Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

dar potkyčių pilnutėms ir ne juodai thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Man be 3 min. 35-eri, dėviu 34-36 dydį, problemos dėl drabužių nejaučiu. Aprangos apskritai nesureikšminu. Kai randu, kas patinka, tas paprasta ir tinka. Nemėgstu atrodyti nei pernelyg paaugliškai, nei pernelyg suaugėliškai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 00:05)
Pvz., man gražu  ax.gif nenuobodu, įdomu, neatrodo labai "rimtai", bet ir nepaaugliškai  smile.gif
user posted image

jei rinkčiausi, tai tik šį derinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 07 25, 09:50)
dar potkyčių pilnutėms ir ne juodai  thumbup.gif

Gražiai atrodo smile.gif
Tik nesutapatinkim visko į vieną-kad jau 35,tai iškart ir apkūni.
O Vilniuj pilnesnėms gražesnių rūbų teko matyt Oze P&C ,nežinau tik iki kokio dydžio, bet su vienu ar dviem X tikrai būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 25, 11:03)
Gražiai atrodo smile.gif
Tik nesutapatinkim visko į vieną-kad jau 35,tai iškart ir apkūni.
O Vilniuj pilnesnėms gražesnių rūbų teko matyt Oze  P&C ,nežinau tik iki kokio dydžio, bet su vienu ar dviem X tikrai būna 4u.gif

neeee, aš nesutapatinu, tiesiog temoje paskutinės žinutės buvo, kad problemikių kyla pilnutėms su apranga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2011 07 25, 09:10)
šiai merginai, aišku, dar nėra 35-erių, bet norėjau tiesiog parodyti, kaip gražiai atrodo pilnutės  thumbup.gif ir kas šauniausia, apranga ne juoda, kaip dažnai pasitaiko pilnutėm, visad stebėjausi, kodėl jos renkasi tamsias spalvas  g.gif sako, jos mažina, bet juoda ypač paryškina linijas ir atrodo liūdnai kai jos daug  4u.gif

user posted image

graudu žiūrėti, o jei jai dar ir 35 ar daugiau būtų, tai, sakyčiau, žiauru. Iš serijos trūks plyš, bet išliksiu jauna (gal greičiau infantili su tais visais šuneliais). Pataisytų reikalus ilgėlesnis sijonas (vos žemiau kelių) ir skubiai išmest iš šio komplekto juodas pėdkelnes (geriausias pavyzdys, kad juoda spalva ne visuomet plonina). Manau, kad apie tokį atvejį ir kalbėjo temos autorė. Šiaip, jei moteris virš 35 dar nežino kas jai tinka, ir kaip apsirengusi neatrodo juokingai, tai graudu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 25 liepos 2011 - 09:58
Nematau problemos. Kazkaip naturaliai jauti, kas tinka, kas - ne.
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2011 07 24, 21:38)
ir pagal metus, ir pagal apvalumus manau labai tiksiu pas jus, tai irgi jungiuosi  4u.gif
ir pradžiai, taip sakant pirmai pažinčia,i  įkelsiu nuorodą, kur susuktas filmukas, kaip galima įvairiai visokius šalikėlius, bei skareles užsirišti ..
http://demidova-dasha.ru/?p=369

Malonu, kad mūsų būrelis didėja thumbup.gif
Kai kurie rišimo būdai gan įdomūs, ačiū 4u.gif

QUOTE(Gafsa @ 2011 07 24, 22:23)
O man atrodo,kad problema ne ta,kad parduotuvese nera tinkamu rubu tokio amziaus moterims,o tame,kad daugelis ir toliau is ipratimo iesko rubu sau tose paciose parduotuvese kaip ir pries 10 metu.

Labai pritariu tam, kad reikia ieškoti kažkur kitur drinks_cheers.gif
Pati esu "nestandartinio" kūno sudėjimo smile.gif . Kažkada buvau labai liekna, bet po antrojo gimdymo liko pilvukas. Bandžiau jo atsikratyt, ale nesigavo verysad.gif Nesu žemo ūgio, tai tas šiek tiek gelbėja. Kodėl tai rašau? Ogi tam, kad rūbus būtinai prieš perkant turiu matuotis. Pirkimas internetu man primena šiek tiek "katės pirkimą maiše". Patirties tame neturiu, tad atleiskit, jei klystu, nes šiaip tai reikėtų pasidomėti pagal kokius matmenis galima sau nusipirkti idealiai tinkamą rūbą jo nepamačius. Gafsa, gal įmeskit nuorodas, iš kurių užsienio parduotuvių dažniausiai perkate rūbus, gal tikrai ten yra iš ko rinktis, tik mums trūksta info. mirksiukas.gif
Mergaitės, o kalbant apie Lietuvą, kurios parduotuvės būtų vertesnės dėmesio? Asmeniškai man Klaipėdoj patinka Urpėja, nors ir ten kartais nelabai ką randu.
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 24, 22:43)
Esu kėlusi į "mūsų derinukai" temą savo derinių. Galėčiau įmesti ir čia...

Būtų tikrai įdomu bigsmile.gif

QUOTE(Euforija @ 2011 07 25, 09:50)
dar potkyčių pilnutėms ir ne juodai  thumbup.gif

Visi modeliai verti dėmesio thumbup.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 07 25, 10:01)
jei rinkčiausi, tai tik šį derinį smile.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Doremifa @ 2011 07 25, 11:37)
Nematau problemos. Kazkaip naturaliai jauti, kas tinka, kas - ne.

Tai mums visada atrodo ,kad mes apsirengę šauniai, o gal kitiems iš šono atrodo, kad be ryšio. Pvz. kai tik aš apsirengiu ryškesnės spalvos drabužį, tai iš karto vyrui nepatinka, o aš taip noriu spalvų.Todėl aš nesuprantu,ar tik mano vyras keistuolis, ar tokio amžiaus moterims spalvoti drabužiai nedera.
Atsakyti
Prašom savų įdėti 4u.gif biggrin.gif
Aš apkūniom vargu ar galėčiau patart, nes pati esu S dydžio. Galiu tik įdėti, kas man apvalesnėms atrodo gražu ax.gif

1

2

3

4

O šiaip stilius labai individualus dalykas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 25 liepos 2011 - 11:01
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 25, 11:59)
Aš apkūniom vargu ar galėčiau patart, nes pati esu S dydžio. Galiu tik įdėti, kas man apvalesnėms  atrodo gražu  ax.gif

Gražu, išskyrus 3-ią. Apvalutės dėl man nesuprantamų priežasčių įsivaizduoja, kad figūros neišryškinantys drabužiai lieknina, bet mano akys mato kitaip - maišai tik dar labiau gadina reikalą unsure.gif
Atsakyti
Kaip minėjau, mano problema- pilvukas, tad dabar mąstau pasiieškot panašios palaidinės. Manau nestambins ir nebus pernelyg jaunatviška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2011 07 25, 12:52)
Kaip minėjau, mano problema- pilvukas, tad dabar mąstau pasiieškot panašios palaidinės. Manau nestambins ir nebus pernelyg jaunatviška  smile.gif

Jei problema tik pilvukas, manau, tiktų, bet jei figūra apvalaina ir dar pilvukas, abejočiau unsure.gif
Atsakyti