QUOTE(Senti @ 2011 07 24, 21:38)
ir pagal metus, ir pagal apvalumus manau labai tiksiu pas jus, tai irgi jungiuosi
ir pradžiai, taip sakant pirmai pažinčia,i įkelsiu nuorodą, kur susuktas filmukas, kaip galima įvairiai visokius šalikėlius, bei skareles užsirišti ..
http://demidova-dasha.ru/?p=369
Malonu, kad mūsų būrelis didėja
Kai kurie rišimo būdai gan įdomūs, ačiū
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 24, 22:23)
O man atrodo,kad problema ne ta,kad parduotuvese nera tinkamu rubu tokio amziaus moterims,o tame,kad daugelis ir toliau is ipratimo iesko rubu sau tose paciose parduotuvese kaip ir pries 10 metu.
Labai pritariu tam, kad reikia ieškoti kažkur kitur
Pati esu "nestandartinio" kūno sudėjimo

. Kažkada buvau labai liekna, bet po antrojo gimdymo liko pilvukas. Bandžiau jo atsikratyt, ale nesigavo

Nesu žemo ūgio, tai tas šiek tiek gelbėja. Kodėl tai rašau? Ogi tam, kad rūbus būtinai prieš perkant turiu matuotis. Pirkimas internetu man primena šiek tiek "katės pirkimą maiše". Patirties tame neturiu, tad atleiskit, jei klystu, nes šiaip tai reikėtų pasidomėti pagal kokius matmenis galima sau nusipirkti idealiai tinkamą rūbą jo nepamačius. Gafsa, gal įmeskit nuorodas, iš kurių užsienio parduotuvių dažniausiai perkate rūbus, gal tikrai ten yra iš ko rinktis, tik mums trūksta info.
Mergaitės, o kalbant apie Lietuvą, kurios parduotuvės būtų vertesnės dėmesio? Asmeniškai man Klaipėdoj patinka Urpėja, nors ir ten kartais nelabai ką randu.
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 24, 22:43)
Esu kėlusi į "mūsų derinukai" temą savo derinių. Galėčiau įmesti ir čia...
Būtų tikrai įdomu
QUOTE(Euforija @ 2011 07 25, 09:50)
dar potkyčių pilnutėms ir ne juodai
Visi modeliai verti dėmesio
QUOTE(Sophi @ 2011 07 25, 10:01)
jei rinkčiausi, tai tik šį derinį
Aš irgi