Įkraunama...
Įkraunama...

Columbia batai

Sveikos mamos,
domina vat tokie batukai.
QUOTE(hollie @ 2013 08 14, 10:42)

Jau susiruošiau pirkti, bet paskaičiau čia ir susimaišiau, ar tikrai gerą dydį išrinkau. Nes pas gamintoją psl.dydžių lentelės taip ir neradau, bet radau kitur http://www.sportsaut...oryId=1429936#D Tik ar tikėt šia lentele, nes aukščiau postus paskaičiau ir pvz 19cm pėdutei, pagal šią lentelę visai kitą dydį matau. doh.gif
O mano dukros koja dbr 13,8 cm, tai mąstau imti US 8,5/UK 7,5 dydį (rašo 14,5cm pėdai) patarkit ar gerą dydį išsirinkau blush2.gif
Atsakyti
Labas mamytes gal galit patarti kokio didzio mums reikia 18 cm pedutei

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 08 20, 14:09)
Labas mamytes gal galit patarti kokio didzio mums reikia  18 cm pedutei
user posted image

4u.gif  4u.gif  4u.gif

18 cm pedutei (cia ji manau tokia bus ziema) pirkau USA13 dydi, ten parasyta 18 cm pedutei,viduj 19,3cm 4u.gif
Atsakyti
gal galite man patarti, berniuko pedute 15.5 cm. Nupirkau Sorel pagal ju lenteles, tai vaikui per dideli gerokai.. Kokio dydzio Columbia zieminiu batuku reiketu, kad butu kaip tik? smile.gif nes nelabai pasitikiu ju pateikiamomis oficialiomis lentelemis.
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2013 08 20, 14:09)
Labas mamytes gal galit patarti kokio didzio mums reikia  18 cm pedutei
user posted image

4u.gif  4u.gif  4u.gif

kur radot tokius grazuolius ? ax.gif
Atsakyti

! 
Šita tema nėra skirta skelbimams. Temos neatitinkančios žinutės trinamos.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 08 30, 22:02)
kur radot tokius grazuolius ?  ax.gif

As radau SM dauk kur yra ir uzsienyje bet nelabai didziu liko jau ispirkta smile.gif
Labai faini batai. Rekomenduoju thumbup.gif mes juodus turim
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2013 08 30, 20:21)
gal galite man patarti, berniuko pedute 15.5 cm. Nupirkau Sorel pagal ju lenteles, tai vaikui per dideli gerokai.. Kokio dydzio Columbia zieminiu batuku reiketu, kad butu kaip tik? smile.gif nes nelabai pasitikiu ju pateikiamomis oficialiomis lentelemis.

Aš imčiau US10 d. viduje 17 cm. rekomenduojami 15 cm. pėdai. Nes, US11 gali būti didoki...
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 09 02, 17:02)
Aš imčiau US10 d. viduje 17 cm. rekomenduojami 15 cm. pėdai. Nes, US11 gali būti didoki...

15,5cm pedutei as ir 10dyd. imciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykyte, ar lengvi Columbia sniego batai?? Pernai nupirkau Sorel, tai uz dyka tokiu antru neimciau, svoris nemzas, vaikas eina kaip su klumpem, negaliu ziuret. Dabar apie columbia mastau ir bijau kad nebutu vel sunkus ir nepatogus... gyvai neturiu kur paziuret sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 09 03, 21:23)
Sakykyte, ar lengvi Columbia sniego batai?? Pernai nupirkau Sorel, tai uz dyka tokiu antru neimciau, svoris nemzas, vaikas eina kaip su klumpem, negaliu ziuret. Dabar apie columbia mastau ir bijau kad nebutu vel sunkus ir nepatogus... gyvai neturiu kur paziuret sad.gif

Tikrai lengvučiai, pernai vienus nešiojom, išaugo bus jau sesei, o šiemet 3 metų mergytė nešios kitus. Koja pagal amžių didelė, bet batukai tikrai labai lengvi, man jie super. Ir namuose į lauką leidau, kai purvyno nebuvo, tikrai patogus.
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galetu tiksliai ismatuoti siu columbia US9 dydi?
user posted image
user posted image

vaiko koja siuo metu 15.3, bet jei US9 viduje turi 16.5 o ne 16 tai ziemai tikrai uztektu.
Atsakyti