Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

Gomerta - su tokia figura as dar sortu nemesciau lauk 4u.gif , ypac , kad ir veidas tik max iki 26 pritempia, taip kad is konteksto neiskristumet ir su mini ir su sortais, nes vistiek atrodot kaip jaunikle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2011 07 29, 14:23)
as irgi internetu surizikuoju tik rubus ir tik tokius kurie gali pasitempti, dzinsu neperkau, batu irgi man reikia matuotis juos butinai  smile.gif

Bet juk jei netinka batai - galima gi grazinti? Na taip, pasto islaidos nuplaukia..
Atsakyti
Man sitos visai nieko toms, kurios negali aukstakulniu aveti ax.gif

user posted image

http://www.smartbarg...dept-9..prod.11
Atsakyti
QUOTE(09daluze02 @ 2011 08 01, 16:38)
Man sitos visai nieko toms, kurios negali aukstakulniu aveti  ax.gif

turiu analogiškas basutes, bet arba jos prastai padarytos, arba mano kojom tiesiog netinka, nes nesmagios visiškai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 07 31, 22:53)
Šiaip būdama 30 maniau, kad po keturių-penkerių metų jau teks kokį hialuroną susileist  blush2.gif nes labai jau turiu išraiškingą mimiką. Kilnoju antakius  (todėl raukiasi kakta) ir būnu išsišiepusi (dėl to atsiranda "varnos kojelės" ties akimis), bet dar nėra taip baisu, kad imčiausi rimtos intervencijos. Dabar manau, kad palauksiu iki kokių 38, o tada jau žiūrėsiu  cool.gif

būsiu nepopuliari, bet esu nusiteikusi prieš bet kokias veido intervencijas - geriau raukšlės, bet ne tai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 08 01, 18:43)

būsiu nepopuliari, bet esu nusiteikusi prieš bet kokias veido intervencijas - geriau raukšlės, bet ne tai blush2.gif

Kolkas ir as taip manau drinks_cheers.gif , nezinau kaip atrodys kai busiu 45.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2011 08 01, 18:46)
Kolkas ir as taip manau  drinks_cheers.gif  , nezinau kaip atrodys kai busiu 45.

mano tikslas - išmokti senti natūraliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 08 01, 11:40)
Gomerta - su tokia figura as dar sortu nemesciau lauk  4u.gif , ypac , kad ir veidas tik max iki 26 pritempia, taip kad is konteksto neiskristumet ir su mini ir su sortais, nes vistiek atrodot kaip jaunikle  4u.gif

Stichija, aciu uz grazius zodzius, net susigedau blush2.gif Is tiesu tai gal tik nuotraukose veidas jaunai atrodo, o realybeje, deja, nevisai...
Beje, negaliu nepagirti jusu aprangos stiliuko- atrodot zaviai ir originaliai, jusu neimanoma nepastebeti thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Heida @ 2011 08 01, 17:46)
Kolkas ir as taip manau  drinks_cheers.gif  , nezinau kaip atrodys kai busiu 45.

drinks_cheers.gif Pritariu, ypac del antros sakinio dalies, niekada negali zinoti, kaip mastymas ir poreikiai pasikeis ateityje
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 08 01, 18:43)

O kuo hialuronas blogai? Jo gi natūraliai organizme yra (kad ir akių obuoliuose) ir pasisavina, pvz., sąnariai g.gif
Tai ne botoksas, apie jį nesvarstau...
O jei dėl tikslo, kad reikia tiesiog natūraliai senti, tai labai šaunus požiūris mirksiukas.gif

Bet aš taip nemoku, man psichologiškai sunku blush2.gif Dabar savo raukšlelių nesibaidau, bet tikrai manau, kad po kelių metų ateis tas laikas, kai jų bijosiu unsure.gif
Gal todėl, kad mano mama labai jaunatviško veido, močiutė mirė 92, o atrodė kaip max 60, nes jokio raukšlelių "tinklo" (kaip pas kitas senutes) neturėjo, tai nežinau kaip susitaikysiu su senėjimu, nes man nebus taip. Jau dabar reikia pratintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 02 rugpjūčio 2011 - 00:17
QUOTE(09daluze02 @ 2011 08 01, 16:38)
Man sitos visai nieko toms, kurios negali aukstakulniu aveti  ax.gif
user posted image

http://www.smartbarg...dept-9..prod.11

turejau panasaus principo, labai klepsedavo jose koja. Dar labiau pavargdavo, negu butu visai be jokio kulno. Gal sitos kitokios, bet mano tai vargelis buvo.
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 02, 01:13)
O kuo hialuronas blogai? Jo gi natūraliai organizme yra (kad ir akių obuoliuose) ir pasisavina, pvz., sąnariai  g.gif
Tai ne botoksas, apie jį nesvarstau...
O jei dėl tikslo, kad reikia tiesiog natūraliai senti, tai labai šaunus požiūris  mirksiukas.gif

Bet aš taip nemoku, man psichologiškai sunku  blush2.gif Dabar savo raukšlelių nesibaidau, bet tikrai manau, kad po kelių metų ateis tas laikas, kai jų bijosiu  unsure.gif
Gal todėl, kad mano mama labai jaunatviško veido, močiutė mirė 92, o atrodė kaip max 60, nes jokio raukšlelių "tinklo" (kaip pas kitas senutes) neturėjo, tai nežinau kaip susitaikysiu su senėjimu, nes man nebus taip. Jau dabar reikia pratintis smile.gif

taip fantastiskai ir jaunai atrodai, kad nera ko svarstyt apie jokias plastiku proceduras mirksiukas.gif Nebent kai bus 50 meteliu, bet tada ir turi but veidas ne kaip 18kines, nes juokingai atrodo kai kurios ponios, kai veidas istiesintas, kaip rusu senosios zvaigzdes Gurcenko ar Pjecha ( jei gerai parasiau). Ir pas mus yra tokiu, kur is tiesu persistenge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 02, 00:13)

Bet aš taip nemoku, man psichologiškai sunku  blush2.gif

aš ir nemoku. Ir labai bijau senatvės... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 08 02, 09:15)
aš ir nemoku. Ir labai bijau senatvės... unsure.gif

ir as jos bijau. kai pradeda ka skaudet, va tada dar daugiau baimiu, o jei bus problemu daug su sveikata, jau nekalbu apie rauksles. bijau labai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Nesuprantu- Jums po 35 , o jau apie senatvę galvojat- taigi tai patys gražiausi metai thumbup.gif .Gyvenimo dėsnių nepakeisi, tai kam dėl to nervintis.Senatvė irgi gali būti labai graži. Stengimės prisižiūrėti save, kontroliuoti svorį , sportuoti, sveikai maitintis- ir nesinervuokim dėl raukšlelių.Gyvenimas yra gražus ir su jomis - jų tikrai neišvengsi metams bėgant mirksiukas.gif .
Atsakyti