Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia batai

QUOTE(debeselis1979 @ 2013 01 29, 19:15)
Sveiki,
mums taip pat kojytes sala su Columbia sniegbatukais, gal kiek maziau, jei devime merino vilnos kojinytes. Speju, kad kiekvienam vaikuciui individualiai: vieniem tinka Crocs, kitiem Kamik ar Sorel ar pan. Bandysim ieskoti kitu batuku. Gero vakaro visoms smile.gif

Kaip keista kad sala g.gif Mano dukrytei net su UGG budavo salti koju pirsciukai, tik su COLUMBIA kojyte visad silta. Bet irgi dedu tik kai buna minusine temperatura, kai pliusas eina su ECCO ax.gif
Atsakyti
Man tai jie faini,kad nerealiai lengvuciai, dukrytes mielai juos nesioja, pacios sako,kad situ batuku nori,nors galetu ir kitus autis. O va Sorel'iu svoris tai blink.gif
Atsakyti
ar patogus tie columbiukai kur aulas spalvotas ( be uztrauktuku ir raisteliu)?
Atsakyti

QUOTE(Concubina @ 2013 02 12, 10:48)

mano mažiukė 1,10 m. tokius nešioja , tai tikrai patogu ir pati juos lengvai apsiauna, tik atradau kitą minusą columbijos žiemunukams- jie labai slidūs. Nereikia nei ledo, užtenka kai lauke yra sušalęs/sumintas sniegas batai ant jo labai slysta. Per pliurzas, lipnų sniegą viskas ok, bet kai gerokai pašalę tai doh.gif kitai žiemai ieškosiu kitos firmos sniegbačių.
Atsakyti
Sveikos,
Mamos, noriu patikslinti, jus pirkote zieminius Columbia batus, kur buvo zadeta, kad tinka iki pvz. -25 salcio? Nes noriu is Amerikos siusti, taip viskas graziai aprasyta, kokie silti, minksti. Bet kai kurios mamos raso, kad sala kojos ziema.
Man stai tokie patiko:
http://www.6pm.com/c.....zfcTest=mat:1

Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2013 02 12, 10:48)

turejau Columbia batukus be raisteliu tai galiu drasiai teigti, kad einant keliasi kulmas man buvo nepatogu sad.gif
tai nupipirkau Columbia su raisteliais tai SUPER!!!
Atsakyti
QUOTE(Feminine @ 2013 03 05, 09:44)
Sveikos,
Mamos, noriu patikslinti, jus pirkote  zieminius Columbia batus, kur  buvo zadeta, kad tinka iki  pvz. -25 salcio? Nes  noriu is Amerikos siusti, taip viskas graziai aprasyta, kokie silti, minksti. Bet kai kurios mamos raso, kad sala kojos ziema.
Man stai tokie patiko:
http://www.6pm.com/c.....zfcTest=mat:1

Turim, kojos nesala thumbup.gif . Bet cia jau velgi nezinau nuo ko priklauso, vieniem sala, kitiem ne. Isbandysit, zinosit biggrin.gif
Atsakyti
O sakykit, mamytes, ar jus skalbiat skalbimo masinoje columbia batukus? Nesioja mergaite antra ziema, ir jie jau prasosi plovimo. Guma vis kempinele pavalau, bet jau ir medziagyte susitepusi. Nezinau ar galima i "skalbianke" mesti. Kokia Jusu patirtis?
Atsakyti
Sveiki, o kai sitie batukai? Gal kas turite ir galite pakomentuoti. Noreciau trimeciui tokius paimti, idomu ar nebutu per sunkus jie? ax.gif
http://www.marshalll...5c71fef536312dc
Atsakyti
Gal kas turėjo tokius batukus, kokie atsiliepimai user posted image g.gif mes turėjom su lipukais Columbios, visai patenkintos, dabar sakau tokius pirkti, įdomu ar jie nemažinti palyginus su tokiais, kurie su lipukais g.gif
Atsakyti
galite pirkti, viskas tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babija @ 2013 04 16, 18:15)
Gal kas turėjo tokius batukus, kokie atsiliepimai user posted image g.gif  mes turėjom su lipukais Columbios, visai patenkintos, dabar sakau tokius pirkti, įdomu ar jie nemažinti palyginus su tokiais, kurie su lipukais g.gif

Mes asmeniskai siais batukais esam patenkinti. Visa ziema pravaiksciojom tik su plonomis pedkelnemis ir kojytes nesusalo. Batukai labai lengvi, maniskis budamas 1,9-2m pats juos apsiaudavo. Su 15cm pedute devejom USA 9, 25d. nors gamintojas rekomenuoja 14cm pedutei.
Atsakyti