Labutis visiems
Vilte - mano akys šiuo metu visai gerai laikosi (jau beveik 5 mėnesiai po operacijos), sausumas visai buvo dingęs. Supratau tai, kai pastebėjau, kad kelias dienas užmiršau ryte lašus lašinti ir net nepastebėjau. Praėjusią savaitę teko vėlai gultis ir anksti keltis, tai ir vėl šiek tiek pasausėja rytais, bet to diskomforto, kai akys sulimpa jau seniai nėra

Tikrinausi akis, tai iš mato viena daugiau nei 1, o kita 0,8-0,9. Kairė akis mato mažiau ne dėl minuso, o dėl likusio nedidelio astigmatizmo (0,5). Iš esmės turėčiau to ne nejaust, bet... mano akys ir prieš operaciją buvo linkusios mažiau nei turėtų matyt ir gydytojai gana sunku buvo man parinkti korekcijos dydį

Šiaip bet kokiu atveju abiem akim matau virš 1

Palyginti su tuo kaip anksčiau mačiau nelabai galiu, nes jau nebepamenu
Prieblandoje - jokių problemų, šiek tiek įdomiai matau naktį, jei jokio šviesos šaltinio netoli nėra, tarsi regėjimas nelabai koks (manau panašus kaip mačiau anksčiau su linzėm, bet juk dabar norisi dar geriau

), bet jei nors nedidelis šviesos šaltinis netoliese - matau puikiai, net ir tas vietas, kurios neapšviestos. Gydytoja minėjo, kad tai gali būti dėl išsiplėtusių vyzdžių. Kaip ji sakė, tie neatitikimai neturi man visiškai trukdyt, bet jei labai norėsiu ir rudenį dar niekas nebus pasikeitę - galės ir pakoreguot, nors paprastai esant tokiems mini neatitikimams pakartotinės operacijos net nesiūlo
Zalia_22 - šaunu, kad kažkas pasidaręs Lasek operaciją Novoje zrenije klinikoje parašė

būk rami

viskas bus labai gerai

Aš po operacijos pirmas dienas neblogai mačiau, po to pablogėjo ir praregėjau tik beveik po 5 savaičių iki to laiko man dvejinosi, daiktai tarsi su šešėliais buvo. Fokusuotis vaizdas tik po poros savaičių pradėjo, todėl manau jei tavo akys fokusuoti jau po 4 dienų pradėjo - labai greit visai gerai matysi
Punce - nereikia pykti, bet manau jog skausmas negali būti tas kriterijus, kuriuo remiamasi renkantis tarp šių dviejų operacijų, kadangi tai liečia tokį svarbų organą kaip akis. Jei kalba eitų apie stomatologus, toks argumentas manau būtų lemiamas
Tiesa, gydytojo nemokinčiau kaip apendicitą operuot, bet tuo metu kai nebuvo populiarios laparoskopinės operacijos, jei tik būtų prireikę būčiau pasistengus nulėkti pas tą gydytoją, kuris mane ne su skalpelių būtų pjovęs, bet laparoskopu operavęs
d-oncek - kadangi tik dvi dienos po operacijos, akis turėtų būti su lešiu, kartais ten ne lešio kraštas? nes šiaip lešis dengia visą akies plotą kuris operuotas.
Pekoli - kaip suprantu tavo akys jau vienodai mato?
Papildyta:
QUOTE(mirtingoji @ 2011 08 07, 21:48)
Gal zinot kiek laiko reikia rodytis gydytojams po lasek ir lasik operaciju? Noriu isvaziuoti i uzsieni, bet nezinau kuriam laikui reiks atidet
Po Lasek - pirmą kartą po 3-4 dienų, antrą kartą po 3-4 savaičių, trečią - po 3-4 mėnesių.