Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Cili @ 2011 08 21, 11:45)
Du persileidimai 12 savaičių, na po 3 savaičių užsiregistravau pas gydytoją Karpenko į vilnių, bus matyti ką pasakys  g.gif

Yeee, mano daktare! Vienintelis trukumas, pas ja sunku patekti. Ji man ir atrado AFS.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 21, 14:58)
Yeee, mano daktare! Vienintelis trukumas, pas ja sunku patekti. Ji man ir atrado AFS.

na aš šią savaitę pasiskambinau prisiregistruoti, ir gavau taloną 09.14 thumbup.gif thumbup.gif Na jei Abraitis nerado, manau ir ji neberas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 21, 12:10)
g.gif

Aš Tavo vietoj susirasčiau gyd, kuris "nebeleistų" bandyti šiaip... Primink kiek Tau nlaimių buvo?

man tai irgi užkliuvo tas A, man taip pat sakė, jei būtumėt atvažiavę prieš nėštumą butume bandę be vaistų, kartais antras pavyksta be vaistų.. blink.gif nieko aš jam nesakiau, bet nu galvoju, aš ne koks bandymų triušis, ir taip jau 5-tas nėštumas...
Nebūtų vyras ... schmoll.gif nepasiduokit jokioms provokacijoms, kam tas savęs alinimas, kam neranda AFS vadinasi yra kažkas kitas, reikia ieškot, be to ir be AFS kai kurioms skiriami tie patys vaistai ir vystosi ir pavyksta išnešiot.
Žinoma nelinkiu, bet jei kartais vėl kuriai įvyktų nesėkmė, tai dabar iš abortinės medžiagos yra daromi tyrimai,nustatoma priežastis. Sorpo kainuoja man atrodo apie 400lt., nemažai, bet kas gali įkainoti žinojimą. Jei anksčiau būčiau tai žinojusi, gal nebūtų reikėję pergyvent tiek nesėkmių.

beje Abercrombie laukiam tavęs nėštukių temoj, tu kol kas vyriausia su savo nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 08 21, 15:22)
na aš šią savaitę pasiskambinau prisiregistruoti, ir gavau taloną 09.14  thumbup.gif  thumbup.gif Na jei Abraitis nerado, manau ir ji neberas  g.gif

Gal ras kita priezasti, gal hormonai gal dar kas nors. Tokiu atveju verta rasti priezasti. Viena netektis gali buti ir taip vadinama naturali atranka, kai kazkas ne taip ir gamta pati pasitvarko. Bet kai pas mane 4 tokie atvejai buvo, tai jau nebegalejau ramiai klausyti pasiulymu laukti ir darbuotis. O gal sekantis bus sekmingas....
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 22, 08:10)
Gal ras kita priezasti, gal hormonai gal dar kas nors. Tokiu atveju verta rasti priezasti. Viena netektis gali buti ir taip vadinama naturali atranka, kai kazkas ne taip ir gamta pati pasitvarko. Bet kai pas mane 4 tokie atvejai buvo, tai jau nebegalejau ramiai klausyti pasiulymu laukti ir darbuotis. O gal sekantis bus sekmingas....

na skydliaukės ir hormonų tyrimai dar nedaryti, dariausi tik AFS, ctomegalo, toksoplazmozės ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 08 22, 08:35)
na skydliaukės ir hormonų tyrimai dar nedaryti, dariausi tik AFS, ctomegalo, toksoplazmozės ir viskas

Hormonu tyrimas svarbus. Nesigilinau per daug, bet man regis viena dazniausiu priezasciu. Daktare zinos ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 22, 08:45)
Hormonu tyrimas svarbus. Nesigilinau per daug, bet man regis viena dazniausiu priezasciu. Daktare zinos ka daryti.

tai va, jau galvoju čia šiauliuose nesidarysiu, vilniuje pas Karpenko iškart, o skydliaukę čia darytis atskirai? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 22, 07:10)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Cili @ 2011 08 22, 07:35)

