QUOTE(Ambra @ 2012 05 30, 09:17)
Labas
ačiū už nuomones apie daugkartines sauskelnes ligoninėj. Vistik manau, kad ten su vienkartinėm suksimės, nors labai jau norėtųsi iškart prie natūralių medžiagų pradėti...
Sakykit, o kaip skalbiat sauskelnės, įklotus, vystyklus? Ar bandėt su tais eco rutuliais? Aš juos seniai turiu, tai naudoju tokiems ne itin nešvariems skalbiniams (nes neišskalbia). Daug kas rekomenduoja muilo riešutus, bet aš spėju, kad efekto prasme jie panašūs į eco burbulus.
Aš tai nelabai įsivaizduoju kaip ten ligoninėj su daugkartinėmis reikėtų suktis... Mes grįžom namo, apsipratom kelias dienas ir tada jau pradėjom eksperimentus su daugkartinėmis.
O dėl skalbimo, tai aš skalbiu ekologiškais skalbimo milteliais. Jų sudėtį esu pasiskaičiusi, ji tikrai normali. Skalbiu 60 laipsnių temperatūroje, išsiskalbia tikrai gerai.
Papildyta:
QUOTE(Skai_Dra @ 2012 05 26, 15:38)
Iki 3 men. man labiausiai patiko ir patogu buvo trikampiu su "Snappy"iu susegami paprasciausi vystyklai (+ marliniai ikloteliai)
Iki 6 men. aprisami vystyklai su bambukiniais, frotiniais ar marliniais ikloteliais
Dabar pacios paciausios man bambukines sauskelnes

ir visai nesvarbu kisenines, su isegamais, ar tik idedamais iklotukais... Turim visokiu.
Jei dabar is naujo rinkciausi

visa sauskelniu "garderoba" sudarytu bambuko veliuro sauskelnes ("Flyffy") ir keletas sauskelniu su Pul ("BabyLand) bei sulankstomi bambuko veliuro ikloteliai
Bet bambukas sako, kad ilgokai džiūsta? Ar jums taip nepasirodė?