Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 3

QUOTE(avietee @ 2011 10 14, 06:26)
Konsultacija irgi pabrango, 130 , o buvo 100. O zmoniu ten, tai minios. Vieni ateina konsultacijai pries operacija, kiti su akiniai po operacijos. Zodziu daug zmoniu operuojasi ir galvoju visi patenkinti. Tarp ju ir as smile.gif

As jau rugpjuti mokejau 130 uz konsultacija, o opeacija 999 Lt viena akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2011 10 13, 23:06)
As jau rugpjuti mokejau 130 uz konsultacija, o opeacija 999 Lt viena akis  mirksiukas.gif

Tai vadinasi tik ką pabrango g.gif Nuo rugsėjo mėn.
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasakyt, o jeigu yra astigmatizmas ar daro tokia operacija? Ir kokio silpnumo turi būti akys, gal jei nelabai silpnos net nedaro? g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Noriu parašyti apie vairavimą po LASEK. Aš , pirmai konsultacijai,po trijų dienų 150km nuvažiavau ir parvažiavau pats . O prie kompiuterio bimbinėjau, kai reikėjo (na ir šiek tiek nereikėjo bet norėdamas tiesiogiai aprašyti savo potyrius po operacijos) ir pirmas dvi verksmingas dienas. Taigi jei labai reikia, tai galima iš po lengvo ir prie kompo prisėsti (aprašyta "Trumparegystės korekcija lazeriu - 2" 30 puslapyje). Jokių skausmų lyginamų su gimdymu biggrin.gif tikrai nėra. Taigi mielos moterys, ištvėrėte ne tiek išleisdamos į šį pasauly gyvybę, o šitas "skausmas" tėra vieni juokai smile.gif

Ievka- tau linkėjimai bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pekolis: 14 spalio 2011 - 20:04
As bandziau vairuot 3 diena po LASEK tai pasibaige vairavimas mini avarija, tai paskui savaite nesedau prie vairo, jei nera butinybes siulau geriau palaukt kokias 5 dienas.
Atsakyti
QUOTE(I-Veee @ 2011 10 15, 15:20)
As bandziau vairuot 3 diena po LASEK tai pasibaige vairavimas mini avarija, tai paskui savaite nesedau prie vairo, jei nera butinybes siulau geriau palaukt kokias 5 dienas.

Tik gink dieve nepagalvokit jog aš rekomenduoju vairuoti trečią dieną po operacijos smile.gif. jokiu būdu- čia manau kiekvienam individualiai pagal savijautą!!! Aš tik parašiau jog trečią dieną jau galėjau. Beje savaitė po operacijos,ryte, buvo šiek tiek suprastėjęs regėjimas, bet tą pačią dieną vėl atsistatė į buvusį lygį. taigi turėkit minty, jog regėjimas gali būti nestabilus kažkiek tai laiko smile.gif. Operacija LASEK su wavefront'u.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pekolis: 15 spalio 2011 - 18:31
QUOTE(Depresyja @ 2011 10 14, 21:13)
Sveikos, gal galit pasakyt, o jeigu yra astigmatizmas ar daro tokia operacija? Ir kokio silpnumo turi būti akys, gal jei nelabai silpnos net nedaro?  g.gif  Ačiū  4u.gif

As dariausi su astigmatizmu, Lasik. Gyd minejo, gal reikes korekcijos vienai akiai, ziures po menesio.
Po savaites maciau vienodai abiemis akimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pekolis @ 2011 10 14, 20:03)
Taigi mielos moterys, ištvėrėte ne tiek išleisdamos į šį pasauly gyvybę, o šitas "skausmas" tėra vieni juokai smile.gif

man po tu potyriu tikrai nera nieko baisaus biggrin.gif taip, kad galvoju, jog tos dvi dienos skausmo ar nemaloniu pojuciu menkniekis palyginus su ryskiu, nuostabiu pasauliu ir kas svarbiausia, BE AKINIU!!!(as kol kas dar nepasidariau, man konsultacija 29d.)
Atsakyti
QUOTE(Pekolis @ 2011 10 14, 21:03)
Jokių skausmų lyginamų su gimdymu biggrin.gif tikrai nėra. Taigi mielos moterys, ištvėrėte ne tiek išleisdamos į šį pasauly gyvybę, o šitas "skausmas" tėra vieni juokai smile.gif

Ievka- tau linkėjimai  bye1.gif

Tikrai pritariu dėl skausmų drinks_cheers.gif

Dėkui už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
o pati operacija (Lasek) labai baisi?
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2011 10 17, 16:51)
o pati operacija (Lasek) labai baisi?

nesakyčiau kad baisi, greičiau ne itin maloni ir šiek tiek ilgiau užtrunka, nei LASIK smile.gif man sunkiausia buvo žiūrėti į žalią tašką ir vargino ryški šviesa... tiesa, antrai akiai šiek tiek jautėsi tas gremžimas, bet ne skausmas, bet čia gal dėl to, kad kaip gydytojas išsireiškė, kad labai tvirtas epitelis, bet sakė tik džiaugtis dėl to, nes greitai sugis smile.gif ir tikrai po 4 parų nuėmus apsauginius lęšius nejaučiau jokio diskomforto smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors darėsi Lasek operaciją Klaipėdos Liremoje?
Atsakyti