QUOTE(Atiloja @ 2011 08 04, 16:13)
*
** man buvo paskirta nuo 1cd
Cituk, o kas bendro tarp kraujo suskystejimo ir persileidimo?
Aisku aciu
O ka as zinau kas bendro gal vel brieda prisnekejau

kazkaip isivaizduoju kad jei kraujas per skystas tai gali ivykti savaiminis, ar ne? kaip ir su ananasais, tipo riekele gerai bet daugiau jau nepataria, nes velgi skystgina krauja ir gali sukelti persileidima. as cia jums raportuoju ka kazkur skaicius, negarantuoju tik informuoju
QUOTE(Warwara @ 2011 08 04, 16:17)
Citas
O mergaites nuo kada ta aspirina pradet reikia?
Man buvo nuo 1 c.d., pries punkcija per paskutini skana nueme (t.y. 2 dienas iki punkcijos), ir kita diena po punkcijos vel gerti.
Tai ka
damos, iki rugsejaus? Siandien eidama pro viena SPA centra uzsirasiau dar i pavendienini masaza, kaip grisiu is keliones laukia mane pasilepinimas vonioje
Kai grisiu jau ir
Citukas bus su rezultatais?
Tai man ryt ir bus 1cd, tai galvoju ka cia man daryt ar gert savavaliskai ar ne, paziurejau tai pas mane mazos 75mg tirpstancios tabletes, nu nepakenks gal
nebus dar pas mane rezultatu apie

bet jau zinosiu gal kiek pilvelyje maziuku sedi ir ruosiasi isikurti
QUOTE(nanataa @ 2011 08 04, 17:03)
man ryt punkcija, labai bijau, ne pirmas juk kartas viska zinau, bet kazkaip neramu, ir vyras labai nervuotas siandien, bet as pati suprantu, kad ta psihologine itampa sunki.
Apie musu bedas zino abieju seimos, bet niekas nieko nesako, net nebando klausineti.
Visus kartus buvau VK, ir vaistus tiesai is ten pirkau, ir nebegiojau ziuredama kur pigiau, pasake ir nusipirkau, kad dar galva kvarsinti, juk vistiek jei pasiryzai IVF tas 100 lt jau taves neisgelbes.
Sekmes ir pasistenk nusiraminti

laukiam ziniu rytoj