Įkraunama...
Įkraunama...

Stilinga ir jaunatviška 35-40-metės apranga

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 21:42)
Merginos, ką aš čia ką veikiu?

Raudoni bateliai, jei dar nesupratot ką veikiat - atsakau - maloniai visos bendraujam ax.gif
Atsakyti
Ne, nu kiek galima čia gražuolių foto dėt, a?
Kompleksus įvarysit biggrin.gif

Klausiau dėl ryškios mėlynos ir juodos, tam, kad atmesti vieną variantą mirksiukas.gif

Ilka, vis tiek manau, kad esat vasara blush2.gif Bet vat, kokia vasara, jei netinka pilka ir mėlyna? g.gif
Bet pagal paskutinę foto tamsiai mėlyna, atrodo, visai tinka g.gif gal soft vasara?
T.y. šilta, o ne šalta vasara ir ne light kaip Pefrect.

Pažiūrėkit spalvas iš 47 psl.
Soft vasaros spalvos: labai šviesi plieno pilka, prislopinta pastelinė rožinė, akmens rusvumo, burgundiško vyno, mėtinė, turkio, purpurinė (violetinė), avietinė, sodri raudona, levandų, samaninė, nefrito ir smaragdo žalia.
Soft vasarai iš mėlynų spalvų tinka tik prislopinta melsva, tokia panaši į levandų ir tamsiai tamsiai mėlyna (navy) spalva ax.gif

Dauguma LT moterų yra vasaros...
Asmeniškai pažįstu tik vieną "rudenį", dvi "žiemas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 30 rugpjūčio 2011 - 21:35
Va, o aš tai deep autumn pagal tą paletę spalvų tinkančių man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 21:26)
Ne, nu kiek galima čia gražuolių foto dėt, a?
Kompleksus įvarysit  biggrin.gif

Klausiau dėl ryškios mėlynos ir juodos, tam, kad atmesti vieną variantą  mirksiukas.gif

Ilka, vis tiek manau, kad esat vasara  blush2.gif Bet vat, kokia vasara, jei netinka pilka ir mėlyna?  g.gif
Bet pagal paskutinę foto tamsiai mėlyna, atrodo, visai tinka  g.gif gal soft vasara?
T.y. šilta, o ne šalta vasara ir ne light kaip Pefrect.

Pažiūrėkit spalvas iš 47 psl.
Soft vasaros spalvos: labai šviesi plieno pilka, prislopinta pastelinė rožinė, akmens rusvumo, burgundiško vyno, mėtinė, turkio, purpurinė (violetinė), avietinė, sodri raudona, levandų, samaninė, nefrito ir smaragdo žalia.
Soft vasarai iš mėlynų spalvų tinka tik prislopinta melsva, tokia panaši į levandų ir tamsiai tamsiai mėlyna (navy) spalva  ax.gif

Dauguma LT moterų yra vasaros...
Asmeniškai pažįstu tik vieną "rudenį", dvi "žiemas".

Labai ačiū už konsultaciją 4u.gif Jūsų išvardintos spalvos lyg ir tikrai tinka (gal mėtinę ir turkio išskyrus), bet dar manau, kad visai neblogai žiūrisi visa oranžinė ir ruda gama. Nors gal tiesiog dar per mažai pažįstu save, reikės daugiau patyrinėti tuos spalvų tipus smile.gif
Atsakyti
Nėr už ką 4u.gif
Bijau pameluot blush2.gif vis tik lengviau "gyvai" nustatyt.
Gali būt, kad esat mišrus tipas, kas yra tikrai retas variantas. Gal vasara/ruduo, nes pagal išvardintas Jums tinkančias spalvas tiktumėt, bet atsižvelgiant į akis, plaukus, odą, įdegį lyg ir turėtumėt būt vasara g.gif

Pvz., žiema tradiciškai yra juodaplaukė labai šviesia, balta oda ir skaisčiai mėlynom akim, tokia tikra "snieguolė", bet labai retais atvejais gali būti ir blondinė arba priešingai - tamsiaakė balta oda.
Taip pat, kaip šieno ar medaus atspalvio blondinės paprastai priskiriamos pavasariui, bet jei jos rudaakės ir turi rusvai, o ne raudonai įdegančią odą (tikrai retas variantas), gali būti priskiriamos rudeniui ax.gif

