Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

Sveikos, buvo užsilenkęs internetas, tik dabar pajungė, tai praleidau tokias įdomias diskusijas verysad.gif Labai prašau padėti man nustatyti savo tipą ax.gif Akys žaliai mėlynos, plaukai tradiciniai lietuviški šviesiai pilki, įdegu greitai ir lengvai, iškart raudonai, bet labai greitai paruduoju. Tinka pilka,daugumos atspalvių mėlyna, jūros žalumo, alyvinė. Oda nėra labai šviesi. Galvoju, kad esu vasara, bet kokia konkrečiai, nesususigaudau blush2.gif . Netinka juoda, geltona, oranžinė, bordo. Bučiau labai dėkinga už pagalbą, taip pat norėčiau gauti wordinį variantą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 09 01, 18:58)
Sveikos, buvo užsilenkęs internetas, tik dabar pajungė, tai praleidau tokias įdomias diskusijas verysad.gif  Labai prašau padėti man nustatyti savo tipą ax.gif  Akys žaliai mėlynos, plaukai tradiciniai lietuviški šviesiai pilki, įdegu greitai ir lengvai, iškart raudonai, bet labai greitai paruduoju. Tinka pilka,daugumos atspalvių mėlyna, jūros žalumo, alyvinė. Oda nėra labai šviesi. Galvoju, kad esu vasara, bet kokia konkrečiai, nesususigaudau blush2.gif . Netinka juoda, geltona, oranžinė, bordo.  Bučiau labai dėkinga už pagalbą, taip pat norėčiau gauti wordinį variantą 4u.gif

Ko tais mane primena- as cool summer. ax.gif
Atsakyti
Kam patiko šitie batai,pamažejo kaina bigsmile.gif
http://www.6pm.com/c...t-nougat-patent
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 09 02, 12:55)
Kam patiko šitie batai,pamažejo kaina bigsmile.gif
http://www.6pm.com/c...t-nougat-patent
user posted image

dydziu nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2011 09 01, 22:38)
Ko tais mane primena- as cool summer. ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Paskendau darbuose, nebeužsuku į SM blush2.gif , o jūs jau pasirodo temą "damušinėjat" bigsmile.gif Kur kuriam antrąją temelę- čia ar bendraminčiuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cellina @ 2011 09 03, 12:19)
Paskendau darbuose, nebeužsuku į SM blush2.gif , o jūs jau pasirodo temą "damušinėjat"  bigsmile.gif Kur kuriam antrąją temelę- čia ar bendraminčiuose?  g.gif

Galima dvi- viena konkretiems patarimamas, deriniams , geroms nuorodoms čia, kita paplepesiams čia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, truputi pasiskaitinejau jusu temute, jei nepasirodysiu nagla taip ilindus blush2.gif Labai noreciau gauti wordinį variantą tipo nustatymui mirksiukas.gif Nujauciu, kad esu vasara, bet tik dabar suzinojau, kad ju visokiu yra g.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit: kokį šiltą drabužį įsigyti rudeniui? Pėsčiom nevaikštau, stilius - džnsai sportbačiai... Bet kartais - kažko ir klaiskiškesnio norisi... Neįsivaizduoju ko man reikia: kad ir praktiška būtų, ir šilta ir, aišku, gražu...
Atsakyti
QUOTE(zuvele33 @ 2011 09 10, 08:09)
Merginos, patarkit: kokį šiltą drabužį  įsigyti rudeniui? Pėsčiom nevaikštau, stilius - džnsai sportbačiai... Bet kartais - kažko ir klaiskiškesnio norisi... Neįsivaizduoju ko man reikia: kad ir praktiška būtų, ir šilta ir, aišku, gražu...

Taigi paltas paltas paltas! Jei ieškot patogumo, tai iki kelių, jei nereikia ypatingos šilumos - tai be pašiltinimo - toks bus nestoras ir nesunkus.

user posted image

Man gražiausi paprasti klasikiniai su vidutiniais atlapais, tiesūs - toks visada ir prie visko tiks. O jei norisi sportiškesnio, gali būti su diržu...

Šitas man mmmmm wub.gif

user posted image

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti