Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

Jei esi ipratus rodyti posuki ivaziuojant i zieda, tai ir rodyk, klaida nesiskaitys, ir nesuk sau galvos, nes cia yra smulkmena smile.gif
Atsakyti
sveikos

pas mus Siauliuos ziedu nera, bet instruktoriaus esu klausus, tai sake reik rodyt posuki ivaziuojant ir isvaziuojant is ziedo g.gif (nors as kaip ir dauguma nerodau ivaziuojant i zieda posukio blush2.gif )
ir siaip yra tokiu vietu kur juostu kryptys keiciasi, o nieks posukio nerodo, nors privalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 08 17, 11:09)
Tai gal su benzininem masinom vaziavai  g.gif O jei su dyzeliu,tai matyt per daug arba per mazai sankaba ismindavai.

Viena tik benzininė buvo. Kitos dyzelininės, kiek esu išbandžius tai nieko, nebent nepastebėdavau, kad galima ir šitaip smile.gif
Atsakyti
ĮVAŽIUOJANT Į ŽIEDĄ TIKRAI NEREIKIA RODYTI POSŪKIO. TOKS KLAUSIMAS BUVO NETGI BILIETUOSE (MAN ATRODO, KAD IŠ KETBILIETAI.LT).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 17 rugpjūčio 2011 - 13:24
QUOTE(Samarija @ 2011 08 17, 12:09)
Nu kad ne,vaziuodavau per visa zieda,ir pirma,ir antra juosta,ir visalaik liepdavo rodyti posuki g.gif
Panevezyje

Tai gal ten ziedas toks kaip Vilniuje Santariskese?
Papildyta:
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 08 17, 12:12)
Jei esi ipratus rodyti posuki ivaziuojant i zieda, tai ir rodyk, klaida nesiskaitys, ir nesuk sau galvos, nes cia yra smulkmena smile.gif

neteisingai rodomas ar nerodomas posukis -ne smulkmena,del to avarijos ivyksta.Man paciai yra buve avariniu situaciju tik del to kad kazkas posukio neparode,o nerodo masiskai...taigi klaida skaitysis,jei ne pagal ket,o kaip pagal ket-jau rasiau...smile.gif Ziedas-tai sankryza,ir elgtis i ji ivaziuojant ir isvaziuojant reikia kaip sankryzoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 08 17, 14:08)
ĮVAŽIUOJANT Į ŽIEDĄ TIKRAI NEREIKIA RODYTI POSŪKIO. TOKS KLAUSIMAS BUVO NETGI BILIETUOSE (MAN ATRODO, KAD IŠ KETBILIETAI.LT).

Buvo buvo drinks_cheers.gif ,dar pradekim rodyti posukius,kai yra kelio vingiai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 17, 13:18)
Buvo buvo drinks_cheers.gif ,dar pradekim rodyti posukius,kai yra kelio vingiai doh.gif  biggrin.gif

Jei pries zieda salutinio kelio zenklas,tai nera kelio vingis mirksiukas.gif Nebent ziedas su pagrindiniu keliu yra lygiareiksmiai.
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 08 17, 15:47)
Jei pries zieda salutinio kelio zenklas,tai nera kelio vingis  mirksiukas.gif
Nebent ziedas su pagrindiniu keliu yra lygiareiksmiai.

As kalbu apie kelio vingius ,ne ziedus mirksiukas.gif .
Kaip cia suprasti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Anzelikangell @ 2011 08 16, 22:43)
Papildyta:
Na logiskai mastant, kam rodyti posuki vaziuojant i zieda, kai veziuoti ziede galima tik viena kryptimi? smile.gif

Na, nežinau, bet man liepdavo rodyt kairį posūkį.

QUOTE(Samarija @ 2011 08 17, 07:28)
Tai kodel mane instruktorius moke rodyti ivaziuojant posuki  g.gif Ir per egzamina rodziau  g.gif

Man ir liepė. Per visus žiedus ir visada. Kiek pastebėjau, tai kai kurie Vilniuj rodo. Ir tikrai ne vienetai. Specialiai atkreipiau dėmesį.
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 17, 14:54)
As kalbu apie kelio vingius ,ne ziedus  mirksiukas.gif .
Kaip cia suprasti g.gif ?

Ai biski ne taip paskaiciau blush2.gif Ko nesupranti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 08 17, 20:31)
Ai biski ne taip paskaiciau  blush2.gif Ko nesupranti? smile.gif

Kaip ziedas su pagrindiniu keliu gali buti lygiareiksmiai biggrin.gif ?Jeigu yra pagrindinis kelias,tai negali buti jokiu lygiareiksmiu keliu,lygiareiksmis kelias,kai nera nei salutiniu,nei pagrindiniu keliu.
Atsakyti
Jeigu dar nebuvo... http://www.lrytas.lt...549571306274809
Ka manot apie tai ? Kaip ten su tuo galiojimu zalio lapo turintiems daugiau nei dvieju metu staza? smile.gif
Atsakyti