Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(fishke @ 2011 10 26, 12:52)
Ar yra kam nors AFS nustatytas po didesnio nėštumo nutrūkimo ( imkim bent nuo 10-12 savaitės ) ? nes daugumai AFS kaltas kai būna nesivystantys, nesulaukiama širdelės plakimo ....

man pirmas 8tą savaitę, o antras 12 sav.
Bet nei pirmą, nei antrą kartą širdelės veiklos nesimatė.
Pirmą kartą prasidėjo kraujavimas, antrą kartą jokio kraujavimo nebuvo, vaisiukas vis paaugdavo po milimetrą, bet širdutės vis nematydavo.. unsure.gif tai dar labai ilgai mane pralaikė ir visgi išsiuntė valymui.
Atsakyti
index, pirmas mano persileidymas 9sav buvo,bet tada man AFS nesake tyrti, si penktad pradejau karujoti (buvo 4sav) tai man pasake tai kartais atsitinka vat ir paaiskinimas...bet kaip as jam sakau kartais buna bet du kartus mano manimu nenormalu, tada susimaste ir patare man tyrimus siuos padaryti. Tai vat laukiu ats dabar. O 9 sav, net 8 sav sirdute jau plaka,jau maziukas zmogeliukas yra.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 10 26, 14:10)
index, pirmas mano persileidymas 9sav buvo,bet tada man AFS nesake tyrti, si penktad pradejau karujoti (buvo 4sav) tai man pasake tai kartais atsitinka vat ir paaiskinimas...bet kaip as jam sakau kartais buna bet du kartus mano manimu nenormalu, tada susimaste ir patare  man tyrimus siuos padaryti. Tai vat laukiu ats dabar. O 9 sav, net 8 sav sirdute jau plaka,jau maziukas zmogeliukas yra.

tai plaka jau ir šešių, man dabar 5sav su trupučiu buvo kai pamatė širdutę.
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 10 26, 14:10)
index, pirmas mano persileidymas 9sav buvo,bet tada man AFS nesake tyrti, si penktad pradejau karujoti (buvo 4sav) tai man pasake tai kartais atsitinka vat ir paaiskinimas...bet kaip as jam sakau kartais buna bet du kartus mano manimu nenormalu, tada susimaste ir patare  man tyrimus siuos padaryti. Tai vat laukiu ats dabar. O 9 sav, net 8 sav sirdute jau plaka,jau maziukas zmogeliukas yra.

AS apie AFS pirma karta suzinojau is SM forumu visai nesenai. Mano buvusi gine net nepyptelejo apie toki susirgima. Iki siol buciau gerus folio rugsti ir vis bandzius... mad.gif
O dabar va prasom, vilties spindulelis yra. Visas spindulys biggrin.gif, kad tik nebuciau susivelinus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 26, 14:44)
AS apie AFS pirma karta suzinojau is SM forumu visai nesenai. Mano buvusi gine net nepyptelejo apie toki susirgima. Iki siol buciau gerus folio rugsti ir vis bandzius...  mad.gif
O dabar va prasom, vilties spindulelis yra. Visas spindulys  biggrin.gif, kad tik nebuciau susivelinus  mastau.gif

viskas bus gerai.
O tu greitai pastodavai anais kartais?
Atsakyti
Tiesa pasakius man irgi klausimas del sito.. Jeigu viena karta ivyko persileidimas, tai galetu iskart viska isaiskinti,parasyti visus tyrimus ir po to tegul zmogus pats sprendzia daryti ar ne. Nes pvz man dabar antras persiledimas buvo,vel didelis stresas, depresija, vaistai, o tai tada buciau issitirusi ir gyvenciau ramiai. nes metus laiko laukio kol pastosiu. Ir sie tau nelaime ir vel viskas is pradziu...
Skambinau del tyrimu, pasake penktad pasiskambinti blink.gif isprotesiu iki tos dienos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiusia @ 2011 10 26, 15:00)

Skambinau del tyrimu, pasake penktad pasiskambinti  blink.gif  isprotesiu iki tos dienos  doh.gif

nusiramink, aš 6ias savaites laukiau ir neišprotėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(index @ 2011 10 26, 14:55)
viskas bus gerai.
O tu greitai pastodavai anais kartais?

Gan greitai. Buvo gal dvieju metu pertrauka, kai nieko... bet galvoju, gal ir pastodavau, tik neuzsikabindavo. Paskutinis kartas buvo birzelio men. Pries tai kova. Abu siuos kartus buciau ir nepastebejus, bet krauja prisidaviau. Nuo tada aktyviai dirbu tame fronte.
Papildyta:
QUOTE(index @ 2011 10 26, 15:01)
nusiramink, aš 6ias savaites laukiau ir neišprotėjau biggrin.gif

Na jo, optimizmas ir teigiamas nusiteikimas yra nepamainomi siame reikale.
Atsakyti
Pirmas pastojimas buvo greitas, menesis ar du i opapa biggrin.gif o po persileidymo praejo beveik metai, kol dabar pastojau, bet ivyko kas ivyko verysad.gif Todel man labai baisu, maz akad ilgai antra karta negalejau pastoti,tai dar ir nepavyko normaliai
Papildyta:
Oj matyt ne man klausimas buvo,o as ats biggrin.gif
Papildyta:
Kaip jus cia rasote, pasirenkate citatos ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 10 26, 11:52)
Ar yra kam nors AFS nustatytas po didesnio nėštumo nutrūkimo ( imkim bent nuo 10-12 savaitės ) ? nes daugumai AFS kaltas kai būna nesivystantys, nesulaukiama širdelės plakimo ....

Tikrai yra ir daug kam apie 30 proc. del AFS yra ne tik nesivystantis

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 26, 12:16)
Man 2 nestumai buvo 8 savaites, jau plake sirdele. Kiti du labai ankstyvi. Kiekvienas vis ankstyvesnis, vieno gal net ir nepastebeciau, jeigu kraujo nebuciau pridavus..
Tyrimu rezultatus laikau namie, tai vakare po darbo imesiu. Bet pas mane tik 2 rodmenys daryti..

QUOTE(index @ 2011 10 26, 12:56)
man pirmas 8tą savaitę, o antras 12 sav.
Bet nei pirmą, nei antrą kartą širdelės veiklos nesimatė.
Pirmą kartą prasidėjo kraujavimas, antrą kartą jokio kraujavimo nebuvo, vaisiukas vis paaugdavo po milimetrą, bet širdutės vis nematydavo.. unsure.gif tai dar labai ilgai mane pralaikė ir visgi išsiuntė valymui.

mano situacijoj buvo 33 savaite ir viskas buvo iki tol ciki, tik nespejom iki ligonines kai nezinojom kad turim AFS
Atsakyti
QUOTE(ruta_bern @ 2011 10 26, 15:34)
Tikrai yra ir daug kam apie 30 proc. del AFS yra ne tik nesivystantis
mano situacijoj buvo 33 savaite ir viskas buvo iki tol ciki, tik nespejom iki ligonines kai nezinojom kad turim AFS

blink.gif
Atsakyti
merginos, tai as kaip suprantu jus turite vaikuciu ir turejote (turite) AFS? Buvo persileidimai, bet kai leidotes vaistukus viskas gerai is sklandziai ejosi?
Atsakyti