QUOTE(3mamavita @ 2011 08 26, 18:22)
Sveikutes as ir zalia dar siuose reikaluose, bet jau uzsipirkau sauskelniuku su PUL, o leliuko dar neturim

bet jau po keliu sav. supuosim

dar pasirupinau audinuku bambuko ir kanapes, kad tureciau gerai geriancius iklotukus

dar planuoju pati pasiuti flaneliniu sauskelnyciu ir nuvelti is vilnos idekliuku ir palinkekit mus sekmes

nes noriu savo leliukui tik paties geriausio

o beje kiek reiktu sauskelniu tureti ? ar uztenka 6 parai kaip viena mamyte kazkur minejo 6 sausos 6 dziuva
O
Vikondrija manau kad jei turesit pakankamai sauskelniu, tai del dziovinimo bedeliu neiskils
Sveikos,
as savo pirmagimei daugkartines pradejau det tik nuo kokiu 8 men., tai man uztekdavo 9 flaneliniu is kikilio ir 5 bambukiniu is gu-gu. Bambukus dedavau daugiau nakciai, nes geriau laiko dregme, o flanelines nesiodavom diena. Taip pat turejau pora neperslampanciu (cia gal pasirodysiu tundra, bet tikriausiai jos is tos PUL medziagos

), jas dedavom iseigai ir nakciai, ir vienerias vilnones kurias drozdavom namuose. Labiau man patiko vilnones kelnytes, nes kazkaip ''arciau kuno'' gula, nei tos sintetines

Dabar, kai laukiuosi antro, noriu nuo pat pradziu naudoti daugkartines (isskyrus pirmasias dienas ligonineje, nes nemanau, kad bus patogu - cia nusipirkau nedideli pakeli ekologisku ir savaime suyranciu sauskelnyciu). Tik va, nebeisivaizduoju, kiek cia man reiketu tu daugkartiniu, kad suspeciau issiplaut ir issidziovint... Pamirsau jau, kiek patys maziausi daro i kelnytes
Beje, gal kas naudojat tokias sauskelnes? Jos yra is dodo.lt., vilnones ir neperslampamos...

Jos brangios, bet gal atsiperka?