Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

Jungiuosi ir aš prie jūsų mirksiukas.gif
Pagimdžai svėriau 3 kg mažiau nei prieš nestuke.gif Tik nustojau maitint ir per 4 mėn. 6 kg priaugo doh.gif cray.gif O atrodo ir valgau ne per daugiausiai, gal preiš tai net daugiau valgydavau.Matyt čia tas sėdėjimas namie kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliuke @ 2007 02 19, 01:08)
Kažkas minėjo krioterapiją - gal kas bandėte? Galvoju nuvažiuot pasibandymui smile.gif

Viena lapkritinukų mamytė bandė, labai patiko. Ji tuo metu derino ir maistą, todėl neaišku, nuo ko nukrito tie kilogramai.
Atsakyti
Sveikos
senos vilkės ir naujai pradedančiosios 4u.gif

QUOTE(SilRa @ 2007 02 12, 14:18)
as irgi buvau sustojusi ax.gif dabar jau imuosi grieztai (nuo siandien doh.gif ) o tai kuo toliau tuo labiau erzina atvaizdas veidrodyje blush2.gif

aš irgi imčiaus blush2.gif
Bet atrodo metams laiko teks svorį tik auginti mirksiukas.gif
o kaip tik nukračiau visus nėštuminius kg, jau susiplanavau ir povestuvinius lašiakus kratyt, o va.....
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Austinėja @ 2007 02 22, 16:27)
Bet atrodo metams laiko teks svorį tik auginti  mirksiukas.gif
o kaip tik nukračiau visus nėštuminius kg, jau susiplanavau ir povestuvinius lašiakus kratyt, o va.....

ar tik nereikia sveikint su nestuke.gif ? bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif austineja bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif kaip faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austinėja @ 2007 02 22, 17:27)
Sveikos
senos vilkės ir naujai pradedančiosios  4u.gif
aš irgi imčiaus  blush2.gif
Bet atrodo metams laiko teks svorį tik auginti  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif

Tai norėčiau aš ilgai nelaukt ir atsikratyt tų kelių papildomų lašinukų, kad per sekantį nestuke.gif galėčiau pakaupt
Atsakyti
wub.gif Ačiū už sveikinimus tongue.gif
Žodžiu, palieku jus laikyti frontą čia, o mano tikslai dabar išlaikyti dviženklį blush2.gif svorį, maitintis saikingai ir sveikai, nes nenoriu apsileist kaip aną kartą (visgi apie25kg buvo daug blink.gif ).

Sėkmės, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austinėja @ 2007 02 27, 14:51)
wub.gif Ačiū už sveikinimus  tongue.gif
Žodžiu, palieku jus laikyti frontą čia, o mano tikslai dabar išlaikyti dviženklį  blush2.gif svorį, maitintis saikingai ir sveikai, nes nenoriu apsileist kaip aną kartą (visgi apie25kg buvo daug  blink.gif ).

Sėkmės, merginos  4u.gif

didziuliausi sveikinimai , sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 02 22, 22:47)
Tai norėčiau aš ilgai nelaukt ir atsikratyt tų kelių papildomų lašinukų, kad per sekantį  nestuke.gif  galėčiau pakaupt

tongue.gif tongue.gif
Optimistė būsi, ane? tai paskubėk, o ai bus kaip man: "Žmous planuoja, planuoja, o Dievas juokiasi iš jo planų" tongue.gif

QUOTE(kedute @ 2007 02 27, 16:46)
didziuliausi sveikinimai , sekmes tau 4u.gif

aciuks.gif
Gal dar kas nori man į kompaniją??? lotuliukas.gif kad linksmiau būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Austinėja: 27 vasario 2007 - 15:59
eei, lieknejancios, kur jus? mirksiukas.gif

taigi pavasaris ant nosies mirksiukas.gif
eisiu rytoj svertis ir ziuresiu, kaip iskrovos dienos veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 03 02, 21:09)
Mes anksciau naudojom sargiukus,dabar jau metus geriu KT ,bet abu galvojam,kad grisim prie sargiuku. mirksiukas.gif

Hmmm kažkaip neįtikėtinai sukūdau blink.gif Per mėnesiuką 2,5 kg ir atrodo nieko nedariau ypatingo. Na reik žiūrėt, kad negrįštų taip lengvai nukritę lašinukai.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2007 03 03, 08:06)
Hmmm kažkaip neįtikėtinai sukūdau  blink.gif  Per mėnesiuką 2,5 kg ir atrodo nieko nedariau ypatingo. Na reik žiūrėt, kad negrįštų taip lengvai nukritę lašinukai.

thumbup.gif
butinai ziurek, nes as ta klaida padariau - kai krito, dziaugiausi, bet neprisiziurejau, tai dabar jau tenka is naujo dirbti ta linkme doh.gif
Atsakyti