BŪTINAI pasidarykit skydliaukės 4u.gif

QUOTE(Cili @ 2011 08 22, 07:46)
tai va, jau galvoju čia šiauliuose nesidarysiu, vilniuje pas Karpenko iškart, o skydliaukę čia darytis atskirai?  g.gif  g.gif

Skydliaukį tiria ENDOKRINOLOGAS. Užsiregistruokit pas endokrinologą ir pas jį nuėjus pasakysit kokiais tikslais atėjot - žinos ką ir kokius hormonus tirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 08 22, 08:46)
tai va, jau galvoju čia šiauliuose nesidarysiu, vilniuje pas Karpenko iškart, o skydliaukę čia darytis atskirai?  g.gif  g.gif

O tai jus is Siauliu pas ja vazinesit? Zinau, net is Klaipedos vaziuoja. Butinai is karto uzsirasykit kitam vizitui arba su daktare susitarkit, kad ji pati paskirs laika. Nes as islekiau po konsultacijos issiziojus o kai prireike uzsirasyti tai ejau ir sedejau kol priims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 22, 09:08)
O tai jus is Siauliu pas ja vazinesit? Zinau, net is Klaipedos vaziuoja. Butinai is karto uzsirasykit kitam vizitui arba su daktare susitarkit, kad ji pati paskirs laika. Nes as islekiau po konsultacijos issiziojus o kai prireike uzsirasyti tai ejau ir sedejau kol priims  smile.gif

taip, iš šiaulių, ačiū, būtinai užsirašysiu mirksiukas.gif beje, kiek pinigėlių maždaug turėti pirmai pradžiai? g.gif g.gif lyg sakė apie 600 Lt viena forumietė g.gif bet ar užteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2011 08 22, 09:25)
taip, iš šiaulių, ačiū, būtinai užsirašysiu  mirksiukas.gif beje, kiek pinigėlių maždaug turėti pirmai pradžiai?  g.gif  g.gif lyg sakė apie 600 Lt viena forumietė  g.gif bet ar užteks  g.gif

Papildyta:
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 22, 09:35)
Padaugino biski ta forumiete  biggrin.gif Konsultacija be apziuros kainuoja 40 lt. Jeigu ziuri echoskopu dasideda dar apie 120 man regis. Jeigu ims krauja tyrimams prisides uz tyrimus. As daugiau 170 lt nesu mokejus. Uz hormonus irgi apie tiek, nes konsultacijos tada nebuvo, krauja pridaviau ir viskas. Jeigu bus konsultacija + echoskopija + AFS+hormonai tada gal kokie 500 ir iseis, bet ji kazkaip ir apie pacientes pagalvoja. Pasvarsto ar tikslinga ar ne o ne skiria viska is karto. Jusu atveju gal kitaip bus, nzn, nes neprilakstysit is Siauliu bet man tyrimus palaipsniui atliko. Isvis sake hormonu kol kas nebutina daryti, kai AFS islindo, savo iniciatyva norejau issitirt, nes nebegaliu svaistyt laiko, biolaikrodis tiksi  biggrin.gif .

Jeigu AFS neigiamas, manau nekartos, jau atkrinta islaida. Visus tyrimus siuncia i SORPO, tai kainas galite ju tinklapyje paziureti. Tai lieka skydliauke ir hormonai pradziai. Tikekimes, kas nors paaiskes. Gal kada susitiksim priemime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 22 rugpjūčio 2011 - 08:38
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 22, 09:38)
Papildyta:
Jeigu AFS neigiamas, manau nekartos, jau atkrinta islaida. Visus tyrimus siuncia i SORPO, tai kainas galite ju tinklapyje paziureti. Tai lieka skydliauke ir hormonai pradziai. Tikekimes, kas nors paaiskes. Gal kada susitiksim priemime smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikiuosi, kad ras ax.gif
Atsakyti