Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(lialiusia @ 2011 10 26, 10:46)
indrex , bet del kompensacijos tai pas savo gine reikia kreiptis kad israsytu kazka ir po to kazkur ar kaip? nesd as kai niekad neturejau jokiu tokiu panasiu reikalu,tai neturiu zalio suptarimo.

reikia iš svao ginės gauti siuntimą į Kauno klinikas, Vilniaus Santariškes arba Klaipėdos Jūrininkų ligoninę (jei tiksliai pamenu pavadinimą). Šios trys įstaigos tvarko kompensaciją.
Atsakyti
Nes as tai tyrimus dariausi sorpo.lt Tai jeigu prireiks kompensacijos,tai reikes tyrimus daryti dar karta santaryskese ir ten viska tvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 26, 10:38)
kad daro ir pastojus tyrimus, čia viena iš mūsų  nestuke.gif  ėjo su AFS darytų tik vieną kartą dėl kompensavimo tai sakė pasidaryti dabar. Tai jei pastosi, daug nelauk ir eik pačioj pradžioj, nes rezultatų reik palaukt, po to vaistų reik laukt..

Aciu index. Gerai, kai kazkas jau pramynes kelius thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 26, 11:17)
Aciu index. Gerai, kai kazkas jau pramynes kelius  thumbup.gif .

O jūs jau gaudot gandrus ar dar skystinies prieš planavimus? smile.gif
Atsakyti
Melsios dievui kad jokiu blogu lygu bei sindromu neras man. Bet is kitos dalies, jeigu ras butu mazdaug ramu kad vskas gerai eisis. Bet kai pagalvoji apie vaistu kaina kosmaras. Bet klausimas,gal ne visa laika svirksti reikes?
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 10 26, 11:48)
Melsios dievui kad jokiu blogu lygu bei sindromu neras man. Bet is kitos dalies, jeigu ras butu mazdaug ramu kad vskas gerai eisis. Bet kai pagalvoji apie vaistu kaina kosmaras. Bet klausimas,gal ne visa laika svirksti reikes?

jau rašiau, kad iki gimdymo
ir kad vaistai kompensuojami
tai nežinau dėl ko čia dar sukat galvą.
Tik džiaugtis reikia radus priežastį, o ne toliau gyventi nežinioje.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 26, 11:21)
O jūs jau gaudot gandrus ar dar skystinies prieš planavimus? smile.gif

Gaudom pilnu tempu biggrin.gif . Ir skystinuos jau 3 menesiai. Tikrai matosi efektas nuo to aspirino. Galvojau man kojos vakarais nuo kokiu venu skauda o sanarius nuo sporto klubo....Jau nekalbant apie 4 persileidimus.. Pradejus gerti Trombo Ass dingo visi skausmai, mm vietoj 7-8 dienu tik 4-5. Zodziu, dziaugiuosi aptikus priezasti ir tikiuosi sekmingo nestumo biggrin.gif
Atsakyti
bet kaip suprantu komensacija labai reitai daroma. nes dauguma parsiveza is lenkijos.na laukiu antros val,nes dabar skambinau tyrimu ats dar nera . Uj kaip jaudinosi blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 10 26, 12:12)
bet kaip suprantu  komensacija labai reitai daroma. nes dauguma parsiveza is lenkijos.na laukiu antros val,nes dabar skambinau tyrimu ats dar nera . Uj kaip jaudinosi  blink.gif  blink.gif

Lauksim ziniu po 14.00 biggrin.gif . Ir nereikia is anksto jaudintis ir stresuoti. Niekas dar neaisku del tyrimu, kompensavimo juk dar nereikia ane? Jeigu prireiktu taip pat jaudintis nera ko, tie vaistai yra kompensuojami. O jeigu kazkas vezasi is Lenkijos, tai negi del to dabar jaudinsites? Linkiu, kad visas striokas butu be reikalo ir tyrimai butu geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 26, 12:06)
Gaudom pilnu tempu  biggrin.gif . Ir skystinuos jau 3 menesiai. Tikrai matosi efektas nuo to aspirino. Galvojau man kojos vakarais nuo kokiu venu skauda o sanarius nuo sporto klubo....Jau nekalbant apie 4 persileidimus..  Pradejus gerti Trombo Ass dingo visi skausmai, mm vietoj 7-8 dienu tik 4-5. Zodziu, dziaugiuosi aptikus priezasti ir tikiuosi sekmingo nestumo  biggrin.gif

nors mano AFS neigiamas, bet labai vargina kojų skausmai.... Jei gali, parašyk koks Tavo APC-R? Gal irgi reikėtų aspirino pagerti, bet bijau perdaug nesuskystinti kraujo unsure.gif

Ar yra kam nors AFS nustatytas po didesnio nėštumo nutrūkimo ( imkim bent nuo 10-12 savaitės ) ? nes daugumai AFS kaltas kai būna nesivystantys, nesulaukiama širdelės plakimo ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 26 spalio 2011 - 12:10
QUOTE(fishke @ 2011 10 26, 12:52)
nors mano AFS neigiamas, bet labai vargina kojų skausmai.... Jei gali, parašyk koks Tavo APC-R? Gal irgi reikėtų aspirino pagerti, bet bijau perdaug nesuskystinti kraujo  unsure.gif

Ar yra kam nors AFS nustatytas po didesnio nėštumo nutrūkimo ( imkim bent nuo 10-12 savaitės ) ? nes daugumai AFS kaltas kai būna nesivystantys, nesulaukiama širdelės plakimo ....

Man 2 nestumai buvo 8 savaites, jau plake sirdele. Kiti du labai ankstyvi. Kiekvienas vis ankstyvesnis, vieno gal net ir nepastebeciau, jeigu kraujo nebuciau pridavus..
Tyrimu rezultatus laikau namie, tai vakare po darbo imesiu. Bet pas mane tik 2 rodmenys daryti..
Atsakyti
GALATEJA o kad dievulis tave isgirstu ir viskas butu gerai! rolleyes.gif galvoju paskambinsiu apie 15h,tada tikrai zinos yra tyrimai ar ne. Bet dabar galvoju as tai jokiu simptomu nejauciu kaip jus, man su kojom seip problemu nera,tik kad jos pastoviai saltos buna. Ir man kartais galva skauda, tai mana asperinas pades biggrin.gif Nu bet tie svirkstai kaip pagalvoju kosmaras. bet tfu,tfu... labai noriu savo nestuke.gif ech, kartais kaip pagalvoju kad mano maziukai jau butu apie 5 men siam pasauly. verysad.gif
Atsakyti