Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatos ir žolelės lieknėjimui

Na ka, o as Pu-erh veiksmingumu isitikinau dar karta smile.gif Pagaliau atradau laiko vel saziningai be jokiu nusizengimu savaite nevalgyti po 18val. + 1 kart i savaite Iskrova su Pienarbate, na ir kad minusiuka koki nuo iskrovos islaikyti - kasdien pu-erh po 2 litrus smile.gif O maisto, kaip ir sakiau, neriboju, bet ka, bet kiek iki 18 val. Geriau paprasciausia labai nebrangia Pu-erh "Presto" rudas pakelis, pirkta Norfoj. Na ir ka, puse minuso nuo tos Iskrovos per savaite padejo islaikyt, t.y. savaites tokio nesudetingo rezimo rezultatas: -1 kg ir -3cm bigsmile.gif Taigi net paprasta pigi biri Pu-erh padeda mirksiukas.gif Man ji daugiau numeta nei presuota lizdeliais..
Ai, ir beje, kad nieks negalvotu, kad svorio minusas tai ne Pu-erh rezultatas, o iskrovos ir nevalgymo po 18h, tai zinokit, jei sios arbatos negeriu, o visa kita - tas pats, tai po iskrovos, kad ir nevalgau vakarais - per savaite grizta man svoris su kaupu, nes maisto taigi neriboju iki tos 18 valandos.. Reiskias arbata padeda ax.gif

O dabar nusipirkau atseit tos tikrosios sveriamos Pu-erh is "Presto" parduotuves Akropoly (naturalios, be jokiu priedu ir kvapu). Dabar kokias 2-3 savaites ja po 2l gersiu +nevalgymas po 18+1k./sav. Iskrova ir ziuresiu, ar daugiau centimetru nuritins sita sveriamoji "tikroji", ar tiek pat, kiek ir pakeliuose is parduotuves smile.gif Jei daugiau - tai valio, tuomet visada pirksiu tik sveriama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 09 birželio 2012 - 23:07
O kas bande gerti Agaru miltelius, cia man toks lankstinukas pakliuvo su arbatoms is 7 Ievos namai, tai parasyta, kad tie milteliai isbrinksta zarnyne ir sukuria sotumo jausma, tipo deti i maista, arbatas, sriubas ir t.t.t. bet minusas kad parasyta jog reikia gerti KUO DAUGIAU skysciu, na as suprantu, kad 2 ltr reikia iveikti, bet jei daugiau tai as jau visa istinusi vaiksciosiu doh.gif
Atsakyti
Stichija, aš vietoj Jūsų negerčiau "Agaro miltelių". Nesamonių nesamonė tas Agaras. Jį daugelis naudoja vietoj želatinos, nes agaras gaunamas iš jūros dumblių, o želatina yra gyvuninės kilmės todėl agaras puikus pakaitalas vegetarų mityboje gyvuninės kilmės maistui ... Tai kokios įtakos jis gali turėt lieknėjimui? Įtarimą kelia ir tai, kad per dieną patariama išgerti daug skysčių... Kaži kodėl.... Turbūt todėl, kad neužsiklijuotų kur nereikia... Beto mano manymu per dieną išgėrus apie du litrus skysčių ir taip apetitas bus mažesnis.... Bet čia tik mano asmeninė nuomonė... smile.gif
Atsakyti
4u.gif

O aš vartoju Agarą, nieko blogo jame nėra, kaip tik paprastas želatinas yra sumaltos atliekos gyvulinės schmoll.gif

Iš agaro darau želė (vanduo, agaras ir šaukštukas medaus), sustingsta, susipjaustai ir valgai kaip paprastą maistą.

Kaip ir visur - niekur jokių stebuklų nebuvo, nėra ir nebus. Aš su agaru darau iškrovas, tai ramiai per tą dieną nukrenta apie 2 kg.

Kitom dienom geriu daug arbatos (pu erh, dilgėlių lapų ar ajurvedinių žolių mišinuką), vakare nevalgau sunkių produktų ir svoris tirpste tirpsta.

