Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 29 tema

QUOTE(Chloja @ 2011 07 30, 23:36)
Vuolia, ar ne sarmata tokiu groziu nuorodas cia žerti? bigsmile.gif nu ka beatidaryciau, visko norisi... ax.gif pragaro gundymai cia jau tikrai smile.gif

p.s: mergiukai, o kaip yra su kasmyriniu J.Crew megztuku dydziais? atitinka, ar vel gi - didinti dydziu? g.gif

Man atitiko, bet as nemegstu labai aptemtu megztuku.
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 07 31, 12:04)
Matet salikeli  bigsmile.gif  wub.gif

user posted image

karsta.gif Kai nėra nė nuolaidų, nė tarpininkių, tokiųųų grožių pasipylė.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 07 31, 14:24)
karsta.gif  Kai nėra nė nuolaidų, nė tarpininkių, tokiųųų grožių pasipylė.

drinks_cheers.gif
tai jau tikrai
Atsakyti
Kad jau nieko neperkam, pasirodysiu Madewell, kaip žadėjau ax.gif

Snapshot dress wub.gif Šilkinė, 8 dydis, realiai žalesnė. Labai patiko ji man, tik kartu pridėtas dirželis - paprasta juostelė, tai pritaikiau ką turėjau.

user posted image

Kitos suknelės (rooftop party dress, atrodo vadinasi) ėmiau du dydžius skirtingų spalvų, kūno M ir juodą S. Dydžiai skiriasi nedaug, tik juoda trumpesnė. Net nežinau, padoriai ar nepadoriai trumpa g.gif

user posted image
user posted imageuser posted image

Ir tuo pačiu, kad radau namie platų diržą perfotkinau Medallion dress. Gal ji man ne tokia ir didelė, kaip manot g.gif

user posted image
Atsakyti
man gražiausia ta kūno spalvos atrodo ant jūsų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 07 31, 20:31)
man gražiausia ta kūno spalvos atrodo ant jūsų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
o ta juoda trumpoka, trumpoka ax.gif blush2.gif

medallion visai nedidelė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 31 liepos 2011 - 20:54
[quote=Ilka*,2011 07 31, 19:56]

Labai fainos visos suknelės, ir paskutinioji visai neperdidelė atrodo.
Atsakyti
Labas vakaras susigundziau pirkti is SM forumietes sias kelnytes,gal kuri esat isigyjusi?Ka galetumet apie jas pasakyti?smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAISTES mama: 31 liepos 2011 - 20:58
QUOTE(anj @ 2011 07 31, 13:35)
Man atitiko, bet as nemegstu labai aptemtu megztuku.

anj, dekui, o kokios Jusu apimtys (krutines bei liemens) ir koki dydi kasmyriuko turite? g.gif aciu 4u.gif

Ilka, dailus visi trys rubeliai is Madewell, bet suknelemis as ju nepavadinciau g.gif visas tris deveciau kaip tunikas ant skinny dzinsiuku ar timpu ax.gif Bet mano situacijoje tai naturalu, nes pastoviai esu judesy begiodama paskui savo du neklauzadijus mirksiukas.gif

p.s; Medallion dress Jums tinka idealiai,mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 31 liepos 2011 - 22:46
Ilka, man ta pirma silkine Snapshot dress grazi.. Ja be dirzelio galima butu nesiot?
Atsakyti
Ilka, Medalion superiškai atrodo su diržu, pasilikit tikrai wub.gif Visos suknutės labai gražios. Juota iš tikrųjų gal kiek trumpoka, bet kaip tuniką galima nešioti. Tam reikalui gal net dar šiek tiek ją patrumpinti būtų galima mastau.gif , o viršus tai labai labai dailiai ant jūsų žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 07 31, 20:31)
man gražiausia ta kūno spalvos atrodo ant jūsų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
labai grazi suknute
Atsakyti