Na reikės tada vėliau sukurti tą tema neštukėse

QUOTE(index @ 2011 08 19, 20:31)
aij nežinau, dar pateplioja, bet jau dar mažiau, kartą per dieną.
O šiaip jau labai noriu echo ir jaučiu čia nieko su savim nepadarysiu kol vaikis nepradės spardytis. Nes man žūtbūt reikia padrąsinimo.
Kaip tu laikais?
O šiaip jau labai noriu echo ir jaučiu čia nieko su savim nepadarysiu kol vaikis nepradės spardytis. Nes man žūtbūt reikia padrąsinimo.

Kaip tu laikais?
Laikykis, ragais ir nagais

To patvirtinimo, kad viskas gerai mums, manau, niekad nebus gana. Ir vistik turim tikėtis geriausio.
Net šiurpuliukai malonūs nubėga, skaitau temą ir randu jau viena liniuotė, jau kita

o tie visi

O kas kitas kamuoja?
Papildyta:
QUOTE(Garsėė @ 2011 08 19, 20:39)
Tai as tave drasinu!!!
Viskas gi gerai
As taip tave suprantu, kad tu net neisivaizduoji! Laukiu kita savaite vizito ir echo. Bijau ir noriu zinoti, kad mes augam ir stiprejam. Man kartais pamaudzia pilvo apacia, paduria...Ypac siandien. Tai jaudinuosi, bet stengiuosi nurasyti viska viduriukams. O dienas pries tai jaudinausi, kad jauciuosi gerai ir puiki nuotaika
Zodziu, man irgi reikia padrasinimo 

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 08 20, 11:10)
Sito niekas nezino. Skaiciau kad buna pirminis ir antrinis, lydintis kita susirgima. As savaji kazkodel kildinu nuo perolaliniu kontraceptiku, kuriuos geriau N metu ir dar rukiau priedo. Nes su pirmu nestumu nebuvo jokiu problemu o veliau jau ragas. Gali but kad ir klystu, bet labai gailiuosi dabar kad taip dariau.
O tu Muji nieko nelauk, issitirk ir zinosi. Be to, ji nustacius, vaistus pageidautina gerti ir pora menesiu iki pastojant, taigi nelauk kol pastosi.
O tu Muji nieko nelauk, issitirk ir zinosi. Be to, ji nustacius, vaistus pageidautina gerti ir pora menesiu iki pastojant, taigi nelauk kol pastosi.
bet tai koks man Baubas tas AFS atrodo ! ir tyrimai kazkodel beprasmiski dabar atrodo, nes jei tarkim, issityri- ir dabar nieko neranda..Galvoji, kad viskas gerai, pastoji vel- ir bac vel nesekmingai ..ir tik tada randa, kad turi AFS.
Juk gali AFS atsirasti bet kada gyvenime.
QUOTE(sidrulka @ 2011 08 20, 16:24)
o mane irgi vat būtetn erzino tai, kad norėjo anūkės, o ne ,,kad kas bus, tuom džiaugsimės, nes ir taip ilgai ir sunkiai laukta.... " bet ačiū D, mergaitė...nežinau, kiap būtų reagavę... mes dėl šio ,,noro" net neklausėm su pirmąja lyties, kad man paskui nebūtų skaudu...
o kai pagimdžiau, tai dar ta proga anyta kitos marčios sūnus išvadino benkartais
o kai pagimdžiau, tai dar ta proga anyta kitos marčios sūnus išvadino benkartais

Na, tavo anyta tai 'nepralenkiama'

QUOTE(index @ 2011 08 20, 16:26)
Aciukas!

QUOTE(index @ 2011 08 20, 17:15)
Agam, butinai

QUOTE(jurgita... @ 2011 08 20, 17:43)
Laikykis, ragais ir nagais
man irgi tepliojo ištisai 3 savaites, o vieną dieną ėmė ir praėjo.
To patvirtinimo, kad viskas gerai mums, manau, niekad nebus gana. Ir vistik turim tikėtis geriausio.
Net šiurpuliukai malonūs nubėga, skaitau temą ir randu jau viena liniuotė, jau kita
linkiu, kad pas mus temoje jų sparčiai daugėtų.
o tie visi
požymiai tai gal jau ir lengvesni šiek tiek, jau ne kasdien vemiu...
, bet dabar jau prasideda nemiga, nu vienžo ...
O kas kitas kamuoja?
Papildyta:
Taip, taip vakar jaudinaus dėl to, kad per ilgai nepykino, šiandien, kad pilvo apačią maudžia rytoj vėl kas nors... žiūriu ne viena aš čia tokia, tai reiškė viskas gerai 

o tie visi

O kas kitas kamuoja?
Papildyta:

Oij, ne viena, ne viena...

