Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu - 3

ACIUUUU thumbup.gif
sulaukiau 5 teigiamu ir labai dziaugsmingu nuomoniu, jau skambinausi, bandziau registruotis, sake teks palaukti, nes spalio men. dar neregistruoja. Jau net pradejau akiniu nuo saules dairytis, kuriu niekad gyvenime neturejau ax.gif o taip noooriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita sun @ 2012 09 07, 15:39)
Sveika. operuokis butinai!! as pati jau beveik 6 men kaip pasidariau. tiesa,man iki galo neatsistate.pradzioj labai pergyvenau, bet tai 100 syk geriau nei su akiniais.mano minusas buvo beveik 6 ir akytes palaipsniui blogejo, bet manes tai nesustabde.dabar buvau pas daktare, israse nakti vairavimui -0.5 ir -0,75 akinukus ir pasiule pakartotine operacija. TIESA, dariausi liremoj ne NZ vien del to, kad liremoj gauni 5 metus garantijos pakartotinei op, o kiek zinau NZ tik metus ar pusmeti. ir gerai, nes pasirodo pakartotines man reikes. tuomet su daktare nutarem, kad pasidarysiu ta pakartotine gal po 2-4 metu, gal dar labiau suprastes regejimas, gal dar gimdyt teks smile.gif .zodziu, patrciau pamastyt kokioj klinikoj tai daryti.sekmes.

kokiu budu dare tau? man 3 men greitai,neatsistato dar iki galo,bet as turiu garantija visam gyvenimui,tai nesuku galvos,padarys vel jei reikes smile.gif db jau ir nebijociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2012 09 08, 08:15)
kokiu budu dare tau? man 3 men greitai,neatsistato dar iki galo,bet as turiu garantija visam gyvenimui,tai nesuku galvos,padarys vel jei reikes smile.gif db jau ir nebijociau smile.gif

Dare LASEK ir jokiu man verkimu ir skausmu nebuvo ( skambinau daktarei, sakau gal negerai kas? nuramino, kad 10% skausmu ir asarojimu nejaucia, sako dziaukis ) cia kas LASEK bijo smile.gif . man labai stiprus svyravimai buvo -tai kaire "uzkrenta" tai desine. ir taip visa laika. momentais taip matydavau, kad ohoho smile.gif, bet momentais kaip kokia tai pleve uztraukia. bet taip buna buten po LAsek. aisku gaila, kad neatsistate, bet vistiek apie akinius pagalvot net negaliu. susitvarkys dar tau, pamatysi. o pakartotine, jei visam gyvenimui turi tai super.
Atsakyti
Labukas. Nebepamenu tiksliai, pas kurią iš Sociavičienių geriau atlikti operaciją? Pas vyresnę lyg?
Atsakyti
Sveiki,gal galim pilna pavadinima tos NZ klinikos? visos rasot ir nepagaunu kuri cia blush2.gif mastau apie operacija,bet vis nesirystu
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2012 09 10, 16:50)
Sveiki,gal galim pilna pavadinima tos NZ klinikos? visos rasot ir nepagaunu kuri cia  blush2.gif  mastau apie operacija,bet vis nesirystu

Novoje Zrenije 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita sun @ 2012 09 07, 17:39)
Sveika. operuokis butinai!! as pati jau beveik 6 men kaip pasidariau. tiesa,man iki galo neatsistate.pradzioj labai pergyvenau, bet tai 100 syk geriau nei su akiniais.mano minusas buvo beveik 6 ir akytes palaipsniui blogejo, bet manes tai nesustabde.dabar buvau pas daktare, israse nakti vairavimui -0.5 ir -0,75 akinukus ir pasiule pakartotine operacija. TIESA, dariausi liremoj ne NZ vien del to, kad liremoj gauni 5 metus garantijos pakartotinei op, o kiek zinau NZ tik metus ar pusmeti. ir gerai, nes pasirodo pakartotines man reikes. tuomet su daktare nutarem, kad pasidarysiu ta pakartotine gal po 2-4 metu, gal dar labiau suprastes regejimas, gal dar gimdyt teks smile.gif .zodziu, patrciau pamastyt kokioj klinikoj tai daryti.sekmes.

Aš praktiškai dėl šito faktoriaus irgi pasirinkau Liremą. Nusprendžiau, kad akys - toks reikalas, kad nėra kur taupyti, nors aišku gerai būtų biggrin.gif.
Šiaip kol kas aš irgi labai patenkinta, praėjo mėnuo po LASEK, matau 1 ir 0,8, dabar tikrinsiuos po naujųjų metų, žiūrėsim, kiek pasilps akytės (buvo -7,5 ir -8 prieš operaciją) ir žiūrėsim, ar reikės pakartotinės operacijos.
Papildyta:
QUOTE(meme @ 2012 09 09, 21:10)
Labukas. Nebepamenu tiksliai, pas kurią iš Sociavičienių geriau atlikti operaciją? Pas vyresnę lyg?

Mane operavo Lina 4u.gif
Atsakyti
As dariausi liremoj pries 3 metus, labai dziaugiuosi thumbup.gif akys buvo -2.5 mazdaug, po operacijos kolkas nereikia jokiu akiniu, nors visa diena prasedziu prie kompiuterio darbe smile.gif pati operacija visai neskausminga ir ne tokia ir baisi biggrin.gif po operacijos pirmas dienas sunku atsimerk bent man buvo ir sviesa nepatiko smile.gif gal puse metu sausejo akys, kai staigiai prabusdavau, budavo sunku atsimerk, naudojau lasus ir tepaliuka akim, bet dabar jau viskas tooobuuula! Tikrai nesigailiu ir jei reiks kartosiu! thumbup.gif
Atsakyti
O mano vyras racionalistas - sako "nevaryk tu Dievo į medį" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2012 09 11, 13:47)
O mano vyras racionalistas - sako "nevaryk tu Dievo į medį"  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nieko sau.. maniskis kaip tik tokius dalykus labai palaiko ir pats planuoja darytis smile.gif jei yra tokia galimybe, manau reikia ir naudotis, ne akmens amziui gyvenam, viskas tobuleja ir gyvenimas eina i prieki, ne visi su akiniais vaiksciot privalo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2012 09 10, 21:24)
Novoje Zrenije  4u.gif

aciu labai 4u.gif

o kokia toje klinikoje operacijos kaina LASEK budu?neradau ten kainu smile.gif kitur tai ziuriu labai jau svyruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginitaa: 11 rugsėjo 2012 - 15:42
QUOTE(ginitaa @ 2012 09 11, 16:42)
aciu labai  4u.gif

o kokia toje klinikoje operacijos kaina LASEK budu?neradau ten kainu  smile.gif  kitur tai ziuriu labai jau svyruoja.

merginos seniau rase, kad kad reikia skambintis arba rasyti emeilu.

ar kas rysis si rudeni daryti? 4u.gif
Atsakyti