QUOTE(Kristalė* @ 2011 12 18, 21:24)
nezinau kur taip skaitete, bet jei desite tiek riebalo, jums nesustinks muilas. visada darau pagal si recepta: 100 gramų muilo drozliu reikia 2 didelių šaukštų aliejaus,
Teisingai, ir nepavyko man, o tada ištraukiau kitą receptuką, dėjau vandens 100g drožlių, 2valg.šaukštai aliejaus [vienoj "porcijoj" gavosi daugiau aliejaus, bet gražiai man sustingo] ir paskui jau priedų visokių [eterinių aliejų, kavos tirščių], viskas sustingo, gražiai pjaustėsi

Žodžiu, priviriau aš nemažai muiliukų - happy me, kaži, kaip bus praustis su jais

ir taip užsikabliavau, manau, kad greitu metu vėl virsiu, kai tik ateis mano bazės, turėtų ryt pasirodyti

vien pats proceso finalas be galo smagus

tikrai verta pabandyti
Papildyta:
QUOTE(*Capri* @ 2011 12 18, 21:26)
Aš pastebėjau, kad glicerinas geriau "susiriša" muile nei pvz persikų kauliukų aliejus. Dėjau tokį patį kiekį 100-tui gr bazės, bet pastarasis riebaliuką "išmetė" paviršiun bedžiūdamas
Gavau naują siuntinuką iš ellmuilo-iš pirmojo užsakymo bazės nebeturėjau, bet užtat po eglute jau daug supakuotų kvapnių muiliukų. Dabar gaminsiuos sau. Dukriukas prašė kramtomosios gumos kvapų aliejų paimt jos muiliukui, tai kaip kvepia mmm, pasaka
Aš taip skubėjau užsisakyti bazes ir tokius kvapukus, kaip kramtomosios gumos, kad niekur neieškojau, kur būtų pigiau, pirmam pasitaikiusiam tinklapy ir prisisakiau [šitam, kur parašei]

tai didelio siuntinuko laukiu (mm)
Tubli -> Labai dėkui, būčiau sugadinus tas bazes, man rodos, dbr žinosiu