Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatos ir žolelės lieknėjimui

ta gracija is vis prasme turi kazkokia ? g.gif siandien maximoje pamaciau...pavadinimas grazus zinoma, o sudetis labai paprasta.... blush2.gif
Atsakyti
Man tai vaistinėje vyrukas pasiūlė gerti tą Gracija arbatą I ir II pakopos, nusipirkau, bet atrodo 0 dėmesio mano organizmui į ją.. g.gif Nors ir pasportuotu ir tortų atrodo visą dieną atsisėdus nešlamščiu, bet nuo tos arbatos nei į tuoletą labiau noris, nei alkio jausmas kur pradingo, nei apskritai kažkokių naujų pojučių atsirado schmoll.gif Pabaigsiu ir reikės kokią kitą išbandyti, tik nežinau kokią verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*AS* @ 2012 07 01, 17:57)
o as atradau toki dalyka ir jau vartoju piliules, kurios yra is zoleliu, valo organizma. cia tikriausiai daug kas nepatikes, nes piliules asocijuojasi su kitokiais preparatais. ir taip pat geriu arbata. man patinka.

kokius papildus geriat?

QUOTE(waterlillies @ 2012 07 02, 23:03)
Esu prinaudojusi visokiu, pigiu ir brangiu, veikianciu ir ne preparatu, taciau neseniai atradau pati geriausia - kienietiska Cho Yung arbata, kuri yra mielo skonio, valo, salina, maitina, gaivina... Jauciuosi super, organizmas valosi, apetitas sumazejo, nuotaika pakilo, kilogramai tirpsta lyg niekur nieko wink.gif vyrai akim zybsi  wub.gif  Sia arbata naudoja ir izymebes. Teko matyti celebrity zurnaluose, tai gal ne tokia jau ir bloga wink.gif

nuoroda arbatos turit?
Atsakyti

! 
Čia ne Skelbimų lenta, todėl bet kokios komercinio pobūdžio žinutės (ieškau, perku, parduodu, dovanoju ir pan.) bus trinamos, o jų autoriams skiriami asmeniniai įspėjimai
Atsakyti
Laba diena, pasiskaitinejau internete ir radau toki receptuka:
Svorio atsikratymas
Kiekvieną rytą 30 min prieš pusryčius ir vakare prieš miegą gerkit medų ir cinamoną išvirtą 1 puoduke vandens. Reguliariai vartojant svorio atsikratys net ir labiausiai nutukęs žmogus. Šis mišinys neleidžia kauptis riebalams, net jei žmogus maitinasi labai kaloringai.
Ar esate kuri nors bandziusi gerti cinamona svorio kontrolei?ar padejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas23 @ 2012 10 18, 13:19)
Svorio atsikratymas
Kiekvieną rytą 30 min prieš pusryčius ir vakare prieš miegą gerkit medų ir cinamoną išvirtą 1 puoduke vandens. Reguliariai vartojant svorio atsikratys net ir labiausiai nutukęs žmogus. Šis mišinys neleidžia kauptis riebalams, net jei žmogus maitinasi labai kaloringai.
Ar esate kuri nors bandziusi gerti cinamona svorio kontrolei?ar padejo?  4u.gif

Sveika,
Si recepta bande vyro teta, bet jokio efekto nebuvo. Ji apkunoka moteris ir jau metuose, bet vistiek manau turejo padeti jeigu jau toks stebuklas.
Atsakyti
Svorio atsikratymas

Bandziau ir gana ilga laika,bet deja svoriui itakos isviso neturejo,geriau,nes man visai skanu,megstu cinamona,tik galiu pasakyti,kaip diuaretikas tai gerai veikia,varo slapima,jei kam aktualu.
Atsakyti
QUOTE(lauruciukas23 @ 2012 10 18, 12:19)
Svorio atsikratymas

As bandziau tiesiog i arbatas detis siek tie cinamono, bet jokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti
Kiekvieną rytą 30 min prieš pusryčius ir vakare prieš miegą gerkit medų ir cinamoną išvirtą 1 puoduke vandens.....

Aš irgi į arbatą įsiberiu cinamono, bet net nežinojau, dėl tokio poveikio ax.gif O poveikio ištikrųjų man jokio nėra, tiesiog skanu biggrin.gif

Kažkaip galvoju, jei būtų taip paprasta neklestėtų visokie liekninamieji preparatai ir 1000 įvairiausių dietų tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,

aš radau pirkti tokią "Maximum slim. Green Coffe". Ją veža iš Kinijos. Kiek žinau jokių reklaminių puslapių negaliu mesti (na, kur ją radau, bet gal suprasit apie ką aš). Man įdomu, ar ji kartais nesisieja su tais green coffee 800, kurie buvo uždrausti?
Atsakyti
Sveikos merginos,

Noriu papasakoti savo svorio metimo istorija, kuri tikrai man buvo veiksminga.
Skaitau ir galvoju, kad as taip pat esu isbandziusi kone visas priemones, kad tik greiciau nukristu svoris. Ko tik as negeriau ir piliules svori mazinanti, ir maisto papildus, ir maximoje parduodamas svorio metimo arbatas, bei teko pirkti ir gerti kava, kuri "ale" ir mazina alki bei krenta svoris. Taciau gal tai suveikdavo trumpam, bet tik save girdavau kad maziau riebalu ant kuno.
O mano svorio metimo paslaptis tokia, kad as pradejau gerti mate arbata. Is pradziu atrode arbata kaip arbata, bet kai pamaciau efekta, kurio nesitikejau, tai dabar mate geriu kasdien jau beveik metus ir dziaugiuosi savimi, tikrai dziaugiuosi. vaistinese, internete esu skaiciusi maisto papildu sudeti ir pastebejau, jog mate arbatos yra daugelyje svorio metimo kapsulese, taigi as pabandziau gerti vien mate arbatos ir man pavyko!!! Aisku jos reikia detis i puodeli ne kelis lapelius, o apie 50 g, bet paskui as vis uzpilu ir uzpilu vandens ant virsaus ir geriu visa diena. Zinot tai gavosi ne tik svorio metimas, bet ir arbatos gerimo malonumas. Mano seima net kartu geria,ir palaiko mane. Taciau dabar sau atrodau grazi, tad sios arbatos gerimas musu seimai yra malonumas. Ir ka dar pastebejau, jog esu energinga ir zvali visa diena.
Taigi merginos, jei kyla klausimu kaip ja gerti, klauskite, tikrai pasidalinsiu savo patirtimi, nes as islipau is riebalu liuno smile.gif
Atsakyti
Meganna,

papasakok placiau prasom apie ta Mate arbata, idomu tikrai 4u.gif
Kur tu tokios radai nusipirkti, kiek kainuoja, per kiek laiko tau pakrito kilogramai, kiek numesti pavyko? smile.gif Ka su mityba darei, kai pradejai Mate gerti? Kaip ji veikia: ar jinai apetita mazina, ar skyscius varo, ar kazka kita daro? Viskas labai idomu bigsmile.gif

Atsakyti