Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

QUOTE(Magira @ 2011 08 02, 08:17)
aha paziurejau tik noriu paklausti gal antras nuo virsaus nes tracias turi dar viena bangele.Klausiu ,kad neuzsisakyciau ne ta.
Aciu

visas akys praziurejau) bet man irgi atrodo kad su antro nuo virsaus daro) g.gif blush2.gif
Atsakyti
Drugeliai kita savaigaly drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bus cake-deko.
Dabar gauti tik dazai...........
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2011 08 02, 09:50)
visas akys praziurejau)  bet man irgi atrodo kad su antro nuo virsaus daro) g.gif  blush2.gif

man irgi, tik antras nuo virsaus toks kaip video paroditas ax.gif
As supratau kad trecias graziau daro ? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 02, 07:41)
Niekuom jie  nesiskiria nuo atsiustųjų , turiu ir tokį iš  AREVITOS ir dar iš kitur , ir dar iš kitur ...visi vienas prie vieno , žolė gaunasi vienoda su visais , tik AREVITOJE JŲ BŪNA KELIŲ DYDŽIŲ , REIKIA RINKTIS MAŽESNĮ , O JŲ LABAI RETAI BŪNA .
Dar pakartosiu .... trečias nuo viršaus superinis , video su juo daro , aš turiu , ir beveik tik su juo darau , nors turiu ne vieną jų .

Labas rytas  smile.gif .

o koki numeri reiktu rinktis ? pasirodo kad pas mane nr. 234 ir 133 doh.gif o kai pirkau tai sake kad zolytei, net nepaziurejau i tos numeriukus, paemiau didesni ir maziuka, o tai jie ne zolytei ? unsure.gif
http://www.supermama...?...&p=25517638
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 02, 01:23)
Ar sia mase galima iskart dengti torta, ar palaikyti pora valandu idejus i maiseli ?
Aisku, aciu aciuks.gif

tik suklydau gramuose, buteliukas 100gr., o parasiau 10gr. blush2.gif

??? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 rugpjūčio 2011 - 11:00
Pirkite antrą , ir sėkmės darant mirksiukas.gif .
Atsakyti
Ar matote , kad antras išlenktas vienas bangelė į viršų kita į apačią user posted image , o trečiame , abi bangelės vienodai user posted image, video , abi bangelės vienodai lenktos ...su antru , gausite apvalainą , o su tuo trečių - bangeles .....ar pas mane cako-deke kitaip rodo jų vietas. g.gif
Papildyta:
blink.gif blink.gif blink.gif ....du puslapiai vienodi ...brrrrrr , ar man jau ku ku blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 02 rugpjūčio 2011 - 11:03
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 02, 11:58)
o koki numeri reiktu rinktis ? pasirodo kad pas mane nr. 234 ir 133 doh.gif o kai pirkau tai sake kad zolytei, net nepaziurejau i tos numeriukus, paemiau didesni ir maziuka, o tai jie ne zolytei ? unsure.gif

va cia gal aiskiau
cia matosi skirtumas kaip su 233 ir su 234 (sis ir zolei bet platus, tai cia kiek suprantu tas patusis-nu gal klystu blush2.gif jei ka pataisys mane profes smile.gif ) ir 133
tai man jis i zone nelabai panasus blush2.gif nu bet nezinau gal...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 02 rugpjūčio 2011 - 11:21
man antra rodo toki

Papildyta:
user posted image,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 rugpjūčio 2011 - 11:11
Sveika adrija zinot kur beda , ne ta eile krimperiu pas mane rode .Jus kur sakot pas mane buvo antras pagal eile o trecias po jo buvo su bengele.Dabar kai ziuriu tai atsistojo viskas i savo vietas ,bet as jau uzsisakiau ta su bangele po jo .siuo metu ketvirta .na va reiks bandyt prasyt gal pakeis uzsakyma doh.gif .Mat todel ir kitos moterys susimaise.... unsure.gif
Jei man nekeis prasysiu @drijos jus ten vistiek koki blata turit mirksiukas.gif .Tiek metu kepat thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 02 rugpjūčio 2011 - 11:18
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 02, 11:10)
va cia gal aiskiau
cia matosi skirtumas kaip su 233 ir su 234 (sis ir zolei bet platus, tai cia kiek suprantu tas patusis-nu gal klystu blush2.gif jei ka pataisys mane profes smile.gif )
http://www.sugarshac...Decorating_Tips
o cia 133
http://www.sugarshac...Decorating_Tips
tai man jis i zone nelabai panasus blush2.gif nu bet nezinau gal...

ne netoks, jis toks pats kaip 234, bet per puse mazesnis, labai smulkios skilutes ir ju 11vnt., o didesniam tik 8vnt., bet sakiciau mazajam tris kart mazesnes skilutes, uzrasyta STADTER 234-inox 232341, o mazas 133-inox 231337
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 02, 12:18)
ne netoks, jis toks pats kaip 234, bet per puse mazesnis, labai smulkios skilutes ir ju 11vnt., o didesniam tik 8vnt., bet sakiciau mazajam tris kart mazesnes skilutes, uzrasyta STADTER 234-inox 232341, o mazas 133-inox 231337

tai pagal mane kiek knisiau tai cia tie patys 233 tas mazasis ir 234 didysis biggrin.gif tai liuks tada ir as uzsisakysiu, nes kaip tik pas juos formu 18 ir 16 atsirado ziuriu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 02 rugpjūčio 2011 - 11:27
QUOTE(Magira @ 2011 08 02, 11:14)
Sveika adrija zinot kur beda , ne ta eile krimperiu pas mane rode .Jus kur sakot pas mane buvo antras pagal eile o trecias po jo buvo su bengele.Dabar kai ziuriu tai atsistojo viskas i savo vietas ,bet as jau uzsisakiau ta su bangele po jo .siuo metu ketvirta .na va reiks bandyt prasyt gal pakeis uzsakyma  doh.gif .Mat todel ir kitos moterys susimaise.... unsure.gif
Jei man nekeis prasysiu @drijos jus ten vistiek koki blata turit mirksiukas.gif .Tiek metu kepat thumbup.gif .

Neturiu aš jokio blato , tiesiog jie man paskambino , kad mano siuntinuką išsiuntė per du kartus ( vieną vakar , kitą šiandien ) ir nenustebčiau , kad gausiu su pirmu ne viską , kitą dieną ateis likusieji .

Ten yra telefonas , jei šiandien užsisakiai , skambinkis ir tau jie pakeis , jei nebus išsiuntę .
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 08 02, 09:14)

O man įdomu su kokiu kremu čia taip daro  bigsmile.gif

nu jau labai jeginis kremas,lapeliai kaip laikos blink.gif
Atsakyti