Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

o kam jums glicerinas, niekada jo neturejau ir nepasigedau.jei jums reikia i MMG, tai vietoj jo idekit sauksta aliejaus ir vsio wink.gif
____
is arevitos angaliukas zolei tikrai prastas, taip ir metosi nenaudojamas, neverta pirkti tikrai schmoll.gif schmoll.gif nebent jie turetu toki, kaip mes visos parsisiuntem is uzsienio internetiniu parduotuviu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 08 01, 20:27)
o kam jums glicerinas, niekada jo neturejau ir nepasigedau.jei jums reikia i MMG, tai vietoj jo idekit sauksta aliejaus ir vsio wink.gif
____
is arevitos angaliukas zolei tikrai prastas, taip ir metosi nenaudojamas, neverta pirkti tikrai schmoll.gif  schmoll.gif nebent jie turetu toki, kaip mes visos parsisiuntem is uzsienio internetiniu parduotuviu wink.gif

aha, tikrai nereikia to glicerino, kazkoki recepta su juo buvau radus ir uzsiciklino man jis...dbr pasidariau lipdymui figureliu mase, vaikai demesio reikalauja..bijau kad ji man sudzius sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 08 01, 19:27)
____
is arevitos angaliukas zolei tikrai prastas, taip ir metosi nenaudojamas, neverta pirkti tikrai schmoll.gif  schmoll.gif nebent jie turetu toki, kaip mes visos parsisiuntem is uzsienio internetiniu parduotuviu wink.gif

va skaiciau sita kad is ju negeras, o kaip zinot kuris geras, kuris ne, nes cake-deco.lt sake irgi tures, tai noriu zinot kaip atpazinti gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 01, 17:36)
pasidariau pastilazo figurelems, kaip ji laikyt? gal irgi dregnam maiselyje kaip cukrine mase? kiek laiko jis man nesudzius? jei nespesiu snd palipdyt

taip pat laikyk kaip ir cukrine mase...maišelyje ar suvyniota y maistine plevele....svarbu ,kad oro negautu ir nepradetu džiuti.....o stovėt gali ilgokai..savaite-dvi....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 08 01, 20:47)
taip pat laikyk kaip ir cukrine mase...maišelyje ar suvyniota y maistine plevele....svarbu ,kad oro negautu ir nepradetu džiuti.....o stovėt gali ilgokai..savaite-dvi....

aciu smile.gif
Atsakyti
[quote=naitas,2011 08 01, 15:44]
Ačiū, Naitai, na taip svorį turėjo... blush2.gif , originale buvo naudojama saldainių masė, gal čia buvo mano klaida,...o apie baltymą ir nepamasčiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 01, 17:48)
labukas, norejau paklaust kur reikia nusipirkt glicerino, vienoj vaistinej isvis nebuvo, kitoj tik po 6kg pardavineja, o trecioj isvis morala atskaite, kad glicerino vidiniam vartojimui nera, eda kepenis ir galima susirgt acetonlige....  blush2.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 01, 19:50)
musu vaistine irgi gamina vaistus, tai dabar buvau ten, turi pardavime po 10gr. 7,76 cm sake kad vartojamas i vidu, bet nieks tokio beveik neperka taip paske man, o perka batams striukems odinems trinti blink.gif  blink.gif

Yra toks visai normalus aliejus, "Natura" vadinas. Dedat šaukštą ar du, ir visas glicerinas atsipirks biggrin.gif
Atsakyti
kas per mistika siandien unsure.gif
issikepiau biskvita, normaliai viskas iskilo, sviezi produktai. Prapjaunu - melynas. doh.gif tokiu ciudu dar nemaciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 08 01, 20:57)
issikepiau biskvita, normaliai viskas iskilo, sviezi produktai. Prapjaunu - melynas.  doh.gif  tokiu ciudu dar nemaciau  unsure.gif

blink.gif lotuliukas.gif blink.gif negaliu paaiskinti.... gal kur pakliuvo dazu lasas... ale is kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2011 08 01, 20:57)
issikepiau biskvita, normaliai viskas iskilo, sviezi produktai. Prapjaunu - melynas.  doh.gif  tokiu ciudu dar nemaciau  unsure.gif

blink.gif va ir puosti nereik lotuliukas.gif o koks biskvitas?
Atsakyti
vyras dar taip nesijuoke pamates. dabar ir man juokinga, nors pries tai vos neverkiau smile.gif
rafaelo biskvitas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anber: 01 rugpjūčio 2011 - 20:09
Merginos, as penktadienio rytui turiu jau buti iskepusi ir papuosusi,na aisku smulkmenas as galesiu jei ka reikes penkt ryte pakoreguoti...Jei as treciadienio vakare isikepuir susitepu (persikinis pagal adrija),palieku per nakti kad jis susigertu,ryte pasidarau pastiliaza palieku jam subresti keletui valandu,taip pat ryte apsitepti su sviestiniu kremu+c .pudra(galvoju ar reikia i ji trupinuku),o vakare uzdengti pastiliazu...ir is likuciu darysiu papuosima poto .Kaip manote tinkama eiga ar uztektu ketvirtadieni ryte isikepti?

Atsakyti