Be to, reikia nepamiršt, kad dabar dažna dažomės plaukus ir ne taip jau retai dar kardinaliom spalvom biggrin.gif Uj, kaip tada sunku su toms spalvom doh.gif Bet labiausiai reikia žiūrėt pagal odos atspalvį, na, o galų gale - matuotis daug įvarių spalvų ir stebėt save. Gi nėra turbūt vienos ir nepajudinamos konstantos visoms g.gif

Gafsa, brita33, labai įdomu pamatyt, ypač deep autumn blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 30 rugpjūčio 2011 - 22:12
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 08 30, 20:39)
Pabandykit pažaist kad ir parduotuvėj su šiom spalvom ir pažiūrėsit ar tinka  mirksiukas.gif

Ačiū, raudoni bateliai, už visus patarimus nuo A iki Ž. 4u.gif

Jau dabar, kai papuolu į šią kategoriją 35-40m., atėjau į protą ir pradėjau suprast, kad vienos spalvos tinka, kitos schmoll.gif Jaunystė gi kvailystė - rengiesi bele kuo biggrin.gif

Ačiū už malonų bendravimą darkart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2011 08 30, 16:18)
Super !! Norisi ryskiu wink.gif suprantu smile.gif man norisi visko ryskaus, aukstu " kablu" , trumpesnio sijono... Keista net , atsibodo tik patogesni rubai wink.gif
Hebe o kur sunelio garbanos???
Nusikirpo ?? Ar as klystu ???

Padekite ir man nustatyti mano tipo , nu niekada nebandziai , labai idomu 4u.gif as idegu palengvai rusvai lyg gelsvai , taciau kiek ilgai besideginciau nebunu ruda ... Taciau idegu irgi neraudonai . Nu bet as palengva deginuosi . Akys melynos . Plaukai lietuvisko pelenu ar pan. , nes dazau sviesiai. Siuo metu atsiauginu. Tinka navy spalva.
Raudoni bateliai noreciau word varianto. Labai aciu aciu
Tiesa planuoju plaukus dazyti pienisku sokolado spalvyte , idomu tiktu??? Nes nuo sviesinimo tokie jie pavarge, pabodo sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2011 08 31, 14:01)
Padekite ir man nustatyti mano tipo , nu niekada nebandziai , labai idomu  4u.gif  as idegu palengvai rusvai lyg gelsvai , taciau kiek ilgai besideginciau nebunu ruda ... Taciau idegu irgi neraudonai . Nu bet as palengva deginuosi . Akys melynos . Plaukai lietuvisko pelenu ar pan. , nes dazau sviesiai. Siuo metu atsiauginu. Tinka navy spalva.
Raudoni bateliai noreciau word varianto. Labai aciu aciu
Tiesa planuoju plaukus dazyti pienisku sokolado spalvyte , idomu tiktu??? Nes nuo sviesinimo tokie jie pavarge, pabodo sad.gif((

Vasara, kaip ir dauguma lietuviu
Atsakyti
Ale bet gi tylu cia ax.gif
Atsakyti
Krepsinis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 31 rugpjūčio 2011 - 22:04
ir krepšinis ir rugsėjo 1-oji 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2011 08 30, 10:51)
Sveiki  4u.gif man 35 ,pastebejau kad nevisada gaudausi dabartinei madoj  blush2.gif  Vat ir dabar reikia rudeniui uzdarų batuku ir negaliu suprasti ar tokie prie dzincu ir kelniu ar ir prie sijono tiks  g.gif
user posted image
Busiu dekinga uz nuomones  mirksiukas.gif

Man tai jie prie dzinsu nei pro kur... tinka tik prie geresniu kelniu, sijono.. matosi, kad aukstas kulnas.. prie dzinsu kazko "lengvesnio" noretusi.
Dzinsai juk nera rubas pasipuosti...
Papildyta:
Taip pat turiu klausimuka, cia buvote idejusios lakiniu naturalios odos bateliu nuotraukas.. tai is kur siuntetes?... Ieskau bateliu i darba su vidutiniu kulniuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienas: 01 rugsėjo 2011 - 09:03