Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 29 tema

Ačiū, mergaitės, už tiek teigiamų komentarų bigsmile.gif Nuspręsta, medallion suknelė lieka pas mane. Nieks nepirko, ir nereikia irnesakyk.gif Pasitaisysiu truputį, nes foto viso laisvumo nesimato, ir nešiosiu.

O juoda turbūt eis naujos šeimininkės ieškoti, nes timpų ir tunikų nenešioju schmoll.gif Mano akim, jos pabrėžia klubus ir čiurnas, o nei tuo, nei tuo nesididžiuoju blush2.gif

QUOTE(vuolia @ 2011 08 01, 07:56)
Ilka, man ta pirma silkine Snapshot dress grazi.. Ja be dirzelio galima butu nesiot?

Hmm, nežinau, šiaip nelabai g.gif nebent jūs aukšta ir skirtumai tarp apimčių maži, nes ant manęs šita be diržo kabo kaip maišas. Ir ilgis jos ne "tunikinis" - 94 cm.
Atsakyti
o sian jau papildymas buvo ar ne? g.gif
Atsakyti
KOKIU SPALVU GRAZIU YRA wub.gif GALETU I SALE IMESTI g.gif

http://www.jcrew.com...~SILK/37871.jsp
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 07 31, 23:43)
anj, dekui, o kokios Jusu apimtys (krutines bei liemens) ir koki dydi kasmyriuko turite? g.gif aciu 4u.gif

Ilka, dailus visi trys rubeliai is Madewell, bet suknelemis as ju nepavadinciau g.gif visas tris deveciau kaip tunikas ant skinny dzinsiuku ar timpu ax.gif Bet mano situacijoje tai naturalu, nes pastoviai esu judesy begiodama paskui savo du neklauzadijus mirksiukas.gif

p.s; Medallion dress Jums tinka idealiai,mano nuomone 4u.gif

virsu nesioju 32B (siu apimciu cm nepamenu) liemuo apie 67, tai turiu xs , beje, vakar iskalbiau, tai siek tiek pasitrauke. Dabar uzsegus pats tas. Kalbu apie si.
Seip megztukas nerealus: minkstutis, svelnutis wub.gif . Kai buvo 40 proc. nuolaida,- griebiau dar viena.
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 08 01, 11:31)
virsu nesioju 32B (siu apimciu cm nepamenu) liemuo apie 67, tai turiu xs , beje, vakar iskalbiau, tai siek tiek pasitrauke. Dabar uzsegus pats tas. Kalbu apie si.
Seip megztukas nerealus: minkstutis, svelnutis wub.gif . Kai buvo 40 proc. nuolaida,- griebiau dar viena.

o kaip nesiojasi 100% kasmyro - daug burbuliuojasi?
man merino, pvz, tai visu krutine apsivelia ir sonai ties klubais..
Papildyta:
papilde
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 08 01, 12:28)
KOKIU SPALVU GRAZIU YRA  wub.gif GALETU I SALE IMESTI g.gif

http://www.jcrew.com...~SILK/37871.jsp

Man rodo nukainuotus šilkinius marškinukus. Ar čia kažkas kito turėjo būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 08 01, 13:12)
Man rodo nukainuotus šilkinius marškinukus. Ar čia kažkas kito turėjo būti?  g.gif

Silkiniai marskinukai, bet nenukainuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 08 01, 13:13)
Silkiniai marskinukai, bet nenukainuoti  schmoll.gif

Aš, matyt, kažkokia 'pateptoji', nes man juos siūlo už 29.99 arba 49.99 priklausomai nuo spalvos smile.gif

Ar apie tokius eina kalba?

user posted image

O geras, ką tik dingo nuobodžios spalvos, o kartu su jomis ir nuolaidos blink.gif lotuliukas.gif Bet užtai tikrai gražių spalvų dabar matau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 01 rugpjūčio 2011 - 12:44
QUOTE(success @ 2011 08 01, 13:12)
Man rodo nukainuotus šilkinius marškinukus. Ar čia kažkas kito turėjo būti?  g.gif

QUOTE(Prancuzyte @ 2011 08 01, 13:13)
Silkiniai marskinukai, bet nenukainuoti  schmoll.gif

Ir man rodo nenukainuotus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 08 01, 12:41)
o kaip nesiojasi 100% kasmyro - daug burbuliuojasi?
man merino, pvz, tai visu krutine apsivelia ir sonai ties klubais..
Papildyta:
papilde

pasiburbuliuoja, bet iskalbiu ir viskas ok. Man kasmyriukai mielesni nei merinukai: kokybiskesni, geriau skalbiasi (valyklomis nepasitikiu), malonesni prie kuno.
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 08 01, 12:33)
pasiburbuliuoja, bet  iskalbiu ir viskas ok. Man kasmyriukai mielesni nei  merinukai: kokybiskesni, geriau skalbiasi (valyklomis nepasitikiu), malonesni prie kuno.

Ir man kasmyriniai mylimiausi drinks_cheers.gif Pasiburbuliuoja, bet nuskutu, jei jau daug tu burbuliuku ir viskas. Merino taip pat patinka, ypac tie golfai plonyciai wub.gif
Atsakyti

kaip gaila kad tik 10 dydis verysad.gif

http://www.jcrew.com...D=1304573862239
Atsakyti