Merginos, ačiū labai už atsiliepimus
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 07 26, 21:58)
Merginos kaip reikia graziai sugarbanoti juosteles,ta prasme subanguoti na kiek kartu bandziau nesigauna man .Bandziau ir su krapstukais ir su mediniu pagaliuku is komplekto gelytem daryti nezinau ka as ne taip darau.Patarkite nes pasjus daug kur matau idealiai padaryta net nesuprasi kad is mases

aciu labai
O kokią masę naudoji? Aš darau iš pastilažo, skirto lipdyti. Gaunasi tada, kai jis "šviežias", minkštas. Jei jis trupantis, neelastingas, tai nesigaus.
Aš darau taip: imu masės gabaliuką, iškočioju, kiek įmanoma ploniau. Tada atpjaunu reikiamo dydžio juostelę ir pasiėmusi dantų krapštuką ar teptuką (aš naudoju), pradedu "banduoti" (sukti). Viską reikia daryti staigiai, nes masė greit džiūna.
QUOTE(tinulia84 @ 2011 07 26, 22:11)
o as norejau paklaust dar vieno dalyko, ka tik va baigiau tortuka, ryt puosiu grietinele, siandien gelytes pasidariau, na jos lyg ir sudziuvo, tai va, norejau paklaust ar papuostas tortas su visom gelytem atlaikys? na kad grietinele atlaikys tai jau zinau, bet ar gelytes neistis ant grietineles, ar grietinele nenusidazys gelyciu spalvom per para? aciu
Gėlytės suminkštės nuo grtietinėlės ir praras formą.
QUOTE(sypseneleee @ 2011 07 26, 23:10)
Bet dabar beskaitydama uzkliuvo sviestinis kremas su cukraus pudra,jei neklystu adrija rase kad ji naudoja...Idomu butu smulkiau suzinoti ar ka nors dar dedate ar tik sviestas ir cukraus pudra kiek ko?Ir jus ji plakate su miksteriu is pradziu palaikius kamb temp ar kaip?
Darant bet kokį svietinį kremą, iš pradžių reikia išplakti mikseriu kambario temperatūros sviestą, o paskui jau dėti "priedus". Taip pat daryčiau ir su pudra. Pudros dėti turbūt pagal skonį.