Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 02, 12:34)
Neturiu aš jokio blato , tiesiog jie man paskambino , kad mano siuntinuką išsiuntė per du kartus ( vieną vakar , kitą šiandien ) ir nenustebčiau , kad gausiu su pirmu ne viską , kitą dieną ateis likusieji .

Ten yra telefonas , jei šiandien užsisakiai , skambinkis ir tau jie pakeis , jei nebus išsiuntę .

Parasiau i email-a jie ten taip greitai atsako.
Tai jums smagu laukiat siuntinuko ir net dvieju.....na va ir as nekantrausiu bet jis pirma leks pas mama o menesio gale kartu su mama pas mane:super
na dar prirasau- pakeite man ta krimperi.Aciu @drij@i uz konsultacijas ir uz sugaista laika.As vis pasvajoju ,kad jei gyvenciau Lietuvoj tai pulciau ant keliu prasydama pabut jusu mokine kokiam menesiui. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 02 rugpjūčio 2011 - 11:50
QUOTE(Magira @ 2011 08 02, 11:38)
Parasiau i email-a jie ten taip greitai atsako.
Tai jums smagu laukiat siuntinuko ir net dvieju.....na va ir as nekantrausiu bet jis pirma leks pas mama o menesio gale  kartu su mama pas mane:super

Aš jau pripratusi jų laukti , kartais net užsimiršta biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2008 11 20, 15:04)
CUKRINĖ MASĖ TORTAMS DENGT (Cipciukas)

receptas + komentaras

user posted image

SOS
Jau trecia kart klausiu blush2.gif

Ar sia mase galima iskart dengti torta, ar palaikyti pora valandu idejus i maiseli ?

Aisku, aciu aciuks.gif

nes prie kitu masiu parasyta kad palaikyti para laiko kad subrestu, o prie sitos nieko neparasyta sad.gif

Kai denget mase ant tortuko, pries tai torta reikia suvilgyti vandenuku ? klausiu del to , kad tik ka , vienam video rode kad rankomis suslapino torta pries dengima blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 02 rugpjūčio 2011 - 11:55
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 02, 12:51)
SOS
Jau trecia kart klausiu blush2.gif

Ar sia mase galima iskart dengti torta, ar palaikyti pora valandu idejus i maiseli ?

Aisku, aciu aciuks.gif
nes prie kitu masiu parasyta kad palaikyti para laiko kad subrestu, o prie sitos nieko neparasyta sad.gif

Kai denget mase ant tortuko, pries tai torta reikia suvilgyti vandenuku ? klausiu del to , kad tik ka , vienam video rode kad rankomis suslapino torta pries dengima blink.gif  blink.gif

na kol kas rimciau atsakys, tai as brukstelsiu smile.gif Skaiciau, kad palikti kuriam laikui reiktu, bet dabar merginos jau reikalui esant is karto dengia, o del drekinimo tai vienur jutube rodo, kitur ne. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2011 08 02, 12:10)
va cia gal aiskiau
cia matosi skirtumas kaip su 233 ir su 234 (sis ir zolei bet platus, tai cia kiek suprantu tas patusis-nu gal klystu blush2.gif jei ka pataisys mane profes smile.gif ) ir 133
tai man jis i zone nelabai panasus blush2.gif nu bet nezinau gal...
user posted image

233 yra ŽOLEI
234 yra KAILIUKUI
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 08 02, 12:09)

blink.gif  blink.gif  blink.gif ....du puslapiai vienodi ...brrrrrr , ar man jau ku ku  blink.gif  unsure.gif

Ne,v iskas gerai biggrin.gif man daznai vienodi puslapiai buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 08 02, 13:12)
233 yra ŽOLEI
234 yra KAILIUKUI
4u.gif

dabar viskas aisku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 12:17)
Ne,v iskas gerai biggrin.gif man daznai vienodi puslapiai buna biggrin.gif

Ačiū Dievui .... karsta.gif , nors kitoj temoj , ne katrą netgi keturgubinosi ir ne man vienai doh.gif .
Atsakyti
Laba diena, sakykit kokia geriausiai pirkti grietinele ir sviesta Snikers tortui? Pirma karta gaminsiu torta Lt, tai bijau prasauti. Butu labai dekui jei kas pasivargintu atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nematau grozybiu siandiena nei vienos verysad.gif Ale matau labai saniai patarimais dalinates, tai ir as paklausiu patyrusiu , gal kuri atsakys bigsmile.gif

Kokius konditerinius maiselius naudojat? Maciau arevitoj daug ju ivairiu, ir vienkartinu, ir daugkartiniu, didesniu bei mazesniu, tai va, kurie butu praktiskiausi? g.gif

Ir dar kurie antgaliai dazniausiai nadojami? Gal yra kazkokie baziniai, nes deja visu iskart susipirkt neimanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 08 02, 14:19)
Laba diena, sakykit kokia geriausiai pirkti grietinele ir sviesta Snikers tortui? Pirma karta gaminsiu torta Lt, tai bijau prasauti. Butu labai dekui jei kas pasivargintu atsakyti  4u.gif

beveik visada naudoju saules pieno grietinele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 08 02, 13:19)
Laba diena, sakykit kokia geriausiai pirkti grietinele ir sviesta Snikers tortui? Pirma karta gaminsiu torta Lt, tai bijau prasauti. Butu labai dekui jei kas pasivargintu atsakyti  4u.gif

Grietinele ne maziau kaip 35 proc. mirksiukas.gif O sviestas galbut bet koks tiks, as dazniausiai naudoju 82 proc. sviesta
Atsakyti