Žuvis su daržovėmis
Reikia:
Bet kokios žuvies filė
morkos
svogūno
kiaušinio
prieskonių
šaukšto majonezo
aliejaus kepimui
Eiga:
Žuvį įtriname mėgstamais prieskoniais ir majonezu. Pasikepiname tarkuotą morką ir smulkintą svogūną.
Žuvį voliojame kiaušinio plakinyje ir apibarstome džiuvėsėliais. Baigiant kepti uždedame daržovių ir užbarstome sūriu.
Valgome su ryžiais ar bulvėm, priklauso nuo skonio

Skanaus
Papildyta:Užmačiau čia švilpikus tai ir aš susigundžiau pasidaryti

tik kadangi orkaitė mano varganai kepa, kepiau juos keptuvėje

Reikia:
1 kg. virtų bulvių
1/4 virtų bulvių dalies miltų
1/2 a. šaukštelio druskos
1 didelio kiaušinio
Padažui:
Šalto rūkymo šoninės
2 svogūnai
500 ml. grietinėlės(aš naudojau grietinę)
krapų, druskos,pipirų
Eiga:
Bulves išvirti ir sumalti.Kadangi neturėjau mėsmalės tai bulves sutryniau šakute, ne ką prasčiau gavosi

Masę padalinti į keturias dalis ir ketvirtąją dalį užpildyti miltais. Įmušti kiaušinį, suberti druską gerai išminkyti ir formuoti plonas ilgas virveles. Jas paspausti ir pjaustyti "piršteliais".
Supjaustyti šoninę ir svogūnus smulkiai apkepti keptuvėje, įmaišyti krapus, prieskonius ir supilti grietinę.
Švilpikus kepiau įkaitusiame aliejuje.