Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 7 dalis

Mergaites, o jau groziu pabirejo thumbup.gif

Dolee, Akwariuma, VaiVi muiliukai labai faini 4u.gif 4u.gif 4u.gif

DEl kvapu, tai yra labai asmeniskas dalykas pvz. man jazminu labai labai, o mano draugei nepatinka, levandu tai naudoju tiesiog pagal paskirti ne del kvapo, mane jis labai ramina, o kvapas tai nelabai. Braskiu, bananu, vysniu, medaus tokie labai tikri kvapai, kramtomosios gumos tiesiog suvalgyti norisi, dar avieciu skanus, pakalnuciu labai tikras kvapas.
Dolee paklausk del taukmedziu sviesto nes mano vyras jam alergiskas, jis daug kam alergiskas, tai visada patikrinam alergine reakcija.
Atsakyti
Tubli, nu zn sake tinka su taukmedziu sviestu tai mergaitei....
nu dar pabandziau maisyt baze su istirpintu ozkos pieno muilu nu kur ekologiska turiu muilu darymui pirkusi, nu sunkiai stengsta... jauciu nk nebus... nu pazesiu, tegu pastoves kelias dienas....
del kvapu tai jo, sokolado tokis irgi tikras, o kur nauja pirkau vintage gardenija, atrodo labai kvepia, bet muile vos jauciasi kad ir nemazai ipilu as jo.... kazkoks nesilaikantis kvapas... kramtomos gumos, braskiu geriausia lotuliukas.gif juros vejo man nepatiko, toks kaip wc man jis aromatas smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(dolee @ 2012 03 09, 15:06)
Tubli, nu zn sake tinka su taukmedziu sviestu tai mergaitei....
nu dar pabandziau maisyt baze su istirpintu ozkos pieno muilu nu kur ekologiska turiu muilu darymui pirkusi, nu sunkiai stengsta... jauciu nk nebus... nu pazesiu, tegu pastoves kelias dienas....
del kvapu tai jo, sokolado tokis irgi tikras, o kur nauja pirkau vintage gardenija, atrodo labai kvepia, bet muile vos jauciasi kad ir nemazai ipilu as jo.... kazkoks nesilaikantis kvapas... kramtomos gumos, braskiu geriausia  lotuliukas.gif  juros vejo man nepatiko, toks kaip wc man jis aromatas smile.gif))))

Kartais kvapas nesilaiko kai ipili i per karsta muilo baze, jis tiesiog isgaruoja, tada atrodo ka piliau nemazai o kvepia nestipriai.
O del taukmedzio jeigu tinka tai thumbup.gif
Atsakyti
dolee, labai gražūs muiliukai thumbup.gif wub.gif

Ačiū visoms už nuomones apie kvapus. Turėčiau gauti keletą kvapų dovanų, tai tada galvosiu kokių dar užsisakyti ax.gif Kramtomosios gumos jau pažadėjau dukrai, tai būtinai reikės tokio ax.gif
Atsakyti
Sveiki, prisijungiu ir as prie jusu minios. Na...tiksliau bandysiu... blush2.gif . Noreciau is ellmuilas.lt prekiu uzsysakiti, ar dar ten galima kokia nuolaidele gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 03 13, 18:16)
Sveiki, prisijungiu ir as prie jusu minios. Na...tiksliau bandysiu... blush2.gif . Noreciau is ellmuilas.lt  prekiu uzsysakiti, ar dar ten galima kokia nuolaidele gauti? smile.gif

Parašykite vardą, pavardę ir elektroninio pašto adresą į až - išsiųsiu rekomendaciją ax.gif Nuolaida suteikiama antram apsipirkimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 13 kovo 2012 - 18:31
user posted image
Atsakyti
dolee, labai gražūs muiliukai thumbup.gif Aš vakar irgi gaminau, reikia tik nuotraukas susikelti ir galėsiu pasirodyti ax.gif

Pažiūrėjau, kad ši tema jau visai visai baigiasi ir sukūriau naują temą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 13 kovo 2012 - 20:11
QUOTE(VaiVi @ 2012 03 13, 20:44)
dolee, labai gražūs muiliukai thumbup.gif Aš vakar irgi gaminau, reikia tik nuotraukas susikelti ir galėsiu pasirodyti ax.gif

Pažiūrėjau, kad ši tema jau visai visai baigiasi ir sukūriau naują temą

aciukas smile.gif ir uz nauja temuke 4u.gif pabaigiau jau visa baze, reikia uzsisakyti....nes darau ne tik sau... yra giminej jau norinciu, ir siaip pazistamu.... ta kur sirdeles forma tokia neskaidri ir kgelsvas ovalus muiliukas cia su tais ozkos pieno muilo pagrindu ir alyvuogiu.... galvojau nesustengs, bet viskas ok, tik kvapu nedejau, tai toks ne koks kvapas... nors dejau ramuneliu, tai kazkiek ramunelem jauciasi.... smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti