Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatos ir žolelės lieknėjimui

Galiu pasidalinti savo 1 sav patirtim. Pradejau tik gerti pirma 14 d deginimo kursa. galiu pasakyti tiek kad man zymiai sumazejo apetitas. Ryte jos kaip isgeriu taip iki pietu maisto net mintyse nera (nors siaip tai megeja is pat ryto pavalgyti), vakarais panasiai gryzus namo is kart stengiuosi ne prie puodu eiti o arbatos isgerti, o tada jau noras atslugsta ir tada tik belieka kazko nezymiai uzkasti. thumbup.gif

Butu idomu ir man isgirsti kitu nuomone, gal kas dar geriate sia arbata? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,moterytes,

Siandien prisipirkau Klimuskos zolyciu lieknejimui, kurias reikia gerti č0minpries valgi. Mano drauge ypatingai neziuredama maisto numete apie 4 kg,bet esme ne kilogramuose, o kuno apimciu sumazejime. Gal kas bandete ir galite pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
Pasakos yra tos visos žolės. Išvaro skysčius iš organizmo tai ir sumažėja svoris taip apgaulingai.

Svoris efektyviai krenta tik sureguliavus mitybą (protingai valgant) ir sportuojant. Taškas. Kitaip nekrenta arba nukrenta ir sugrįžta su kaupu
Atsakyti
user posted image

Tėvo A.Č.Klimuško ŽOLĖS LIEKNĖJIMUI FORTE
Žolių mišinys pakeliuose. Maisto papildas

Sudėtis:Linų sėmenys (Lini smen), pupelių milteliai (Phaseoli pericarpium), kiaulpienės šaknis bei žolė (Taraxaci radix *** herba), vaistinės gelsvės šaknis (Levistici radix), dirvinis asiūklis (Equiseti herba), kraujažolė (Millefolii herba), hibiscus žiedai (Hibisci flos).

Rekomenduojama: Žolinis preparatas rekomenduojamas kovai su viršsvoriu, suaugusiems žmonėms, linkusiems tukti, gyvenantiems pasyvų gyvenimo būdą (išskyrus nėščias bei maitinančias moteris).
Lieknėjimo programos metu rekomenduojama valgyti daug vaisių bei daržovių, gerti daug negazuoto mineralinio vandens, vartoti kuo mažiau riebaus maisto bei cukraus. Preparatas negali būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.

Vartojimas: 2 pakelius užpilti 3 stiklinėm verdančio vandens, palaikyti 15 min., gerti po 1 stiklinę 20 min. prieš pusryčius, pietus bei vakarienę. Neviršyti 6 gramų per parą.

Atsakyti
šiaip derinys neblogas,čia tikrai ne skysčių varymui,tiesiog medžiagų apykaitai erinti,greitinti,bet mergaitės ,jei turit kokių problemų su tulžim,ar akmenų ar ji jau pašalinta,tai jokių ten kiaulpienių schmoll.gif ,nes jos skatina tulžies išsiskyrimą.
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 06 13, 17:37)
Sudėtis:Linų sėmenys (Lini smen), pupelių milteliai (Phaseoli pericarpium), kiaulpienės šaknis bei žolė (Taraxaci radix *** herba), vaistinės gelsvės šaknis (Levistici radix), dirvinis asiūklis (Equiseti herba), kraujažolė (Millefolii herba), hibiscus žiedai (Hibisci flos).

Linų sėmenys yra augalinis vidurių laisvinamasis vaistas, priklausantis brinkinamųjų preparatų grupei. Greitesnis žarnyno turinio šalinimas gydant antsvorį.

Kiaulpienės šaknis bei žolė
Tradiciškai kiaulpienė yra vartojama kaip vaistas geltai ir kitoms kepenų,
tulžies pūslės ligoms gydyti, taip pat kaip vaistas skatinantis šlapimo
išsiskyrimą.
Pagrindinės veikliosios medžiagos kiaulpienėje yra terpenoidai ir
steroliniai junginiai (taraksacinas ir taraksacerinas) tolygiai pasiskirste
šaknyse, lapuose ir žieduose. Taip pat kiaulpienėje randami dideli kiekiai
polisacharidų (inulinas), gausu įvairių vitaminų ir mineralų - beta
karoteno, vitamino C ir D, geležies, magnio, kalio cinko vario ir fosforo.
Eksperimentinių tyrimų metu nustatyta, kad kiaulpienė pasižymi kraujo
cukraus kiekį reguliuojančiu aktyvumu. Tai susiję su dideliu inulino kiekiu
esančiu augale. Inulinas yra polisacharidas sudarytas iš ilgų fruktozės
grandinių , kuris apsaugo nuo cukraus kiekio svyravimų organizme.
Kiaulpienės šaknų ekstraktas pasižymi tulžies išsiskyrimą skatinančiu
veikimu.
Eksperimentiniai tyrimai su pelėmis parodė, kad vandeninis kiaulpienės
ekstraktas pasižymi diuretiniu aktyvumu .

Šaltinis: www.vaistai.lt

Atsakyti

ar girdėjot tokią arbatą Pu-erh? mačiau vaistinėj aprašą, kad atseit pagal nepriklausomus klinikinius tyrimus nuo jos sumažėja 13 % riebalų kraujyje, cholesterolio kiekis ir numetama svorio. nuo itin didelio višsvorio - 10 kg per mėnesį, nuo vidutinio - 5,8 kg/mėn, nuo mažo -2,8 kg/mėn.

iškart nusipirkau ir geriu. ant dėžutės, beje, neparašyta nieko apie svorio mažėjimą.

gal kas bandė/matė/gėrė/žino?
Atsakyti
QUOTE(Limpopo @ 2006 10 26, 18:31)
ar girdėjot tokią arbatą Pu-erh? gal kas bandė/matė/gėrė/žino?

Prieš porą metų gėriau tą mėšliuką... Neigiamos įtakos mano viršsvoriui pu-erh arbata nepadarė. O vat smegenis nuskaidrino: kad daugiau aš tokį ir bet kokį BRUDĄ į burną imčiau!!! doh.gif
Atsakyti

aišku, nemanau, kad tik gerdamas arbatą sulieknėsi, bet galima lieknėjimui padėti, galima trukdyti. aš tikiuosi, kad pu-erh arbata padeda...
radau tokį aprašą:

For some individuals, simply limiting their intake of cholesterol does not always significantly lower their blood cholesterol level. Green tea has been shown to help decrease cholesterol. Pu-erh tea has been shown to help enhance fat metabolism. Both green and Pu-erh teas seem to bond to the cholesterol, retarding absorption as it goes through the digestive tract. This means the body does not absorb the fat even though it was eaten. Although there are not as many studies specifically on Pu-erh tea, the ones that have been done have shown marked reductions in cholesterol. Pu-erh tea seems to outperform green tea in this category, and as more testing is done we will discover why these aged teas have such wonderful benefits.
Green tea also acts as a blood thinner and helps prevent unhealthy clotting. It has also been shown to be relaxing to the blood vessels. This translates to a decrease in fatal heart disease and stroke.
Atsakyti
na sveikutes. Parasysiu apie arbata. As nusipirkau ir geriu System slim figura arbata Nr. 2 Valymas. Jos yra is viso trys rusys - stabilizavimas, sudeginimas ir valymas. Tai as pastaraja ir nuspirkau ir geriu. Skonis neblogas, man patinka. Nusipirkau ja ne todel kad labai tikiuos suliekneti, bet tiesiog sugalvojau kad gal ji pavalys mano organizma. be to daznai kenciu nuo viduriu uzkietejimo. Taigi arbata sia problema patvarke, padaznejo mano apsilankymai WC, svoris nepasikeite, bet bendra savijauta geresne.
gal yra bendraminciu, kurioms si arbata patiko?
Atsakyti
RAUDONOJI (PU-ERH arba OOLONG) ARBATA pasižymi:
priešalerginiu poveikiu, stipriu antimutageniniu poveikiu,
kuris yra stipresnis už žaliosios ir juodosios arbatos poveikį. Šiai
arbatai būdingas stiprus antioksidantinis ir cholesterolį mažinantis
poveikis . Geri rezultatai gauti, gydant atopinį dermatitą; ji yra efektyvi kontroliuojant kūno svorį, nes pasižymi lipolitiniu ir kūno svorį mažinančiu poveikiu .
Pu-erh arbata mažina cholesterolio ir trigliceridų kiekį kraujyje, skatina
virškinimą, mažina kūno svorį ir rekomenduojama padidėjus cholesterolio
koncentracijai, esant nutukimui, odos problemoms, fiziniam ir psichiniam
nuovargiui.

VARTOJIMO ATVEJAI: rekomenduojama padidėjus cholesterolio kiekiui, esant
nutukimui, fiziniam ir psichiniam nuovargiui, odos problemoms.

KADA NEGALIMA VARTOTI: nerekomenduojama esant širdies tono sutrikimams,
nėščioms ir maitinančioms moterims, kai yra skrandžio opa. Didelės dozės
gali sukelti nerviškumą ir nemigą.
Atsakyti
As dabar kaip tik baigiu gerti System Slim Figura I faze "Sudeginimas", man tai skonis yra pakenciamas. Rezultatas po 14 dienu yra tas kad maziau norisi valgyti, dazniau lakstau i tualeta slapintis. Kai pradejau gerti sia arbata derinau ir mityba ir kartu rytais pradejau sportuoti, rezultatas: svoris nenukrito, bet pilvas tapo mazesnis. Nuo pirmadienio pradesiu gerti jau II faze "Valyma".
Atsakyti