninej, sake - nesamone ta vakcina, ji buvo kursuose, vistiek sergama, tik lengvesne forma, patys tie kurie siule ta vakcina, ta pabreze ax.gif
Papildyta:
ir dar, sake kad kam toki maza zmogelio organizma dar prievartauti gaminti antikunius, ir sukurt imuniteta g.gif (pamastymui)ir taip imunitetas kol susiformuoja  schmoll.gif

Imunologai nedirba infekcinėse ligoninėse. Manau, šį kartą susidūrei su eiliniu šundaktariu. g.gif schmoll.gif Infekcinių ligoninių gydytojai suinteresuoti, kad daugiau žmonių sirgtų rota, nes bendrai infekcinių ligų ir darbo jiems siaubingai mažėja. Rotavirusas pernai buvo dažniausia žarnyno infekcinė liga schmoll.gif
Atsakyti