Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 07 26, 16:39)
fotorent 160 lt dienai canon 5D, ff. bet ten jau viskas buvo uzbukinta, tai per viena zmogu gavau pigiau

Ačiū.

QUOTE(pandre @ 2011 07 26, 19:22)

Atnesu, su numautomis kelnaitemis  blush2.gif

Daug geriau. Kol rG nepasakė apie koją labiausiai krito pultas delne ir dirbtinai ranka sudėliota prie veido. Dabar prie visų liapsų puokštės kliūna svarstyklės, priemonės, koja, pultas ir ranka biggrin.gif Bet jau geriau smile.gif Nerealiai sunku viską sumatyti, ane? smile.gif Kaip nervina, kai išsitrauki berods gerą foto ir pamatai, nu mažytė smulmena nesužiūrėta ir nors pasikark, yra ji ir viskas smile.gif Smulkmenų sužiūrėjimas iki pat mikroskopinių dalelių- viena iš geros foto priežąsčių.
Atsakyti
aciu uz komentarus mano foto ax.gif
del auto, tai jau kaip ir pasake visus trukmus, bet man tai labai smagi foto, norisi ziuret bigsmile.gif
ar galetumet, kas turit, imesti info apie j/b vertima koks turi buti svarus, geras ir t.t. tikrai bus labai naudinga. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 26, 20:22)
turiu numautas iki kulniuku, bet ten nepatinka man issiziojimas, per daug issiziojau lotuliukas.gif turbut yra apdirbimo problemu, bet mano kojos jo reikalauja doh.gif ai ir rakose laikau pulta doh.gif
user posted image

Na šaunuolė tu, kad taip greitai sureaguoji į komentarus ir perdarei 4u.gif

O dėl pulto man mistika, kaip spėt jį kur nors paslėpti blink.gif
Atsakyti
pandre gerule nuotrauka tavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 07 26, 20:03)
Labai lauksiu atsakymu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ant kokio "Picture style" dazniausiai fotografuojat? Portrait, Standart,...?

ne visi fotikai ta turi smile.gif laukiu savo naujojo, jis ale profesionalesnis, bet jame situ nebus. ir iki tol ju nebandziau naudoti..

pandre, liuxine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 26 liepos 2011 - 22:26
QUOTE(o la la la @ 2011 07 24, 23:19)

jlclove, as miegoti ruosiuosi fear.gif, o tu cia su baubais  bijau.gif  Atsargiai. Mano labai laki vaizduote biggrin.gif
Panasi, panasi baznytele.
Gerai tu cia smile.gif

didelis dekui uz vieninteli komentara 4u.gif tikejausi daugiau teigiamu/neigiamu minciu blush2.gif

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 25, 00:05)
Ikelsiu viena foto jusu teismui ax.gif
user posted image

kokie faini plaukuciai wub.gif

QUOTE(fox. @ 2011 07 25, 10:55)
Manoji irgi nepozuoja  doh.gif Dar jei kas svetimas fotografuoja,tada jo,nu bet man tai niekaip.Nemazai pagaudyti reikia smile.gif Ta proga dedu nuotraukyte ir noriu komentaru apdirbimui-
user posted image

kaip jau merginos rase, tai ir man truksta siek tiek erdves kaireje 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 07 25, 11:31)

man iri kazkokia mada uzejusi suspaudimo g.gif kazkodel norisi viska imti stambiu planu doh.gif kaip va pvz sioj foto,zinau kad bus komentaru, jog suspausta,truksta erdves,bet man taip norisi ir viskas doh.gif

user posted image

o man cia suspaudimas labai tinka rolleyes.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 25, 11:42)

Gal kils kokių minčių  4u.gif
Veido neliečiau, tebūnie jis nudegęs ir su šešėliais. Tik strazdaną vieną kitą išryškinau. Matau, kad skiriasi ir plaukų spalva, bet skirtingose vietose fotografavau...

pirmos man nebesimato, antroje per daug prisimerkusi, o trecioje noretusi daugiau atvertu akiu 4u.gif

sveikos. atradau laisvo laiko trumpam, tad isdrisiu pakomentuoti kazka pirma karta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 07 25, 12:37)

jlclove sakyčiau per pilka foto. Mano galva reikėtų dramatiškesnio dangaus, didesnio kontrasto, gal grūdo šiek tiek, kaip senoviniam kadrui...  g.gif

jetus kaip aciu uz komentara bigsmile.gif oi kas tas grudas blush2.gif ? tai baznytele labiau pasviesinti, o dangu patamsinti?

