gal kuri turit koki recepteli is kepeneliu? pvz kepenu apkepas arba vyniotinis su kepenelem?
sveikutes,
gal kuri turit koki recepteli is kepeneliu? pvz kepenu apkepas arba vyniotinis su kepenelem?
MB jas megsta, noreciau pradziugint
gal kuri turit koki recepteli is kepeneliu? pvz kepenu apkepas arba vyniotinis su kepenelem?
QUOTE(vassara @ 2011 10 28, 12:34)
sveikutes,
gal kuri turit koki recepteli is kepeneliu? pvz kepenu apkepas arba vyniotinis su kepenelem?
MB jas megsta, noreciau pradziugint 
gal kuri turit koki recepteli is kepeneliu? pvz kepenu apkepas arba vyniotinis su kepenelem?
Aš dažnai gaminu kepenėlių tortą
http://www.anonsas.l...epeneliu-tortas
tirsta darzoviu sriuba:

3 bulves,1 morka,1 maza cukinija,2 svogunu galvos, 1 paprika, 1 stikline grietineles, pora sultinio kubeliu, truputi aliejaus.
bulves ir morkas isvirti sultinyje.cukinija,svogunus ir paprika pakepinti aliejuje.kai isvirs ir iskeps darzoves,supilti i blenderi.ipilti stikline giretineles ir viska isplakti.mes valgem su kepintais pievagrybiais ir petrazolemis.
skanaus

3 bulves,1 morka,1 maza cukinija,2 svogunu galvos, 1 paprika, 1 stikline grietineles, pora sultinio kubeliu, truputi aliejaus.
bulves ir morkas isvirti sultinyje.cukinija,svogunus ir paprika pakepinti aliejuje.kai isvirs ir iskeps darzoves,supilti i blenderi.ipilti stikline giretineles ir viska isplakti.mes valgem su kepintais pievagrybiais ir petrazolemis.
skanaus
QUOTE(onute33 @ 2011 10 28, 12:11)
Dekui uz ideja savaitgaliui
QUOTE(Elena @ 2011 10 26, 16:04)
ačiū už receptuką Elenai
Aš įdarytas bulves dariau stikliniame inde, tai ant dugno sudėjau ir morka ir bulvių likučius ir faršą kas liko..tai neblogas troškinukas gavosi..Aišku netoks išvaizdus , kaip pačios bulvės..Ant bulvių dar uždėjau šoninės ir ant kai kurių sūrio..Skaniai papietavom abu su mažium

QUOTE(onute33 @ 2011 10 28, 13:11)
MB butu suzavetas..o dar tie grybukai mmm...reiks pagamint
QUOTE(brashke77 @ 2011 10 21, 00:42)
Dariau šiuos cepelinukus,galiu pasakyti pirmą kartą gyvenime,bet gavosi
QUOTE(onute33 @ 2011 10 28, 13:11)
tirsta darzoviu sriuba:
net seilė nutįso... skaniai atrodo, dėkui
Norejau paklausti gal kas nors daret virtu bulviu cepelinus is ne lietuvisku bulviu? Gyvenu Airijoje, cia jos biski kitokios. Dejau 1/4 krakmolo, bet oi kaip toli dar iki lipdomos konsistensijos
kaip manot ar bandyti dar krakmolo deti, bet itariu kad jo vos ne 1:1 rekes, kad kazka nulipdyciau ar tiesiog cia bulves netinkamos tam reikalui?
QUOTE(Debesuota @ 2011 10 28, 15:02)
Norejau paklausti gal kas nors daret virtu bulviu cepelinus is ne lietuvisku bulviu? Gyvenu Airijoje, cia jos biski kitokios. Dejau 1/4 krakmolo, bet oi kaip toli dar iki lipdomos konsistensijos
kaip manot ar bandyti dar krakmolo deti, bet itariu kad jo vos ne 1:1 rekes, kad kazka nulipdyciau ar tiesiog cia bulves netinkamos tam reikalui?
As ir gyvenu Airijoj ir cepelinus (ir virtu,ir tarkuotu) esu virus nekart ir viskas puikiai gaunas. Perkant bulves gal reikia atkreipt demesi kam jos skirtos-piure paruosimui,virimui..(nes buna,kad net nespejus isvirti jos sutrupa,o vidus taip ir lieka zalias)Ant kiekvieno pakio yra uzrasyta (ar pavaizduota paveiksleliais) kaip jas paruosti.As perku kur yra skirta viskam-skrudinimui,trynimui,virimui...-jos tvirtos ir cepai gaunas puikus..
QUOTE(Divia @ 2011 10 28, 14:25)
As ir gyvenu Airijoj ir cepelinus (ir virtu,ir tarkuotu) esu virus nekart ir viskas puikiai gaunas. Perkant bulves gal reikia atkreipt demesi kam jos skirtos-piure paruosimui,virimui..(nes buna,kad net nespejus isvirti jos sutrupa,o vidus taip ir lieka zalias)Ant kiekvieno pakio yra uzrasyta (ar pavaizduota paveiksleliais) kaip jas paruosti.As perku kur yra skirta viskam-skrudinimui,trynimui,virimui...-jos tvirtos ir cepai gaunas puikus.. 
Tarkuotu bulviu cepelinus darau is bet kokiu bulviu gaunasi puikios, o virtu tai jo reikia pasirinkt, geriausiai tinkamos tam baltos bulves.






