Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

kristute, siaip as dazus perkuosi raudonus, melynus geltonus ir zalius ,netgi eilinese parduotuvese: tesco, supervalue, arba is vis musu veitinej kaimuko centra, o ir visokiu icingu irgi rasi, va formeliu visokiu tai jau tik sarah isvardino rasi. 4u.gif
Atsakyti
merginos norejau paklausti, noriu savo vyresnelio gimtdieniui iskepti torta, kuris butu 4 formos, ir noriu daryti marskapones surio pertepima, kazin ar man tas tortas laikysis 4 formoj g.gif zinau, kad butu geriausia medutis, bet as jau i meuti nebenoriu ziureti, jau tiek kartu ji kepiau, kad norisi kazko naujo blush2.gif
Atsakyti
sveikos. gal galetumet padet?Turiu pasidarius gelyciu is sitos mases:

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Noriu torta dengti marshalow mase ir nezinau kaip pritvirtinti gelytes prie sios mases kad gerai laikytusi. Gal kas parasysit su kuo geriau man jas priklijuoti kad nenukristu?
Atsakyti
QUOTE(vil24ka @ 2011 07 29, 09:13)
sveikos. gal galetumet padet?Turiu pasidarius gelyciu is sitos mases:

1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.

Noriu torta dengti marshalow mase ir nezinau kaip pritvirtinti gelytes prie sios mases kad gerai laikytusi. Gal kas parasysit su kuo geriau man jas priklijuoti kad nenukristu?

Paimk gabaleli tos pacios marshmalow mases,suvilgyk vandenuku ir bus klijai smile.gif
Atsakyti
o as norejau jusu paklausti, kaip jus nulipdot tuos visus animacinius herojus tobulai jiems parinkdamos spalva? nes as taip sumaisyt dazu nemoku sad.gif na moku, esu dailes mokiusis suprantu kuri su kuria ir pan. bet man kazkaip nesigauna... sad.gif
Atsakyti
help.gif

sakykit,kodel man taip pastiliazas torto dengimui trupa??? atrodo dejau kaip visad viska pagal recepta ir se tau,ner buve doh.gif aisku visad dedavau paprasto zelatino,o si kart dejau to Dr. O.... g.gif

va kaip mes trupam,ka daryt???

user posted image
Atsakyti
[quote=guziukas,2011 07 29, 09:58]
help.gif

sakykit,kodel man taip pastiliazas torto dengimui trupa??? atrodo dejau kaip visad viska pagal recepta ir se tau,ner buve doh.gif aisku visad dedavau paprasto zelatino,o si kart dejau to Dr. O.... g.gif

va kaip mes trupam,ka daryt???

gal trumpam i mikruske ikisk,gal pagelbes? g.gif
Atsakyti
[quote=guziukas,2011 07 29, 09:58]
help.gif

va kaip mes trupam,ka dary
Kartais buna nuo dazu kiekio
Atsakyti
noriu puosti torta su silkine juostele, bet jos neturiu tiek kad apsukti 2kartus, ka galeciau padaryti, kad ji nepermirktu ant pastilazo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 07 29, 10:46)
noriu puosti torta su silkine juostele, bet jos neturiu tiek kad apsukti 2kartus, ka galeciau padaryti, kad ji nepermirktu ant pastilazo? ax.gif

Visada suku viena karta. Nieks nepermirksta...
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 07 28, 17:06)
sveikos mergaites, labai reikia patarimo greitai, gal kas pades  unsure.gif  Darysiu 2aukstu torta, meduti kirbes, ar bus gerai jei is vienos porcijos kepsiu 24 dydzio skardoje, o 18 dydzio puse porcijos pagal kirbe,. ar viskas bus gerai su auksciais tortu ir dydziu?  unsure.gif  aciu is anksto uz pagalba  4u.gif

skersmuo tiks puikiai,o aukšty tepdama tortus pasireguliuosit

QUOTE(EEmama @ 2011 07 29, 00:23)
merginos norejau paklausti, noriu savo vyresnelio gimtdieniui iskepti torta, kuris butu 4 formos, ir noriu daryti marskapones surio pertepima, kazin ar man tas tortas laikysis 4 formoj  g.gif  zinau, kad butu geriausia medutis, bet as jau i meuti nebenoriu ziureti, jau tiek kartu ji kepiau, kad norisi kazko naujo  blush2.gif

aš tepčiau stačiakampėj formoj,o po to jau sustengusy suformuočiau...žinau,kad daug kas sako ,kad daug nusipjausto torto ir pan...bet aš pjaustydama darau taip ,kad vienur nupjaunu,o ta nupjauta daly pridedu kitur...ir puikiai viskas susinaudoja...na lieka paragavimui truputy,bet manau tai ne bėda.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 07 29, 10:14)

gal trumpam i mikruske ikisk,gal pagelbes? g.gif

gal netinka,reik konkretumo,nes manau cia ne viena esu kuri mokinuosi ir norisi isgirst konkretumo mirksiukas.gif

QUOTE(juste10 @ 2011 07 29, 10:20)

Kartais buna nuo dazu kiekio

gal g.gif norejau grazios spalvos,tai gal del to g.gif

Aisku as vistiek isminkiau,bet cia naminiam naudojimui,ir man nepatinka,norisi geriau blush2.gif

ir kas baisiausia viskas slampa doh.gif kaspina norejau daryt,tai atrodo gerai buvo,o kai pradejau deliot,pradejo krist,todel nebedariau blush2.gif Gerai kad cia ne kokiem uzsakymam karsta.gif
user posted image

kaspinas vargselis verysad.gif
user posted image

del celiulito nerasykit nieko,pati zinau lotuliukas.gif
Atsakyti