QUOTE(muji @ 2011 08 20, 19:16)
bet tai koks man Baubas tas AFS atrodo ! ir tyrimai kazkodel beprasmiski dabar atrodo, nes jei tarkim, issityri- ir dabar nieko neranda..Galvoji, kad viskas gerai, pastoji vel- ir bac vel nesekmingai ..ir tik tada randa, kad turi AFS.
nemanau, kad taip žaibu ims ir atsiras, tam reikia laiko. Jei nerasi dabar galėsi ramiai planuoti antrą. Jei rasi - užbėgsi nelaimei už akių. Žodžiu aš manau tikrai verta tirtis.
QUOTE(sidrulka @ 2011 08 20, 10:33)
mes kiek pirkom, tai max po 2 dėželes turėdavo... na, kartą sugudravom
... tai 4 gavom
jei pataikysit, kai bus tik užsivežę, tai gal gausit ir daugiau
, o jei neturės, kiek parašyta recepte, tai žiųrėkit, kad grąžintų receptą ( nes lenkai pasilieka )

Man Lenkijoj vienoje vaistinėje davė 1 dėžutę, nors recepte buvo 5 parašytos, bet tiek teturėjo, tai vaistininkė ten pat prie mano akių atsikopijavo receptą ir kopiją pasiliko sau, o receptą gražino

Abraitis išrašė man 1 receptą 50 ampulių ir be datos, o kitus receptus davė neužpildytus (gal kokius 6), bet su savo antspaudu ir parašu ir sako: susirašyk pagal pavyzdį pati

QUOTE(Katinukas @ 2011 08 20, 22:31)
Man Lenkijoj vienoje vaistinėje davė 1 dėžutę, nors recepte buvo 5 parašytos, bet tiek teturėjo, tai vaistininkė ten pat prie mano akių atsikopijavo receptą ir kopiją pasiliko sau, o receptą gražino
tada su tuo pačiu receptu keliavau į kt vaistinę ir ten gavau 4 dėžutes
Abraitis išrašė man 1 receptą 50 ampulių ir be datos, o kitus receptus davė neužpildytus (gal kokius 6), bet su savo antspaudu ir parašu ir sako: susirašyk pagal pavyzdį pati
tai tą "originalųjį" taip ir laikau kaip vienetinį egzempliorių
perku su savo supildytu receptu

mes tai atsikopinom spalvotu kopijavimo aparatu

Man nerado AFS, Abraičio pasakymas, kad bandyk, gal kada pasiseks
gal geriau būtų radę

QUOTE(Cili @ 2011 08 21, 07:56)
Man nerado AFS, Abraičio pasakymas, kad bandyk, gal kada pasiseks
gal geriau būtų radę

Aš Tavo vietoj susirasčiau gyd, kuris "nebeleistų" bandyti šiaip... Primink kiek Tau nlaimių buvo?
QUOTE(Abercrombie @ 2011 08 21, 11:10)

Aš Tavo vietoj susirasčiau gyd, kuris "nebeleistų" bandyti šiaip... Primink kiek Tau nlaimių buvo?
Du persileidimai 12 savaičių, na po 3 savaičių užsiregistravau pas gydytoją Karpenko į vilnių, bus matyti ką pasakys

QUOTE(Cili @ 2011 08 21, 10:45)
Du persileidimai 12 savaičių, na po 3 savaičių užsiregistravau pas gydytoją Karpenko į vilnių, bus matyti ką pasakys 

Linkiu sėkmės pas gydytoją

Man taip pat AFS nerastas, tfu tfu tfu kol kas jaučiamės gerai. Geriu aspiriną ir leidžiuosi Zibor'ą (2-osios akrtos hepariną), taip mes nutarėm su gydytojų, neradę jokių realių priežasčių nesivystantiems. Kol kas esu patenkinta tokiu sprendimu, nes bandyti 4-ą kartą "laimės" nebenrėjau