Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

Guziukas, man šlapiuodavo, kai pamažindavau cukraus pudros g.gif
O trupa tikrai dėl dažų, yra buvę ne kartą man, taidabar geriau ant viršaus dažau 4u.gif

Merginos, kurios lipdot figūrėles, reikia patarimo: Kaip nulidot, kad atrodo taip tikroviškai aprengti personažai? Pvz. švareklis, ar šortai? Nes būna taip gražiai, lyg lėlės iš tikrųjų aprengtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 07 29, 11:17)
Guziukas, man šlapiuodavo, kai pamažindavau cukraus pudros g.gif 
O trupa tikrai dėl dažų, yra buvę ne kartą man, taidabar geriau ant viršaus dažau 4u.gif

nu va ir as manau kad jos per daug doh.gif paskui jau krkmola barsciausi,tai lengviau minkesi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 29 liepos 2011 - 10:19
QUOTE(pupainga @ 2011 07 29, 11:17)
[COLOR=red]Guziukas, man šlapiuodavo, kai pamažindavau cukraus pudros g.gif 
,
,

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 07 29, 11:00)
Visada suku viena karta. Nieks nepermirksta...

tai kai tortas nerasoja ir masė nešlampa tai ir nepermirkta smile.gif man tai viskas sušlapo momentaliai kai iš šaldytuvo ištraukiau į kambario temperatūrą +30 dry.gif

QUOTE(guziukas @ 2011 07 29, 11:13)

kaspinas vargselis verysad.gif

aš tai sakyčiau,kad kaspinas per storai iškočiotas g.gif man regis jis turėtų būti plonesnis ir grakštesnis smile.gif
Atsakyti
[quote=pupainga,2011 07 29, 07:17]

o kaip jus ant virsaus dazot?as bandziau su teptuku ir kempine.neiseina man niekaip lygiai padengti unsure.gif o su kokiais dazais geriau dazyti?mano geliniai.bet turiu ir skystu ir milteliniu galiu gauti.tai kaip geriau daryti?atsimenu ir adrija buvo minejusi ant vieno tortuko labai senai kad daze su kempine...bet tai kaip taip lygiai uztepti? prasau padekit 4u.gif
Atsakyti
merginos,kai darote kudikelio figurele su moldu,ar vidu tepate,barstote kuo nors?ar is kart dedate mase,ir laikote kol sustings? g.gif ir mase sedate po gabaliuka vis suspaudziant ar is kart visa kiek reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2011 07 29, 08:58)
help.gif
sakykit,kodel man taip pastiliazas torto dengimui trupa??? atrodo dejau kaip visad viska pagal recepta ir se tau,ner buve doh.gif aisku visad dedavau paprasto zelatino,o si kart dejau to Dr. O.... g.gif

va kaip mes trupam,ka daryt???
Man irgi kartą taip buvo, kai įdėjau daug dažų!!! Neturėjau laiko daryti naujos masės, tai sumaišiau trupantį pastilažą su mažu gabalėliu šokoladinės masės (iš balto šokolado). Masė gavosi elestinga ir tortas puikiai pasidengė.

QUOTE(pupainga @ 2011 07 29, 10:17)
Merginos, kurios lipdot figūrėles, reikia patarimo: Kaip nulidot, kad atrodo taip tikroviškai aprengti personažai? Pvz. švareklis, ar šortai? Nes būna taip gražiai, lyg lėlės iš tikrųjų aprengtos 4u.gif
Aš lipdau drabužėlius (suknelę, kelnes, marškinius ar maikutę) iš masės (principas kaip lipdydant kūną iš masės gabaliuko), o paskui prie tų drabužėlių klijuoju rankas, kojas, batus ir t.t. Jei reikia švarko, striukės, chalato ir pan., tai tada iškočioju stačiakampio formos masės gabaliuką, klijuoju prie pvz. marškinių, paskui darau apykaklę ir pan.
Nėra taip sunku padaryti, kaip sunku paaiškinti ax.gif Klausk, kas domins konkrečiai mirksiukas.gif
Turiu telefone nuotraukas, kaip aprengti meškiuką, bet nera laiko jų perkelti į kompą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 29 liepos 2011 - 14:47
QUOTE(sarah- @ 2011 07 28, 21:48)
As gyvenu Dubline.Didziausias pasirinkimas yra Chatham street g-veje,Dublin 2 esancioje parduotuveje KITCHEN COMPLIMENTS.tortu papuosimui ir kt.yra pagrinde rusyje.Is ten daugiausiai ir esu prisipirkusi.Dar yra kai ko pirkti Blanchardstown centre.parduotuveje INSPIRING IDEAS.adresas unit 417,park2,The Blanchardstown centre Dublin15.nors cia tortu puosimui yra tik keli stoveliai,bet cia yra daug visokiu niekuciu(juosteliu,siulu ir t.t) Dar neseniai atsirado Arnotts (cia paciam centre)reikia nusileisti i rusi ,ten kur yra puodai,el.prekes ir rasite stoveli su Wilton produkcija(nedaug,bet vis sis tas).Tai tiek mano ziniai esanciu parduotuviu Dubline,gal kam bus naudinga si informacija.Sia tema seku jau du metai.Zaviuosi merginu fantazija,kantrybe ir kruopstumu.SEKMES visoms. smile.gif

Aciu Jums labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif .As pati gyvenau tris metus Dubline ,bet tada dar nesidomejau tortu puosyba ,o va dabar tai saunu,vaziuoju aplankyt senu draugu,tai galvoju ,kad gal ka rasiu nusipirkt.tiesa siandien einu kept tortuka ,kaip gausis,parodysiu ryt ,nes nemoku su fotiku elgtis blush2.gif Dar karta dekui 4u.gif
Atsakyti
Kirbės medutis su persikais, šokoladinė maršmalou masė, šlapia bezė, meškiukias marcipaninis biggrin.gif ir dideliausias dėkui Saulės zuikiui už kantrybę ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 07 28, 18:24)

Pintike, o pagal koki trafareta darote raideles? nu jau tokios grazios ir lygios  wub.gif

ne trafaretas,o raidziu ir skaiciu ispaudai ax.gif
Atsakyti
Dieve, dieve, aš čia kaip meno galerijoj kokioj žvalgausi smile.gif

Noriu paklaust - skaičiau kad galima vietoj dažų naudot miltelius gėrimams gamint (zuko). Ar jais galima dažyt šlapią beze? Tiesiog bert miltukus į paruoštą masę ar kol neišplakti baltymai? Ar tarpe kai beriu citrinos rūgštį? Ir analogiškas klausimas su dažais kurie milteliais - kada juos bert ir ar bert sausus? nes beze bijo vandens, ar ne?

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 29, 15:09)
merginos,kai darote kudikelio figurele su moldu,ar vidu tepate,barstote kuo nors?ar is kart dedate mase,ir laikote kol sustings? g.gif ir mase sedate po gabaliuka vis suspaudziant ar is kart visa kiek reikia? g.gif

Pabarstyti kakmolu ir mase dedu pilnai i viena puse ir i kita,ir sulipinu abi puses.
Atsakyti