Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 07 27, 01:07)
argumentuokite blush2.gif  smile.gif

salti tonai ant zmogaus kuno odos man schmoll.gif ne isimtis ir si foto, labai nenaturalu blush2.gif

jlcloves, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 26, 23:22)
QUOTE(jlclove @ 2011 07 26, 23:16)

Gal galima nuotraukų necituoti? smile.gif

galima smile.gif
Papildyta:
norejau paklausti, ar pas jus visas ribotas nuotrauku kelimo limitas flickr'e?
Atsakyti
Maggie, antras variantas labai jau šaltas, aš už originalą. Visumoje, juosta manau tau tiktų, atrastum įdomybių. Pati foto, užspausta, tik vat kairėje erdvės palikta, nereikalingų daiktų.
Pabandžiau pc apversti, tai foto geriau žiūrisi, ir ranka tuomet matoma tampa, dabar kiek pradingsta. Gražiai groja suknelės suglamžymai su dryžiukais.
Galvojau kiek man trukdo tas plaukų nukirpimas, galvos užvertimas... Matyt pamačiusi tokią foto didelę atspausdintą, pasigrožėčiau.
Dėkis kitą juostą.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 07 26, 18:22)
:

Atnesu, su numautomis kelnaitemis  blush2.gif

Sita itikinamesne bigsmile.gif Minusus jau profes susake,bet vistiek man patinka mirksiukas.gif
QUOTE(Maggie @ 2011 07 26, 21:56)
pagaliau, pirma juosta,
cia originalas

Man orginalas,nes pataisyta,kazkaip zaliuoja ant mano kompo.O man kazkaip noretusi koju daugiau,nes matau,kad mergina taip gundanciai viena koja apnuoginus blush2.gif Man grazi foto ax.gif
Atsakyti
cia pora foto, kurias noreciau, kad ivertintumete rolleyes.gif

user posted image

user posted image

deja orai nekokie buvo, tai antram spalvu man kazkaip truksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jlclove: 27 liepos 2011 - 00:33
QUOTE(neiste @ 2011 07 26, 13:50)
Sveikos gyvos 4u.gif
Savaitgali turejau proga pafotografuoti pazistama nestuke..Tai mano pirmieji tokie bandymai..lauksiu Jusu kritikos 4u.gif

Tvarkinga nuotrauka.Gal daugiau turi? bigsmile.gif

QUOTE(reida @ 2011 07 26, 15:30)

As niekur nebegaliu iseit be fotiko 4u.gif Siandien nuplioskinau kelias nuotraukas blush2.gif

Pirmoji tokia kurios as nesuprantu,todel ir nevertinsiu ax.gif O antroje man sepina vertimas nelabai.gal j/b geriau cia tiktu g.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 07 26, 23:30)

Nu zinok, man abi labai,labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 26, 22:56)
pagaliau, pirma juosta, kuri dar nuo ziemos mano zenite buvo, plysho (long story, bet nebuvo nuspaustas vienas pypcikas, ir panaudota jega smile.gif ), persishviete (atidarytas fotikas nepersukus juostos arba persukus pusiaukelyje  smile.gif ) - zodziu ishkankinta visaip. visumoje - man labai patiko, kazhkada sakiau, jei bent vienas kadras gausis ir man patiks, bandysiu toliau. labai idomios jusu nuomones.

flickr yra j/b, bet manes jis neitikina kazhkaip.

aij, spalviškai man abi nepatinka.. kažkokio tarpinio varianto tarp abiejų norėtųsi- ne tokių šiltų spalvų kaip pirmoji, ir ne tokių šaltų spalvų kaip antroji.. dar skuduras ant žemės žiauriai blaško dėmesį, visa kita man patiko, ir centravimas man čia nekliūna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2011 07 27, 00:30)

user posted image

deja orai nekokie buvo, tai antram spalvu man kazkaip truksta g.gif

man abi patiko smile.gif o kas liečia spalvas, tai su PS galima jas pasodrinti, o jei turi raw, tai su spalvomis iš vis stebuklus galima padaryt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 07 26, 23:56)
pagaliau, pirma juosta, kuri dar nuo ziemos mano zenite buvo, plysho (long story, bet nebuvo nuspaustas vienas pypcikas, ir panaudota jega smile.gif ), persishviete (atidarytas fotikas nepersukus juostos arba persukus pusiaukelyje  smile.gif ) - zodziu ishkankinta visaip. visumoje - man labai patiko, kazhkada sakiau, jei bent vienas kadras gausis ir man patiks, bandysiu toliau. labai idomios jusu nuomones.

Aš už originalą, nors gal norėtųsi, kad spalvos būtų šiek tiek šaltesnės, bet antroje man jos per šaltos, per melsva/pilka, originalas man mielesnis dėl šiltumo. j/b per tamsus kažkaip...

Maggie, o kaip spalvas koreguoji? Smalsu. Aš mėginu su Color Balance PS, bet vis neįkertu... Kažkaip neina man pajausti, kaip tas spalvas paslankioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 27 liepos 2011 - 07:22
jlclove, grazios, tvarkingos foto. Kiek sviesumo truksta.Fotografuojant reikia ekspozicija i pliusa kiek pasukti smile.gif

neiste, miela nestukes foto smile.gif

pandre, biggrin.gif geeeras smile.gif pastabas mergaites jau surase nesikartosiu, bet fun ir patinka vis tiek smile.gif

Sandrutia, graziai ziurisi ta mergina ryskiai zydra suknele pilko namo fone smile.gif Kontrasto truputyti maziau deciau nes labai nutamseja pelargoniju lapai, seseliu vietos. Smagiai tu cia ja nupaparacinai biggrin.gif

Maggie, man originalas labiau patinka todel, kad siltesnes spalvos. Pacioje nuotraukoje kliuna itemta, susiraukslejus kakta, kazkas juoda ir kedziu kojos ant grindu...

reida, pirmojoje bardakas, nelabai ka joje iziuriu. Antrojoje nerysku, berniukas nukirstas.

rg, Svajon mūsų, ir as kartu ismokau si PS triuka smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
Maggie, o Tu pabandyk ateityje su juosta fotkindama kardinaliai nekeisti spalvų. ta prasme, ne po to galvok, kaip su PS geriau pakoreguoti, o kaip nufotkinti taip, kad to paskui nereikėtų smile.gif

aišku, lengva man aiškinti, kai pati su spalvom priterlinu kaip keturmetis su guašu, ale labai mėgstu patarinėti biggrin.gif

p.s. man originalas šiltesnis, nors ir per šiltas. bet palyginus su šaltuoju koreguotuoju, tai jis arčiau tiesos ir malonesnis akiai.
Atsakyti
Mazi vasaros dziaugsmai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 27 liepos 2011 - 08:00
QUOTE(o la la la @ 2011 07 27, 08:45)
Mazi vasaros dziugsmai smile.gif

ta dziaugsma norisi siek tiek i sona patraukt arbo dziaugsmo siaudeli pasukt smile.gif
Atsakyti