QUOTE(kerzaka @ 2011 08 06, 20:48)
jetus, kaip būt gerai kokius 10 turėt. Dabar tikimės, kad tik 4 bus. Ir tai, jei paaugs mažieji. Kai buvau po 8 dūrių, tai buvo du dideli (vienas apie 19-20, kitas apie 17) ir dar gal trys mažesni (apie 13). Tai tam, kad daugiau būtų, ką išimt, gydytojas nuspresndė vieną paaukoti (tą didyjį) ir tikėtis, kad paaugs iki reikiamo dydžio mažieji. Tokiu atveju turėsiu keturis. Pirmadienį bus matyti, ar nepadarėm klaidos nesikoncentruodami į tuos du didesnius
Kažin, ko trūksta, kad foliai neauga? Ir dozės didelės -po 225, ir FSH nėra aukštas (apie 6-7). Nuliūdino mane, kai pasakė, kad tiek mažai turiu. Prieš tai kai žiūrėjo (po 5 dūrių), matė ir kairėj kiaušidėj, bet iki sekančio vizito jie visiškai nebuvo paaugę
Nenuleisk nosies anksčiau laiko. Aišku, folių galėtų būti ir daugiau, bet ir 4 nėra visai blogai. Jei tie 4 gražiai dalinsis ir bus kokybiški, tau jų tikrai užteks.
Juk būna išpunktuoja 14-18, o sodinimui belieka vienas arba du. Kartais daug, tikrai nereiškia, jog jie visi kokybiški ir visi iki pabaigos gerai dalinsis.
Pirmo ivf'o metu man pradzioj augo tik 4 foliai ir tik vienoje pusėje. Mano pirma mintis buvo- užteks ir tų 4, kad tik jie gerai dalintųsi. Gydytojas ištempė iki 8-9 folių, rezultate sodinimui teliko du patys pačiausi. Antro ivf'o metu išgavom 15 folių, kurių 12 dalinosi, bet rezultate įsodinant buvo likę du prasčiau besidalinantys mažyliai.
Visad turėjau nuomonę, kad svarbu kokybė, o ne kiekis.