QUOTE(Lepukas @ 2011 09 12, 21:38)
na ir kaip ta mankštelė?
aš tai nežinau kaip užsisiūti burną antroje dienos pusėje

ir tas krepšinio čempionatas galėtų greičiau baigtis, o tai bežiūrėdama varžybas užkandžių kalną suvarau
v mankstelę tai taiip ir praleidau, prasnaudžiau visą p[askirtą pusvalandį... Baisi bėda. Užtai pavalgiau sveikus pusryčius, sočių salotų pietum ir vakarienę iš įdarytų ryžių. Na mmano akim žiūrint visai sveikai pagyvenau. Šiandien va atsikelus vel tingiu daryt tą mankštą...
Ir dar kompui kažkas atsitiko monitorius streikuoja, tai įtariu neliks kitko ką daryt tik tą mankštą, kai mažoji užmigs.
O dėl valgymo antroj dienos pusėj, tai gal tiesiog reiktų rinktis kas skanu ir mažiau kenkia, pavyzždžiui vynuoges, moliūgų sėklas, šiaip kokius riešutus, arba as vakar turėjau nuo pietų salotų pakapojau, nes man irgi į vakarą apetitas sukyla. Tai vakar pastebėjau, kad reikia sočiai ko privalgyt. Pietų salotos man buvo tokios skanios, kad jų labai daug privalgiau ir po to nebenorėjau. Dar vakare padeda kai rankos būna užimtos, susimąsčiau nerti mažąjai krikšto suknelę, tai visus vakarus su vašelių kašę žiūriu ir net mb čipsų nebereikia