Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančiosios vairuotojos

QUOTE(adžani @ 2011 08 28, 10:17)
Kokią nusipirkai? bigsmile.gif

Parase,kad nisan almera
Atsakyti
Man bjauriau yra galu parkuotis nei priekiu. Kiek bandziau tai niekad nenutaikiau i ta vieta, i kuria maniu pataikysiu. Todel niekad nestatau galu jei tik viena laisva vieta. Turbut issitaskyciau kaip reikiant. doh.gif Ir isvis galu lb retai statau. Jau geriau man issisukt galu. Be to, neziuriu i veidrodelius. rolleyes.gif

Daviau sesei su savaja pavaziuot tai sake gyvenime nevaziuotu su tokiais stabdziais.
Kaip ten yr su sabdziais? Jei stabdo nuspaudus maziau nei puse pedalo eigos tai tada stabdziai efektyvus? Ar kaip? Jau nebeprisimenu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 08 28, 13:47)
Man bjauriau yra galu parkuotis nei priekiu. Kiek bandziau tai niekad nenutaikiau i ta vieta, i kuria maniu pataikysiu. Todel niekad nestatau galu jei tik viena laisva vieta. Turbut issitaskyciau kaip reikiant. doh.gif  Ir isvis galu lb retai statau. Jau geriau man issisukt galu. Be to, neziuriu i veidrodelius. rolleyes.gif

O aš kaip tik tik galu parkuojuos,nes bijau išvažinėt atbula biggrin.gif Ir dar lengviau įsipaišau tarp mašinų,nei kai daug vietos,pagal linijas nemoku parkuotis,gal kuri pamokys? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 28, 19:55)
O aš kaip tik tik galu parkuojuos,nes bijau išvažinėt atbula biggrin.gif Ir dar lengviau įsipaišau tarp mašinų,nei kai daug vietos,pagal linijas nemoku parkuotis,gal kuri pamokys? blush2.gif

O as parkuojuos tik priekiu,isvaziuoti atbulai man irgi neblogai sekasi ax.gif ,pfu pfu pfu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 28, 20:44)
O as parkuojuos tik priekiu,isvaziuoti atbulai man irgi neblogai sekasi ax.gif ,pfu pfu pfu biggrin.gif .

Na išvairuoju ir aš galu,kai jau prisireikia,tik tiek,kad man smagiau priekiu išvažiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 08 28, 21:42)
Na išvairuoju ir aš galu,kai jau prisireikia,tik tiek,kad man smagiau priekiu išvažiuoti biggrin.gif

Smagiau ,aisku,bet galu prisiparkuoti nekenciu biggrin.gif ,tai geriau jau priekiu,bet galu isvairuoti man daug lengviau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 08 28, 21:51)
Smagiau ,aisku,bet galu prisiparkuoti nekenciu biggrin.gif ,tai geriau jau priekiu,bet galu isvairuoti man daug lengviau biggrin.gif .

as irgi priekiu parkuojuos, o prekybcentriuose man patink aiksteles taip ivaziuoti priekiu ir pralyst toliau i kita vieta, na kad priekiu tada isvaziuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 08 28, 22:20)
as irgi priekiu parkuojuos, o prekybcentriuose man patink aiksteles taip ivaziuoti priekiu ir pralyst toliau i kita vieta, na kad priekiu tada isvaziuoji  biggrin.gif

lotuliukas.gif as irgi taip darau,jei yra galimybe biggrin.gif ,idealiausias variantas ir nereikia pasitaisyti lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 08 28, 22:20)
as irgi priekiu parkuojuos, o prekybcentriuose man patink aiksteles taip ivaziuoti priekiu ir pralyst toliau i kita vieta, na kad priekiu tada isvaziuoji  biggrin.gif

Aš šiandien taip ir dariau. biggrin.gif Gerai kai sekmadienis, o darbo diena jau mažokai tokių vietelių būna, nebent aikštelė tikrai didelė.
Atsakyti
Labas rytas,
Vėl atvažiavai į darbą su mašiniuku. Aišku, išvažiavau gerokai anksčiau.
Bet kad jūs matytumėt, kaip aš neįsipaišiau tarp linijų-visa aikštelė beveik buvo laisva, daug vietos. Nu gaunasi ant linijos, nors tu ką.
Susinervinau ir aplamai pavažiavau į kitą vietą pastatyt. Nemoku aš orientuotis dar smile.gif.
Atsakyti
Labas rytas,

Šaunuolės tos, kurios po truputį pradeda atakuoti gatves smile.gif Šiandien pastebėjau, kad jau daugiau mašiniukų, oj kaip nelaukių rugsėjo...

Dėl parkavimosi: pas mane lygiai tas pats - kuo daugiau vietos aikštelėje tuo baisiau pasistatau smile.gif Į vieną vienintelę laisvą vietą paprasčiau pataikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida 22 @ 2011 08 29, 09:24)
Šiandien pastebėjau, kad jau daugiau mašiniukų, oj kaip nelaukių rugsėjo...

Aš irgi. nervina mane tas srautas.
Atsakyti