Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 3

QUOTE(BEGANTI @ 2011 11 26, 22:27)
labai keistai matau ax.gif . Prieblandoje - prastai, jei labai geras apsvietimas - pusetinai, tiksliau viena akimi pakankamai neblogai, o kita, silpnokai. Vairuojant tamsoje , kai ryskus kontrastai zenklu , lyg ir neblogai, bet tik silpnesnis apsvietimas ir matau kaip per ruka. Pradejo skaudet ta prasciau matancia aki  kaip po operacijos, sunku sufokusuoti. Jei bloges, teks skrist i Vilniu. Pasidariau operacija liepos 2, rugpjuti maciau 1 , o dabar nieko gero, itariu bus koks 0.7, o su kita 0.5. Keleta savaiciu baisingai daug darbo buvo prie kompo, viliuos, kad rudeninis pasilpimas, o ne gresianti antra operacija  ax.gif . Taip dziaugiaus , o dabar ne nezinau ka daryt.
Man tokia pasilpimu info naujiena, is operavusio gyd suzinojau tik kad labai retais atvejais prireikia pakartotinos operacijos. O su -1 jau nekas, vel akiniai arba kontaktiniai lesiai.

vat butent. As irgi labai nusivyliau, jeigu kas klaustu mano nuomones as pasisakycioau pries tokias operacijas, nebent jau laaaaaabai didelis minusas butu. As operavausi kovo men, bet kai atejo ruduo, pastoviai prieblanda, tai regejimas taip suprastejo, kad siaubas. Darbe neiziuriu kalendoriaus, kuris netoliese ant sienos pakabintas doh.gif Kai tik bus maziau darbo, registruosiuos i NZ ir vaziuosiu apziurai, nes gaila ne tik isleistu pinigu, bet dar labiau gaila lazeriu sugadintu akiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2011 11 27, 10:21)
vat butent. As irgi labai nusivyliau, jeigu kas klaustu mano nuomones as pasisakycioau pries tokias operacijas, nebent jau laaaaaabai didelis minusas butu. As operavausi kovo men, bet kai atejo ruduo, pastoviai prieblanda, tai regejimas taip suprastejo, kad siaubas. Darbe neiziuriu kalendoriaus, kuris netoliese ant sienos pakabintas  doh.gif  Kai tik bus maziau darbo, registruosiuos i NZ ir vaziuosiu apziurai, nes gaila ne tik isleistu pinigu, bet dar labiau gaila lazeriu sugadintu akiu sad.gif

Vadinas as ne viena tokia ax.gif . Galvojau kad persidirbau, net kaltint save pradejau, kad per daug darbe saves netausoju...
Mano minusas didelis buvo, kontaktiniai lesiai pradejo dirgint akis, o akiniai, ten kur as gyvenu, visai netinka. Nuolatiniai lietus, vejai, arba aitri saule. Tad, jei pribres galimybe antrai korekcijai, labai neliudesiu. Tik kad man pooperacinis laikotarpis ilgas ir nesmagus buvo.
Tik kai ruosiaus operacijai, skaitinejau info ir neuzkliuvo niekas, kad kazkam prasteja regejimas. O gal cia lasek operacijoms budinga?
Atsakyti
QUOTE(BEGANTI @ 2011 11 27, 11:04)
O gal cia lasek operacijoms budinga?

man buvo daryta Lasik g.gif
Atsakyti
o cia visom paskutine, besiskundzianciom panelem kokia operaciaj buvo daroam Lasik ar Lasek?
jei Lasik, vadinas verta darytis Lasek, atkenteti ilgiau, bet tureti geresni regejima nakti ir ne taip greitai silpstanti regejima... g.gif
Atsakyti
Taigi buvo parasyta, BEGANTI daresi Lasek, o as dariausi Lasik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2011 11 27, 16:13)
Taigi buvo parasyta, BEGANTI daresi Lasek, o as dariausi Lasik  smile.gif

Blogesnis matymas naktį ar prieblandoje gali būti po abiejų operacijų smile.gif Pas mane Lasek, aš prieblandoje (jau esu čia rašiusi) matau idealiai, šiek tiek niuansų yra naktį, gana įdomiai akys prisitaiko prie "naktinio matymo', prie šviesų, bet skųstis tikrai negaliu. Kaip tik aš anksčiau labai nemėgau prieblandos, prastai matydavosi, dabar netgi geriau nei anksčiau.
Dėl naktinio matymo yra visokių niuansų, iš esmės gydytojas prieš operaciją įvertina regėjimą (o tai ne tik trumparegystės laipsnis - minusas, bet ir įvairiausi kiti akies parametrai) ir turėtų patarti pvz., kad tam tikru atveju, tam, kad matyti geriau naktį, reikalinga wavefront (tai iš esmės ne pati operacija, o papildoma procedūra)arba kaip man buvo daryta "smart abbrevation..." gerai nebepamenu, kaip ten tiksliai vadinasi, bet tai iš esmės wavefrot atitikmuo. Būtent tai padeda užtikrinti geresnį matymą naktį, bet niekada nesi 100 proc. garantuotas. Kai aš operavausi, mane gydytoja užtikrino, kad tikrai naktį matysiu pakankamai gerai, ja pasitikėjau ir tikrai nenusivyliau.

Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2011 11 27, 16:56)
Blogesnis matymas naktį ar prieblandoje gali būti po abiejų operacijų smile.gif

Na masina man vairuot be problemu, ryskus kontrastai , matau tikrai gerai, nu bet prieblandoj... vos ne tas pats kas su - 5 bigsmile.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne:) po LASEK operacijos esu 5diena:) norejau paklausti tu kurios turejo sia operacija, per kiek laiko dingo tas liejimas nes nieko nesugebu daryt, is arti nieko nematau is vis, mano buvo -2 , dabar atrodytu kad butu -5 pergyvenu:( beto su apsauginiu lesiu geriau maciau nei be ju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodies: 29 lapkričio 2011 - 16:29
QUOTE(goodies @ 2011 11 29, 18:24)
Sveikos mamytes ir ne:) po LASEK operacijos esu 5diena:) norejau paklausti tu kurios turejo sia operacija, per kiek laiko dingo tas liejimas nes nieko nesugebu daryt, is arti nieko nematau is vis, mano buvo -2 , dabar atrodytu kad butu -5  pergyvenu:( beto su apsauginiu lesiu geriau maciau nei be ju..

nors as ja dar tikketinu darytis,bet dauk kur skaiciau, ir kitos merginos minejo, kad regejimas atsistato mazdauk per 2 savaites, o visiskai, gali uztrukti ir iki keliu menesiu, ar jusu daktaras jums to neminejo?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 29, 23:44)
nors as ja dar tikketinu darytis,bet dauk kur skaiciau, ir kitos merginos minejo, kad regejimas atsistato mazdauk per 2 savaites, o visiskai, gali uztrukti ir iki keliu menesiu, ar jusu daktaras jums to neminejo?

Minejo, bet nemaniau, jog jis bus toks varginantis.. nei skaityt nei ziuret nieko, zodziu vienintele veikla - guleti smile.gif
Atsakyti
as persigalvojau del operacijos doh.gif neistobulinta iki galo si procedura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2011 11 30, 16:02)
as persigalvojau del operacijos  doh.gif neistobulinta iki galo si procedura  ax.gif

o kas jus konkreciai atbaide?
Atsakyti