Sveika Karolina!

idomu butu paragaut Pu-erh su zemuogemis, reikes kada veliau, idomumo delei

Del poveikio, anskciau skaiciau, kad geriausiai tinka paprastoji Pu-erh, be priedu ir papildomu skoniu..tai tokia tik ir pirkau.
Akropoly ten pat esu pirkusi sveriama Pu-erh, atseit ta tikraja.. Na bet man ji kazkodel nepadejo. Taigi grizau vel prie man veiksmingos - paprastos supakuotos rudam pakely "Presto", kur Norfos parduotuvese buna. Va sita tai padeda geriausiai

Bandziusi as ir presuotos pu-erh kamuoliukais, lizdeliais, bet irgi nieko gero kazkodel..
Arbatos sitos i diena reikia gerti DAUG

Nes kitaip poveikio liekninancio kaip ir nebus.. Idealu - isgerti 2 litrus. Pradzioj sunku, bet po to lenvai eina ir dar norisi

)) Taigi as po tiek ir geriu. Nakciai geriau negert - nes sunku uzmigt bus. Gerti galima bet kokia - ir karsta ir salta, ir su maistu ir be. Vienu zodziu, vietoj vandens kavos ar kitos arbatos - pu-erh visa diena, kol 2 litrai bus sugerti

Puodeli imti kuo didesni, tuomet greiciau susigeria
O su lieknejimo poveikiu asmeniskai man sitaip: kai saziningai isgeriu kasdien po 2 l ir nevalgau po 20.00 vakarais bei negeriu alkoholiniu gerimu - tuomet po truputi apimtys ir mazeja. Kartais uzstringa, kartais atgal biski svyruoja, bet reziume - i minusa vis.
Bet mano beda ta, kad as aptingstu, arba ner kada tos arbatos tiek isgerti, ir plius per savaitgalius vis su maistu ir gerimukais su laipsniais griesinu - tai ir trypcioja tas svoris ir cm ten atgal. Man bent tiek buvo labai gerai, kad arbata, kai ir nesaziningai buvo geriama, neleido nuo tu baliuku papildomo svorio uzsiauginti, plius minus vienodas ir laikesi. Reikia susiimt kazkaip ir ilgiau saziningai negriesinus pasilaikyt bei reikiama norma isgerti, tada pades ir liekneti. Valgyt iki 20 val. galima viska ir kiek norisi.
Tik per moteriskas dienas nelabai nori svoris ir apimtys kristi.. Vat man dabar kai tik prasidejo Mmm, tai apimtys siek tiek iskart padidejo.. Bet pameginau valgyti tuomet ne iki 20 val. o iki 19 val.+ 2 litrai pu-erh. Nu ir vel centimetrai pajudejo, kad ir per tokias dienas

Vakar ryte matavausi - buvo po -0,5 cm nuo abieju slaunu, siryt -0,5 cm nuo liemens

,nors svori svarstykles tai rodo ta pati.. Kai baigsis mmm, vel grisiu prie valgymo iki 20 val. , paziuresiu kaip bus, turetu kristi toliau..
Butu labai idomu, jei ir kitos parasytu, kam Pu-erh liekneti padejo. Ir kaip bei kiek padejo? Ar buvo taikyti kokie papildomi maisto apribojimai ar dar kazkas..
Merginos, pasisakykit