Sveikos merginos,
Noriu papasakoti savo svorio metimo istorija, kuri tikrai man buvo veiksminga.
Skaitau ir galvoju, kad as taip pat esu isbandziusi kone visas priemones, kad tik greiciau nukristu svoris. Ko tik as negeriau ir piliules svori mazinanti, ir maisto papildus, ir maximoje parduodamas svorio metimo arbatas, bei teko pirkti ir gerti kava, kuri "ale" ir mazina alki bei krenta svoris. Taciau gal tai suveikdavo trumpam, bet tik save girdavau kad maziau riebalu ant kuno.
O mano svorio metimo paslaptis tokia, kad as pradejau gerti mate arbata. Is pradziu atrode arbata kaip arbata, bet kai pamaciau efekta, kurio nesitikejau, tai dabar mate geriu kasdien jau beveik metus ir dziaugiuosi savimi, tikrai dziaugiuosi. vaistinese, internete esu skaiciusi maisto papildu sudeti ir pastebejau, jog mate arbatos yra daugelyje svorio metimo kapsulese, taigi as pabandziau gerti vien mate arbatos ir man pavyko!!! Aisku jos reikia detis i puodeli ne kelis lapelius, o apie 50 g, bet paskui as vis uzpilu ir uzpilu vandens ant virsaus ir geriu visa diena. Zinot tai gavosi ne tik svorio metimas, bet ir arbatos gerimo malonumas. Mano seima net kartu geria,ir palaiko mane. Taciau dabar sau atrodau grazi, tad sios arbatos gerimas musu seimai yra malonumas. Ir ka dar pastebejau, jog esu energinga ir zvali visa diena.
Taigi merginos, jei kyla klausimu kaip ja gerti, klauskite, tikrai pasidalinsiu savo patirtimi, nes as islipau is riebalu liuno