Sveikos, vis pasiskaitau ir pati save drąsinu
o beje kiek reikia maždaug laukti eiles užsiregistravus?
kiek trunka konsultacija? ar kažkas daresi tą pačią dieną viską (ir tyrimus ir operaciją)?

kiek trunka konsultacija? ar kažkas daresi tą pačią dieną viską (ir tyrimus ir operaciją)?
QUOTE(merselle @ 2012 09 16, 09:37)
Kiek pamenu iš ankstesnių temų ir pasisakymų, tai duoda 6 mėn., bet negaliu duot rankos nukirst.
QUOTE(saulėdebesy @ 2012 09 17, 21:24)
Sveikos, vis pasiskaitau ir pati save drąsinu

Aš save drąsinau gal 10 metų

Konsultacijoj aš užtrukau apie 1,5 val., gal ir visas 2 val., jau gerai nepamenu

Darosi žmonės ir taip, aš dariausi skirtingom dienom. Beje, turbūt žinot, kad prieš operaciją rekomenduoja min 1 sav. nenešioti kontaktinių lęšių, geriausiai būtų 2 sav., aš nenešiojau jų 3 sav., susiplanavau, kad nebūtų jokių balių festivalių, kur reik gražiai atrodyt, išvykų ir sėkmingai išgyvenau tą laiką su akiniais net savo nuostabai

As siandien uzsiregistravau konsultacijai rugsejo 29 dienai paziuresim, kada pasiulys operacijai laika. Ziauriai laukiu

QUOTE(loreta311 @ 2012 09 17, 23:09)
As siandien uzsiregistravau konsultacijai rugsejo 29 dienai paziuresim, kada pasiulys operacijai laika. Ziauriai laukiu 

PARASIUS LAISKA, PO KIEK LAIKO PASIKVIETE?
MERGINOS AR TEN DIDELES EILES?

QUOTE(merselle @ 2012 09 18, 09:16)
As skaminau, ne laiskus rasiau
Sveikos, panelės
pasiskaičiau jūsų pergyvenimus, nerimą ir prisiminiau save
Prieš dvejus su puse metų pasidariau operaciją Novoje Zrenije klinikoje. Labai nerimavau prisiskaičius visokiu atsiliepimų, kad džiūva akys, kad peršti ir pan, buvau radus, kad net dvejintis vaizdas pradėjo..
Bet vis dėlto ryžausi.
Operavo gydytojas Rodzko. Kad ir kaip buvo baisu ir nelabai malonu tas kelias minutes, viskas baigėsi greitai ir sklandžiai
jau iš karto mačiau gerai, tik akis perštėjo ir ašarojo pirmą dieną. Jau kitą dieną atsikėliau gerai matydama
Nuo operacijos praėjo jau nemažai laiko ir viskas super
apie akinius ir lęšiukus jau senai pamiršau, tiesa pasakius, jau grįžus po operacijos viską ką galima buvo išdalinau ir išmečiau
Prie gero tikrai greitai priprantama
) labai rekomenduoju, kas turi galimybę, operuotis būtent šioj klinikoj. Visiškai nesigailiu ir tikrai pakartočiau dar kartą (tik jei to pirmo nemalonaus jausmo nebūtų
)
Jei kas turi kokių klausimų, kas ir kaip ten buvo, rašykit PM.

Nuo operacijos praėjo jau nemažai laiko ir viskas super

Na ką ,rytoj ir aš važiuoju į NZ konsultacijai ir jeigu galima bus iškart operuotis
bijau,bet pagaliau prisiruošiau ,operuosimes abu su vyru kartu,tai turbūt sunkiausia bus po operacijos

QUOTE(pince @ 2012 09 20, 18:15)
Na ką ,rytoj ir aš važiuoju į NZ konsultacijai ir jeigu galima bus iškart operuotis
bijau,bet pagaliau prisiruošiau ,operuosimes abu su vyru kartu,tai turbūt sunkiausia bus po operacijos 

o kaip abu zlibiai grysite i siaulius?
QUOTE(merselle @ 2012 09 21, 11:02)
Aha ir as ta pati pagalvojau, nebent soferi turite?
lauksim is Jusu ziniu kaip praejo operacija ir kaip rezultatas. O kokiu budu nusprende darytis?
Ai dar man toks klausimas iskilo, nes as i konsultacija 29 d. i NZ vaziuosiu. Jei as noriu LASEK budu, bet nezinau kodel, gal kad naujesnis, nebandys manes atkalbineti ir darytis LASIK ? Nes tvirtu argumentu tai neturiu kodel as to LASEK noriu

QUOTE(loreta311 @ 2012 09 21, 11:24)
Aha ir as ta pati pagalvojau, nebent soferi turite?
lauksim is Jusu ziniu kaip praejo operacija ir kaip rezultatas. O kokiu budu nusprende darytis?
Ai dar man toks klausimas iskilo, nes as i konsultacija 29 d. i NZ vaziuosiu. Jei as noriu LASEK budu, bet nezinau kodel, gal kad naujesnis, nebandys manes atkalbineti ir darytis LASIK ? Nes tvirtu argumentu tai neturiu kodel as to LASEK noriu

juk ten ne tardymo skyrius, kad Jusu klausinetu

as dar svarstau.
trumpai tariant: Lasek sako maziua pazeidziama akyte, bet gyja ilgiau. o Lasik padaro ir vsio

Mes jau namie po operacijos abu
nuvykom į Vilnių konsultacijai vienuoliktai val,paeme kažkur apie dvyliktą,po dviejų jau ruošė operacijai,mūsų grupėj mes buvom vieninteliai lietiviai, visi daugiau užsieniečiai,daugiausia latviai.Personalas labai dėmėsingas ,viską paaiškino,vyrui mano didelis astigmatizmas,jam tiko tik LASIK ,nes kaip paaiškino LASEK gali pilnai nepanaikinti astigmatizmo,mana pasiūlė iškart LASIK,paklausiau ar LASEK galima,tai galima ,gali rinktis tik sako nematau prasmės kankintis ir rezultai su LASIK sakė geresni ,nes naujasnė technologija( sunku dar daug man rašyt) operacija tikrai nemaloni,bet labai greita,daktaras toks matosi tvirtas ir profesionalas ,kad tikrai jam atsiduodi ir pasitiki.Mane operavo pirma,dariau irgi LASIK,ir aciu dievui ,nes kai prisimenu tas tris valandas po operacijos,tai kazkoks kosmaras,aisku reiketu istvertum ir tas dvi paras ,bet jau ziauriai šlykštu.po operacijos abu buvom akli,drauge parsiveze pas save ,po triju val reikejo dideliu pastangu atsimerkti,bet jau praregejom,kita ryta vyras jau labai gerai jautesi ,tai su sustojimais ir pailsejimais parvairavo namo,jis visa gyvenima nuo vaikystes buvo su akiniais ,tai jam tai kazkoks stebuklas ,mato jau dabar geriau negu su akiniais. As jauciuos prasciau ,matau bet labai uzeina mazdaug kas dvi val akiu griauzimas,atrodo neistversiu ,kaip rugstim teptu,tai laukiu priemimo antradieni,nes privalom vykt apziurai.
Paskui daugiau papasakosiu ,klauskit ,prisesiu kai biski lengviau bus

Paskui daugiau papasakosiu ,klauskit ,prisesiu kai biski lengviau bus