Sėkmės, mergaitės, kovojant su baubu-svoriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos! smile.gif

Nu kaip fainai, kad ne man vienai Pu-erh lieknejimui tinka bigsmile.gif thumbup.gif

O kokia jus geriat, kas pu-erh geriat? Kokia ir kur perkate, kuri jums veikia, pasidalinkit prasom? 4u.gif

Man tai veiksmingiausia , kaip ir minejau, pati paprasciausia pigi Presto Pu-erh rudam pakely, prekybos centruose kur tarp visu kitu arbatu buna.. (-3cm nuo nereikalingu vietu per savaite).

Presuota lizdeliais-kamuoliukais - silpnai veikia, mazai labai apimciu man nukrenta g.gif (tik -o,5 cm)

O vat dabar 2 savaites geriau sveriamaja, tikraja pu-erh is firmines Presto parduotuves - ir ka, ir nieko.. g.gif Apetito nemazino, kaip tik kazkaip gal net labiau padidejes sakyciau buvo.. Per pirma savaite - net +3cm is viso prisidejo. Bet apkaltinau PMS ir Mmm, galvojau gal del to ir nusprendziau dar savaite pasiziuret. Nu o po antrosios - dar +1 cm ant apatines dalies, nors viska laikiausi taip pat: po 18h nevalgau ir 1k. i savaite iskrova. Tai taip ir likau nesupratus..

Taigi nusipirkau vel paprasta pu-erh Norfoj ir nuo siandien gersiu tik ja. Ir pigu, ir veiksminga smile.gif
(Tiesa ten kaip ant pakelio raso, kad litrui arbatos uzplikyti reikia 6 arbat. sauksteliu.. Nu man ryskiai per daug.. Dedu nepilnus 5 a.s., laikau 2 min ir iskart nukosiu..ir tai stiproka gaunas Po to kai isgeriu, antra karta ta tas pacias arbatzoles litru vandens uzplikau ta pacia diena smile.gif ).

Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
O as siulau isbandyti toki recepta-1 dalis pankoliu, 1 dalis anyziu, 0.5 dalies metu.
Si arbatyte skatina ir pieno gamyba, bet man labai labai krito nuo jos svoris. Konsultavausi su savo gydytoja, tai ji prasitare, kad isgerus sios arbatos i diena 5-6 puodelius-rezultatas bus akivaizdus, kadangi pankolis malsina apetita, gerina virskinima, o anyziai-salina is organizmo skyscius
Gal kam pravers mano patarimas thumbup.gif
Atsakyti
Ydomu kiek tos pu-erh reikia isgerti per diena ir po kiek laiko pasirodo poveikis g.gif .
As geriu antra savaite-apetitas tikrai sumazejes stipriai, taciau kolkas poveikio jokio. Pastebejau-jeigu isgeriu vakare pries einant miegoti, tikrai nesimiega. Manau, kad nereiketu jos gerti po 19 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juorita: 21 liepos 2011 - 14:20
Šiaip jei norit sulieknėti, gerkit daug žalios arbatos, nes ji greitina riebalų deginimą smile.gif Taip pat rytais gerkit šiltą vandenį su cinamono šaukšeliu arba su obuolių actu smile.gif
Atsakyti
Mama pradėjo gerti arbatą kiekvieną rytą ir vakarą. Sudėtis tokia: užsiplikyti stipresnę nei įprastai juodą arbatą, įsipilti pieno ir cinamono. Sako, greitina medžiagų apykaitą. Galvoju pamėginti ir aš, nes skonis tikrai gana normalus, kankynės nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2012 02 01, 01:43)
Mama pradėjo gerti arbatą kiekvieną rytą ir vakarą. Sudėtis tokia: užsiplikyti stipresnę nei įprastai juodą arbatą, įsipilti pieno ir cinamono. Sako, greitina medžiagų apykaitą. Galvoju pamėginti ir aš, nes skonis tikrai gana normalus, kankynės nebus mirksiukas.gif

arbata su pienu yra kenksminga
http://sveikata.dien...ereiketu-347821
Atsakyti
Sveika Karolina! wink.gif

