Pagimdžai svėriau 3 kg mažiau nei prieš
Jungiuosi ir aš prie jūsų
Tik nustojau maitint ir per 4 mėn. 6 kg priaugo
O atrodo ir valgau ne per daugiausiai, gal preiš tai net daugiau valgydavau.Matyt čia tas sėdėjimas namie kaltas
QUOTE(amaliuke @ 2007 02 19, 01:08)
Viena lapkritinukų mamytė bandė, labai patiko. Ji tuo metu derino ir maistą, todėl neaišku, nuo ko nukrito tie kilogramai.
Sveikos
senos vilkės ir naujai pradedančiosios
aš irgi imčiaus
Bet atrodo metams laiko teks svorį tik auginti
o kaip tik nukračiau visus nėštuminius kg, jau susiplanavau ir povestuvinius lašiakus kratyt, o va.....
QUOTE(SilRa @ 2007 02 12, 14:18)
as irgi buvau sustojusi
dabar jau imuosi grieztai (nuo siandien
) o tai kuo toliau tuo labiau erzina atvaizdas veidrodyje
aš irgi imčiaus
o kaip tik nukračiau visus nėštuminius kg, jau susiplanavau ir povestuvinius lašiakus kratyt, o va.....
QUOTE(Austinėja @ 2007 02 22, 16:27)
ar tik nereikia sveikint su
QUOTE(Austinėja @ 2007 02 22, 17:27)
Sveikos
aš irgi imčiaus

aš irgi imčiaus
Sveikinu
Tai norėčiau aš ilgai nelaukt ir atsikratyt tų kelių papildomų lašinukų, kad per sekantį
Žodžiu, palieku jus laikyti frontą čia, o mano tikslai dabar išlaikyti dviženklį
Sėkmės, merginos
QUOTE(Austinėja @ 2007 02 27, 14:51)
Žodžiu, palieku jus laikyti frontą čia, o mano tikslai dabar išlaikyti dviženklį
Sėkmės, merginos
didziuliausi sveikinimai , sekmes tau
QUOTE(wilike @ 2007 02 22, 22:47)
Tai norėčiau aš ilgai nelaukt ir atsikratyt tų kelių papildomų lašinukų, kad per sekantį
galėčiau pakaupt
Optimistė būsi, ane? tai paskubėk, o ai bus kaip man: "Žmous planuoja, planuoja, o Dievas juokiasi iš jo planų"
QUOTE(kedute @ 2007 02 27, 16:46)
didziuliausi sveikinimai , sekmes tau 
Gal dar kas nori man į kompaniją???
eei, lieknejancios, kur jus? 
taigi pavasaris ant nosies
eisiu rytoj svertis ir ziuresiu, kaip iskrovos dienos veikia
taigi pavasaris ant nosies
eisiu rytoj svertis ir ziuresiu, kaip iskrovos dienos veikia
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 03 02, 21:09)
Mes anksciau naudojom sargiukus,dabar jau metus geriu KT ,bet abu galvojam,kad grisim prie sargiuku. 
Hmmm kažkaip neįtikėtinai sukūdau
QUOTE(wilike @ 2007 03 03, 08:06)
Hmmm kažkaip neįtikėtinai sukūdau
Per mėnesiuką 2,5 kg ir atrodo nieko nedariau ypatingo. Na reik žiūrėt, kad negrįštų taip lengvai nukritę lašinukai.
butinai ziurek, nes as ta klaida padariau - kai krito, dziaugiausi, bet neprisiziurejau, tai dabar jau tenka is naujo dirbti ta linkme