kristute, siaip as dazus perkuosi raudonus, melynus geltonus ir zalius ,netgi eilinese parduotuvese: tesco, supervalue, arba is vis musu veitinej kaimuko centra, o ir visokiu icingu irgi rasi, va formeliu visokiu tai jau tik sarah isvardino rasi.

merginos norejau paklausti, noriu savo vyresnelio gimtdieniui iskepti torta, kuris butu 4 formos, ir noriu daryti marskapones surio pertepima, kazin ar man tas tortas laikysis 4 formoj
zinau, kad butu geriausia medutis, bet as jau i meuti nebenoriu ziureti, jau tiek kartu ji kepiau, kad norisi kazko naujo

sveikos. gal galetumet padet?Turiu pasidarius gelyciu is sitos mases:
1 val. šaukštas želatinos,
60 ml. vandens,
1 a. š. citrinų rūgšties,
2 a. š. gliukozės (neturint, galima dėti dirbtinį medų),
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
Noriu torta dengti marshalow mase ir nezinau kaip pritvirtinti gelytes prie sios mases kad gerai laikytusi. Gal kas parasysit su kuo geriau man jas priklijuoti kad nenukristu?
60 ml. vandens,
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
Noriu torta dengti marshalow mase ir nezinau kaip pritvirtinti gelytes prie sios mases kad gerai laikytusi. Gal kas parasysit su kuo geriau man jas priklijuoti kad nenukristu?
QUOTE(vil24ka @ 2011 07 29, 09:13)
sveikos. gal galetumet padet?Turiu pasidarius gelyciu is sitos mases:
60 ml. vandens,
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
60 ml. vandens,
250 gr. cukraus pudros,
120 gr. krakmolo.
Paimk gabaleli tos pacios marshmalow mases,suvilgyk vandenuku ir bus klijai

o as norejau jusu paklausti, kaip jus nulipdot tuos visus animacinius herojus tobulai jiems parinkdamos spalva? nes as taip sumaisyt dazu nemoku
na moku, esu dailes mokiusis suprantu kuri su kuria ir pan. bet man kazkaip nesigauna...

sakykit,kodel man taip pastiliazas torto dengimui trupa??? atrodo dejau kaip visad viska pagal recepta ir se tau,ner buve

va kaip mes trupam,ka daryt???

[quote=guziukas,2011 07 29, 09:58]
sakykit,kodel man taip pastiliazas torto dengimui trupa??? atrodo dejau kaip visad viska pagal recepta ir se tau,ner buve
aisku visad dedavau paprasto zelatino,o si kart dejau to Dr. O....
gal trumpam i mikruske ikisk,gal pagelbes?

gal trumpam i mikruske ikisk,gal pagelbes?

noriu puosti torta su silkine juostele, bet jos neturiu tiek kad apsukti 2kartus, ka galeciau padaryti, kad ji nepermirktu ant pastilazo?

QUOTE(Džigė @ 2011 07 29, 10:46)
noriu puosti torta su silkine juostele, bet jos neturiu tiek kad apsukti 2kartus, ka galeciau padaryti, kad ji nepermirktu ant pastilazo? 

Visada suku viena karta. Nieks nepermirksta...
QUOTE(Džigė @ 2011 07 28, 17:06)
sveikos mergaites, labai reikia patarimo greitai, gal kas pades
Darysiu 2aukstu torta, meduti kirbes, ar bus gerai jei is vienos porcijos kepsiu 24 dydzio skardoje, o 18 dydzio puse porcijos pagal kirbe,. ar viskas bus gerai su auksciais tortu ir dydziu?
aciu is anksto uz pagalba 

skersmuo tiks puikiai,o aukšty tepdama tortus pasireguliuosit
QUOTE(EEmama @ 2011 07 29, 00:23)
merginos norejau paklausti, noriu savo vyresnelio gimtdieniui iskepti torta, kuris butu 4 formos, ir noriu daryti marskapones surio pertepima, kazin ar man tas tortas laikysis 4 formoj
zinau, kad butu geriausia medutis, bet as jau i meuti nebenoriu ziureti, jau tiek kartu ji kepiau, kad norisi kazko naujo 

aš tepčiau stačiakampėj formoj,o po to jau sustengusy suformuočiau...žinau,kad daug kas sako ,kad daug nusipjausto torto ir pan...bet aš pjaustydama darau taip ,kad vienur nupjaunu,o ta nupjauta daly pridedu kitur...ir puikiai viskas susinaudoja...na lieka paragavimui truputy,bet manau tai ne bėda....

QUOTE(keno @ 2011 07 29, 10:14)
gal netinka,reik konkretumo,nes manau cia ne viena esu kuri mokinuosi ir norisi isgirst konkretumo

QUOTE(juste10 @ 2011 07 29, 10:20)
gal

Aisku as vistiek isminkiau,bet cia naminiam naudojimui,ir man nepatinka,norisi geriau

ir kas baisiausia viskas slampa

kaspinas vargselis

del celiulito nerasykit nieko,pati zinau