Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

QUOTE(kirbe @ 2011 07 27, 13:02)
išsiplakit sviesto palaikyto kambario temperaturoje,ypilkit truputy kondencuoto pieno arba ydėkit cukraus pudros ir dar truputy paplakit......aptepat plonai sviestiniu kremuku torta,tada galit jau ramiai puošti šlapia beze...viskas bus ok......gėlytės ant beze tikrai neišsileis,o ant grietinėles ilgiau pastovėje pradeda minkštėti ir gali nudažyti  grietinėle ir ižtyžti....

aciu jums labai labai smile.gif po keliu valandu idesiu rezultata smile.gif
Atsakyti
lauksim.......
Atsakyti
tinulia84, sėkmės 4u.gif Lauksim rezultato.

Parodysiu dar vieną savo tortuką smile.gif Jis buvo skirtas dviejų šaunių mergyčių-dvynukių gimtadieniui. Viena jų mėgsta kates, kita - šunis, todėl gimė toks siužetas.

"Katytės ir šuniuko gimtadienis":
user posted image
Viduje - šokoladinis tortas su vyšniomis ir karamele. Papuošimai - pastilažas.
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 07 27, 13:43)
tinulia84, sėkmės 4u.gif Lauksim rezultato.

Parodysiu dar vieną savo tortuką smile.gif Jis buvo skirtas dviejų šaunių mergyčių-dvynukių gimtadieniui. Viena jų mėgsta kates, kita - šunis, todėl gimė toks siužetas.

"Katytės ir šuniuko gimtadienis":
user posted image
Viduje - šokoladinis tortas su vyšniomis ir karamele. Papuošimai - pastilažas.

kaip grazu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 07 27, 12:43)

visiškai nerealios figūrėlės wub.gif thumbup.gif

o kokio maždaug aukčio pvz šitas tortas? Man atrodo lyg aukštesnis nei standartiškai būna? Tai tiesiog mažesnius lakštus kepat, jų daugiau sudedat?
Daug gražiau atrodo tortas wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

virsutineje papuosimu temoje prisikaiciau apie sokoladines aplikacijas smile.gif ju darymas man visiskai aisku. klausimu kyla del tvirtinimo ant torto....kaip ja ten uzdeti? tinka ant grietineles pabirsiaus? beze? mases? kuom patepti? kaip priklijuoti? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2011 07 27, 12:10)
visiškai nerealios figūrėlės  wub.gif  thumbup.gif

o kokio maždaug aukčio pvz šitas tortas? Man atrodo lyg aukštesnis nei standartiškai būna? Tai tiesiog mažesnius lakštus kepat, jų daugiau sudedat?
Daug gražiau atrodo tortas wub.gif
Ačiū 4u.gif Pastaruoju metu man patinka daryti aukštesnius, bet mažesnio skersmens tortus. Šio torto diametras 22,5cm, aukštis - 8,5cm.

QUOTE(Sypsaliukas @ 2011 07 27, 13:39)
Sveikos smile.gif
virsutineje papuosimu temoje prisikaiciau apie sokoladines aplikacijas smile.gif ju darymas man visiskai aisku. klausimu kyla del tvirtinimo ant torto....kaip ja ten uzdeti? tinka ant grietineles pabirsiaus? beze? mases? kuom patepti? kaip priklijuoti? blush2.gif
Man atrodo aplikacijas iš šokolado galima dėti ir ant kremo, ir ant masės. Jam nepakenks. Prie kremo nereikia klijuoti, o prie masės galima priklijuoti sviestiniu kremu, ištirpintu nekarštu šokoladu ir pan. Gal kitos merginos, dariusios tokias aplikacijas, galės geriau patarti.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif man pasistojo toks klausimukas ax.gif ar darant batukus,jus iskart formuojate ji(sulipdote) ar atskirai sudziovinate ir tik tuomet g.gif
aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
Iš karto formuoju, sulipdau ir palieku džiūti
Atsakyti
user posted image na stai mano vargo vakariene smile.gif islygint virsaus nemokejau... sad.gif puosiau beze ir cukrinem gelytem smile.gif
Atsakyti
Ieskau ideju vestuviniam torciukui ,nes noras yra kad butu ne per daug ispuostas,nes tiesiog nebus dideles vestuves busim tik artimuju ratas,bet as noriu padaryti ji kuklu bet isimintina ...tad mano planas yra kaip kad pav . Migle daro (nerealus tas kaciuko ir suniuko gimtadienio ideja)paukstintas pats tortas nes ir darysiu toki paaukstinta,man labai graziai jie atrodo ir jis bus vieno auksto aisku dar yra laiko kai ka keisti...Siaip manau persikini (nebent suzinosiu kad jaunajam sokoladis labiau patinka tada darysiu 2 aukstu ) Negaliu neimesti nors aisku internetas pilnas visokio tipo puslapiuku bet cia man patiko kad gali is arciau paziureti foto ir sone dar parasyta is ko padaryti o ir raso kainas biggrin.gif ...kurios yra sokiruojancios kaip priklauso...
Papildyta:
http://www.maisiefan...akes.html#mini1 Jei kam idomu
Atsakyti
man irgi grazu tie paaukstinti, bet is kur tokia forma gauti? na jei medutis ar koks juodas miskas tai ir taip eina padaryt, bet dbr dariau toki is varskes, jogurto, zelatinos, tai mase skysta veliau tik sustingsta, tai kur toki supilt kai nori aukstesnio?
Atsakyti