QUOTE(Sandrutia @ 2011 07 25, 15:46)
Nu va, mano pirmiejo bandymai su koliazu per PS  blush2.gif  zinau, kad kvadratas - imantrus dalykas.. bet gal visai ziurisi?

user posted image
tarkuokit  rolleyes.gif

tiesa, pabandinejau pazaisiti su levels. pastumdyt curves.. na matau, kad kuo gilyn i miska, tuo daugiau medziu  biggrin.gif  dar siek tiek, nezymiai, pavinjetavau.

pirmoje man gal nieko butu, jei matytusi virsutinis balkonelis, o apacios maziau butu. o antras dalykas, kad gal nieko butu, jei pirmoje mergina butu nusisukusi, o antroje atsisukusi 4u.gif
Atsakyti
pagaliau, pirma juosta, kuri dar nuo ziemos mano zenite buvo, plysho (long story, bet nebuvo nuspaustas vienas pypcikas, ir panaudota jega smile.gif ), persishviete (atidarytas fotikas nepersukus juostos arba persukus pusiaukelyje smile.gif ) - zodziu ishkankinta visaip. visumoje - man labai patiko, kazhkada sakiau, jei bent vienas kadras gausis ir man patiks, bandysiu toliau. labai idomios jusu nuomones.

cia originalas
user posted image

o cia retouch'as, kuris man labiau patinka, gal kiek melsvas, bet man to ir norejosi, specialiai dejau saltesniu tonu.
user posted image

flickr yra j/b, bet manes jis neitikina kazhkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 26 liepos 2011 - 23:06
QUOTE(Maggie @ 2011 07 27, 00:56)

Originalas man labiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 07 27, 00:03)
Originalas man labiau 4u.gif

argumentuokite blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 07 25, 18:45)
okei, pertrauksiu diskusiją, pasidalinsiu kelionėje matytu miegančiu katinu biggrin.gif

nu koks fainuolis bigsmile.gif as uz spalvota

QUOTE(pandre @ 2011 07 25, 18:51)
geraaaas!!!!

O as ikvepta rG drasos keliu irgi viena auto, kuri kazkada norejau ikelti i Yvetes siulomas emocijas, bet taip ir likau neisdrisusi....zinau, primakliavojau kazka su apdirbimu, bet jau turiu nesutvarkytu kruva, tai jei kokiu ideju apdirbimui turit, lauksiu blush2.gif
user posted image

o kur kelnaites biggrin.gif ?

QUOTE(neiste @ 2011 07 26, 14:50)
Sveikos gyvos 4u.gif
Savaitgali turejau proga pafotografuoti pazistama nestuke..Tai mano pirmieji tokie bandymai..lauksiu Jusu kritikos 4u.gif
user posted image

man noretusi daugiau apacios, na iki blauzdu gal g.gif bet siaip patinka tikrai

QUOTE(reida @ 2011 07 26, 16:30)

As niekur nebegaliu iseit be fotiko 4u.gif Siandien nuplioskinau kelias nuotraukas blush2.gif
Kazin kaip jusu akims, ar gero matyt kas jose g.gif  4u.gif 
user posted image

Berniukas tik labai greit praleke, biski cia jis neblogai nukirstas doh.gif
user posted image

pirmoje nelabai aisku kas ten ir kaip, o antroje lyg liejasi man g.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2011 07 26, 19:22)

daug geriau thumbup.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 07 26, 22:56)

as uz originala. antroje man plauku spalva nepatinka. na, pirmoje spalvos tokios siltesnes, sodresnes. zodziu as uz pirma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 26, 22:56)
pagaliau, pirma juosta

Graži mergina, bet man per daug užvertusi akis, žvairuoja, raukšlės ant kaktos nelabai gražiai atrodo... Originalas per violetinis, pataisyta- per pilkai žydra.. Kažkokį tarp šių spalvų bandyčiau rast sprendimą, bet jei rinktis man taisyta gražiau. Ir tas blynas palei sofą- skuduras/ tapkės/ drabužis- nuklonuočiau. Gal ir koją kažkokiobaldo bei tą spindulį jamčiau lauk. Paroš daugiau, turėtum turėt gerulių su tokia modeliu..

Aj, nu ir standartinis minusas- taigi centruota biggrin.gif Akys per pat vidury foto... Oi, nusidėjei doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 26 liepos 2011 - 23:21
QUOTE(jlclove @ 2011 07 26, 23:16)

Gal galima nuotraukų necituoti? smile.gif

Maggy, sveikinu, su juosta smile.gif Ir išvis šaunuolė esi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 26 liepos 2011 - 23:23