idomu butu paragaut Pu-erh su zemuogemis, reikes kada veliau, idomumo delei smile.gif Del poveikio, anskciau skaiciau, kad geriausiai tinka paprastoji Pu-erh, be priedu ir papildomu skoniu..tai tokia tik ir pirkau.
Akropoly ten pat esu pirkusi sveriama Pu-erh, atseit ta tikraja.. Na bet man ji kazkodel nepadejo. Taigi grizau vel prie man veiksmingos - paprastos supakuotos rudam pakely "Presto", kur Norfos parduotuvese buna. Va sita tai padeda geriausiai smile.gif Bandziusi as ir presuotos pu-erh kamuoliukais, lizdeliais, bet irgi nieko gero kazkodel.. g.gif

Arbatos sitos i diena reikia gerti DAUG mirksiukas.gif Nes kitaip poveikio liekninancio kaip ir nebus.. Idealu - isgerti 2 litrus. Pradzioj sunku, bet po to lenvai eina ir dar norisi smile.gif)) Taigi as po tiek ir geriu. Nakciai geriau negert - nes sunku uzmigt bus. Gerti galima bet kokia - ir karsta ir salta, ir su maistu ir be. Vienu zodziu, vietoj vandens kavos ar kitos arbatos - pu-erh visa diena, kol 2 litrai bus sugerti smile.gif Puodeli imti kuo didesni, tuomet greiciau susigeria smile.gif

O su lieknejimo poveikiu asmeniskai man sitaip: kai saziningai isgeriu kasdien po 2 l ir nevalgau po 20.00 vakarais bei negeriu alkoholiniu gerimu - tuomet po truputi apimtys ir mazeja. Kartais uzstringa, kartais atgal biski svyruoja, bet reziume - i minusa vis.
Bet mano beda ta, kad as aptingstu, arba ner kada tos arbatos tiek isgerti, ir plius per savaitgalius vis su maistu ir gerimukais su laipsniais griesinu - tai ir trypcioja tas svoris ir cm ten atgal. Man bent tiek buvo labai gerai, kad arbata, kai ir nesaziningai buvo geriama, neleido nuo tu baliuku papildomo svorio uzsiauginti, plius minus vienodas ir laikesi. Reikia susiimt kazkaip ir ilgiau saziningai negriesinus pasilaikyt bei reikiama norma isgerti, tada pades ir liekneti. Valgyt iki 20 val. galima viska ir kiek norisi.

Tik per moteriskas dienas nelabai nori svoris ir apimtys kristi.. Vat man dabar kai tik prasidejo Mmm, tai apimtys siek tiek iskart padidejo.. Bet pameginau valgyti tuomet ne iki 20 val. o iki 19 val.+ 2 litrai pu-erh. Nu ir vel centimetrai pajudejo, kad ir per tokias dienas smile.gif Vakar ryte matavausi - buvo po -0,5 cm nuo abieju slaunu, siryt -0,5 cm nuo liemens smile.gif ,nors svori svarstykles tai rodo ta pati.. Kai baigsis mmm, vel grisiu prie valgymo iki 20 val. , paziuresiu kaip bus, turetu kristi toliau..

Butu labai idomu, jei ir kitos parasytu, kam Pu-erh liekneti padejo. Ir kaip bei kiek padejo? Ar buvo taikyti kokie papildomi maisto apribojimai ar dar kazkas..
Merginos, pasisakykit 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

Na kagi, reiktu savaites rezultatus parasyt.. ax.gif

Per savaitele su Pu-erh -0,7 kg ir -2,5 cm bigsmile.gif (Centimetrai buvo sudeti: -1cm nuo liemens, -1cm nuo pilvo ir -0,5 cm nuo klubu).

Na, prisipazinsiu, 1 diena arbatos visai negeriau ir vakare bei nakti valgiau kiek lindo ir alkoholio geriau (Valentino diena, tai atleistina) ax.gif Taigi, kazkiek gramu ir cm buvo grize atgal po sios dieneles.. Siaip, rezultatas but buves dar didesnis, jei ne si diena.. rolleyes.gif

Draugausiu su arbata toliau bigsmile.gif
Atsakyti